ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
Марио Кирев обясни защо е ударил детето от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:11 / 18.08.2016Коментари (5)6331
© Plovdiv24.bg
Вратарят на Славия Марио Кирев се превърна в главно действащо лице на двубоя между Ботев (Пловдив) и "белите" в Коматево. Той първо направи дузпа, а след това влезе в конфликт с едно от децата, подаващи топката, заради което бе изгонен от рефера Стефан Апостолов.

"Какво се случи? Просто детето, което връща топките, се подигра с мен, това стана. Поради тази причина и аз реагирах по този начин и го ударих, след като ми я подаде. През цялото време се правеше, че ще ми я хвърли, а в този момент губехме в резултата с 1:3 и бързах да подновя играта. Казах му - "малък, дай топката", а той три пъти се направи, че ще ми я даде и не го направи. Това ме изнерви и на третия път, след като ми я подаде, го ударих с нея. Ясно е, че беше грешка това, което сторих. Изпуснах си нервите, а не трябваше да го правя. Но не знам какво да кажа и за възпитанието на децата. За мен не е нормално това, което правят тези момчета", каза Кирев пред "Тема Спорт".

"Смятам, че съм горе-долу професионалист и ще успея да го преодолея този момент. Ще спомена, че ситуацията с детето не е първата, която ми се случва. Мисля, че преди време на "Герена" падахме с 0:2, а едно малко дете ме напсува на майка. Тогава пак му исках топката, а то седеше и не ми я даваше. В онази ситуация пак се нервирах и ритнах едно от рекламните пана и то се уплаши и ми я даде, но съдията нищо не каза. Така че може би възпитанието на самите деца и юноши не е добро. Аз съм израснал в малко по-различно време, а и съм от село и още по-различни са възпитанието и манталитетът ми. Смятам, че децата на село се възпитават по друг начин", заяви още вратарят на Славия.

Още по темата: общо новини по темата: 11
16.08.2016
15.08.2016
15.08.2016
15.08.2016
15.08.2016
14.08.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Той бил от село и бил различно възпитан. Ми то си ти личи, че си селянин не само по произход, ами и по манталитет. Възпитаният човек ще се засмее на лапето и ще продължи да играе, без да му влияе. А тоя цървул се прави на мъж на 2 пъти по-ниско дете.
+6
 
 
За такова нещо в Европа отнемат права! Как може едно 12-годишно дете да ти се подиграе бе, миндил? Така ли даваш пример на младите футболисти? Олигофрен! А вие като сте водили в резултата и оная пача Урсула е бавила по всевъзможни начини времето, нещо да кажеш? Тоя заслужава наказание да не играе поне до нова година, идиот!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.08.2016 г.
+4
 
 
Тоя лайнар направи един хотел с евро-пари и се взе на сериозно! Скоро може и бой да яде на някой мач, ако я кара така..
+9
 
 
И тоя ми говори за възпитание? Да посягаш на дете?
+5
 
 
Стегни се, Марио и не допускай повече такива издънки! На война като на война. Децата са съпричастни за своя отбор и затова и занапред можеш да имаш такива случаи. Все пак те са деца.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: