ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Палийски пред Plovdiv24.bg за осветлението и за това къде ще играе Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:45 / 05.07.2016Коментари (14)5556
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски бе потърсен от репортер на Plovdiv24.bg, за да коментира как вървят нещата около осветлението на базата в Коматево и къде ще домакинства отборът в началото на новия сезон.

Припомняме, че вече се появиха информации, че жълто-черните могат да играят на Националния стадион "Васил Левски".

"До края на настоящата седмицата или най-късно другия понеделник започва фактическата ремонтна дейност на осветлението. Изчаквахме да мине комисията към БФС. Те бяха вчера на базата ни и всичко е наред. Не мога да кажа категорично къде ще играем. Имаме няколко варианта, водят се преговори, но ще мога да ви отговоря с точност, когато сключим договор", заяви Ангел Палийски пред Plovdiv24.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 9
15.08.2016
12.08.2016
11.08.2016
10.08.2016
14.07.2016
05.07.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Успокойте се! Аман от първосигнални реакции! Човекът ви казва, че е изчакал да мине комисията от БФС най-напред. И започват нещата по осветлението. Цяла година го оплювате, а никой от вас не се е погрижил с нещо да помага! Имате ли пари за клуба? Нямате. Ами тогава оставете тези с парите да си вършат работа. Многознайковци колкото си искате. Кой е неудобният, че го махат? Даната ли? Фичо ли? Кажете поне едно име! Има си треньор, той ще опере пешкира накрая. Ако пък тръгнем добре, ще се сипят от вас благодарности и пожелания! Нито един от вас не поздрави тренера за рождения му ден. Той е треньорът на Ботев, а не д-р Хамза или онзи с красивото име "Красота-Вяра-Борба". Защо не го поздравихте, защо не му пожелахте човешки здраве и успехи? Той също се нуждае от нашата подкрепа. Само сеир гледате и коментирате като селски семкаджии. Излагате се!
+1
 
 
Господин Палийски има ли пилот в самолета и как сме с горивото му? И ние живеем в България господа управляващи Ботев Пловдив! Отдавна минахте времето, когато бяхте смешни и вече сте жалки! Казва се една дата, а след това се казват дни от седмицата! Наемат се роднини за футболисти в благодарност, че махаме неудобните до сега футболисти! Ремонт се прави с пари и да изискванията на БФС са изпълними, но след като имаш пари за тях.
+3
 
 
Когато един ръководител каже ,че на 4.07.2016.започва работата по осветлението/което трябва да се монтира по най-бързия начин/ по-късно казва,че другия понеделник ще започне и не знае къде ще играе отбора е/меко казано/несериозно!Обичам безумно любимия ми "Ботев"Пловдив но.....определено хората които в момента са назначени да управляват клуба нямат нужните качества да са начело на такъв голям отбор!Истината е една и тя не може да бъде скрита!
+1
 
 
"Те бяха вчера на базата ни и всичко е наред." И кое му е наред?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: