ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (28)
Домусчиев настоява за създаване на Висшата лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:41 / 14.02.2016Коментари (5)2635
© Bulphoto
Кирил Домусчиев призова повече клубни президенти от "А" група да подкрепят идеята за създаване на Висшата лига. Форматът, който засега е във фаза "проект", предвижда в него да участват отбори с гарантирани бюджети.

Ако се осъществи, той на практика ще рестартира първенството, тъй като ще позволи завръщането на ЦСКА, Литекс и Локомотив София.

"Идеята ни е да върнем отборите, които имат съответната публика, защото така те притежават потенциала и ресурса да се самоиздържат", заяви пред Bloomberg TV собственикът на Лудогорец, който е и лично заинтересуван от реабилитирането на грандовете, защото негова фирма държи тв правата на първенството.

"Идеята е да се даде възможност по административен път тези отбори да се върнат и това е напълно възможно. Разбира се - при много точни и ясни правила и всеки да е наясно, че трябва да спазва финансовия феърплей, да си плаща сметките и данъците и т.н. Не може едни да плащат, а други - не. Нашият спорт е най-ощетен, защото не получава достатъчно средства", допълни Домусчиев.

Още по темата: общо новини по темата: 139
11.03.2016
10.03.2016
08.03.2016
07.03.2016
03.03.2016
01.03.2016
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ами нормално,ЦСКА във В група събира в пъти повече публика от отборите в А група,това е доказано със статистика.Сега и Литекс са извън А група и ще започне да се поддържат с приятелски мачове които ще се предават по някоя телевизия и нали се сещате,че интереса ще е по голям защото те няма да играят със случайни отбори,поне така съобщават засега.И кой ще му гледа измисленото първенство.Така,че Висшата Лига е единственото спасение за ТВ приходи.
0
 
 
Направете си висша лига и в нея да сте само вие, цеска-то, уефски и другите софийски боклуци, ама си вземете и гадните съдии!!! Ние останалите отбори ще си спретнем супер лига, която ще е в пъти по-интересна от вашата!!!
+4
 
 
Този спорт не е Ваш, а на феновете най-вече.Ако има качество в играта, ще има и фенове от където съответно ще дойдат и приходи, така че оправете качеството.Само ревете, че нямало български футболисти?Има но твърде рано ги продавате за да вземете приходите и да си ги сложите в джоба.Обърнете си джобовете и приходите ща дойдат.А бе най-добре ще е изобщо да се закрие футбола в България, защото отдавна липсва такъв.Сега всичкото е само една търговия с футболисти и т.н., като приходите се прибират за да може някои хора да си оправят личния бизнес в друга насока.То няма футбол, та говорите за Висша лига.Трагично, трагично и пак трагично.Смешници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Изненадваща раздяла! Треньорът, който спечели 3 титли и 3 купи, напусна Марица
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Безплатни тренировки и много награди на празник в район "Тракия"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: