ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев завърши есента с равенство в Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:51 / 13.12.2015Коментари (14)7419
© Bulphoto
Отборът на Ботев завърши 1:1 при гостуването си на Монтана в среща от последния за есента 20-и кръг на "А" група. Атанас Илиев даде аванс на домакините в 58-ата минута, но в 72-ата Лъчо Балтанов изравни.

Срещата започна със страхотен шанс за гол пред вратата на домакините, но Рихави Кифуети не намери целта.

Монтана отговори с удар на Сергей Георгиев, но халфът стреля от движение над вратата.

В 18-ата минута "канарчетата" бяха много близо до откриването на резултата. Йордан Христов качи топката на главата на Даниел Генов, но топката мина малко над вратата.

Възпитаниците на Емил Велев наложиха натиск до края на полувремето, но до голово положения успяха да ст

игнат само с удар от дистанция на Здравко Лазаров от фаул, спасен от Виктор Голас.

Втората част започна с пропуск от страна на Монтана. Атанас Илиев беше изведен зад защитата, но в последния момент Пламен Николов изби и се стигна до корнер.

Все пак пак логичното се случи в 59-ата минута. Атанас Илиев се разписа след продължителна атака, при която останаха и известни съмнения за засада.

Радостта на Монтана обаче трае твърде кратко. Само 14 минути по-късно Лъчезар Балтанов наказа грешка на Христо Иванов от корнер и възстанови равенството 1:1.

При този резултат приключи срещата. Така момчетата на Николай Костов запазват 8-ата позиция с 20 точки, докато Монтана остава на дъното с 14 пункта.
Още по темата: общо новини по темата: 12
13.12.2015
13.12.2015
13.12.2015
13.12.2015
13.12.2015
13.12.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Цяла пролет ще гоним миаля , т.е. ще играем за здраве . Остава една единствена цел и дано поне футболистите е осъзнаят . И тя е две победи в градското дерби и по-добро класиране от буферите .
-1
 
 
Да не прибързваме да се отричаме от футболистите ни, не са слаби. Имат проблеми с подготовката. Това ясно пролича в мача с Левски. Първото полувреме бяхме равностойни, дори имахме леко преимущество в играта. Второто се сринахме. Фрапираща беше борбата при изпълнение на тъчове от наша страна. Левскарите буквално овладяваха първа, втора, най-много трета топка, където и да се изпълни тъча. Невероятно е да видиш толкова изморени, амортизирани футболисти, при това млади момчета. Дано ръководството ни да е наясно, къде е допуснатата грешка. Не е страшно да сбъркаш, стига да успееш да се коригираш.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.12.2015 г.
+3
 
 
Без няколко качествени футболисти няма да изглеждаме кой знае колко по-добре през пролетта, въпреки евентуално по-качествена физ.подготовка и тактика. Най-много да качим 2 места нагоре. Просто, за да се случи това - искат се пари, собственик, стратегия. И с просто око се вижда, че отборите с финанси са в горната част на таблицата.
0
 
 
Гола вода сме, щом дънните риби от Монтана не можем да бием... Хубаво поне, че не паднахме. Какво доживяхме да гледаме?!
на 13.12.2015 г.
+1
 
 
Аз съм доволен от тази точка защото мислех че ще загубим там. Точката е и много важна,като се има в предвид какви трябва да са целите този сезон!
+2
 
 
Не е чак толкова зле да разделим точките с Монтана. Костов завари напълно разглобен отбор и общо взето изпълни първата, неудобната част на своята задача - да избутаме до Нова година. Вярвам, че нататък ще е добрата част на първенството за нас.
Свобода и свободия са две различни неща!
на 13.12.2015 г.
+7
 
 
Аз лично съм доволен на тази точка,с оглед на играта! Вкараха ни от много спорна ситуация,първото полувреме беше наше,не успяхме да си реализираме положенията,никой не ни е виновен! Отбора за мен върви добре,като се има предвид какви футболисти имаме,честита точка и само напред,мой БОТЕВ,обичаме те!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
-1
 
 
БОЕВО РЕМИ НА ДЪННИТЕ РИБИ.ТОЗИ МАЧ ТРЯБВАШЕ ТАКА ДА ЗАВЪРШИ.НОВА ГОДИНА, НОВ КЪСМЕТ!ДОБРЕ, ЧЕ СВЪРШИХА МЪКИТЕ!
+19
 
 
Искат се много нови футболисти. А от тези, които играха тази есен, няма да съжалявам за никого от освободените!
+2
 
 
Не е чак толкова лоша точката срещу пряк съперник за оставане в групата!След Шиляк можем да се надяваме само на оставане в групата.....лошото обаче е ,че има много шкарто за чистене в състава,а още по-лошото е,че това са уж "надеждите"от школата ни!Вземете един Терзиев примерно...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: