ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Даниел Златков защити Ермин Шиляк: Правеше всичко за нас!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:18 / 17.11.2015Коментари (4)4392
© Plovdiv24.bg
Даниел Златков, който е един от лидерите на Ботев, защити бившия наставник на отбора Ермин Шиляк. Словенецът си тръгна след поредицата слаби резултати, но според Златков той е правил всичко по силите си, за да се представят на ниво "жълто-черните".

"Абсолютно никакви проблеми не сме имали. Аз винаги съм казвал, че правеше абсолютно всичко за отбора и работеше на много високо ниво. Просто играта вътре не се получаваше и оттам идваха тези резултати. Нямам логично обяснение. Много го харесвах и съжалявам, че си тръгна. Но за съжаление във футбола е така, когато един треньор няма резултати, винаги той поема отговорността. За съжаление ние не можахме да го защитим с резултатите, които постигнахме", заяви Златков пред 7 дни спорт.

Вече доста време се говори на тази тема. Причини се търсят къде ли не и не мога да дам обяснение защо се стигна дотук. Надявам се всичко да е забравено и от тук нататък да се подобри играта ни и да постигаме добри резултати. 

Мен ме ядосва, че преди всички много ни се радваха, но изведнъж започнаха да ни плюят, да ни обиждат, едва ли не се отрекоха от нас. Вярвам обаче, че Ботев скоро ще бъде на мястото, което му приляга. Тук всичко е на високо ниво, имаме отлични условия и просто сме задължени да се представяме по-добре. Скоро пак ще вървим с високо вдигнати глави, сигурен съм.

Настроението и обстановката са напълно нормални в момента. Тренираме доста сериозно. И вчера, и днес (б.р., вчера) имахме по две тренировки, доколкото знам, така ще е в следващите няколко дни, докато той свикне с нас и ние с него. Много сериозно се подготвяме и мисля, че резултатите още в следващия кръг ще покажат това. Уверен съм, че ще тръгнем нагоре. Надявам се бързо да се сработим с треньора. 

Във футбола има едно неписано правило, че когато дойде нов треньор начело на отбора, всичко се подобрява - и настроението, и играта. Затова съм оптимист за следващия мач. 

В същото време обаче не трябва да се очаква, че г-н Костов ще оправи всичко с магическа пръчка. На него също ще му трябва време, за да се ориентира за обстановката в Ботев. Първите ми впечатления са съвсем нормални. Едва днес (б.р., вчера) направихме първите две тренировки с топка, тактически, така че още е прекалено рано да се коментират впечатления.

Не съм мислил за раздяла с клуба. Аз имам договор с отбора до края на сезона. Има доста време дотогава. В никакъв случай не съжалявам, че избрах Ботев. Аз съм от доста години във футбола и съм попадал на такива ситуации. 

Такива моменти градят силните характери, и съм свикнал. Щастлив съм, че ще мога да помогна и ще успеем да излезем от това положение. В Ботев има много опитни момчета, футболисти, които знаят как се излиза от такива ситуации, и не се съмнявам, че ще се справим", каза още Даниел Златков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.11.2015 г.
0
 
 
Тъй тъй ние сме виновни! Ама то накрая наистина май ще излезе,че ние сме виновни,защото цял мач подкрепа и накрая загуба с 2-3 гола в къщи и след мача поздравления и прегръдки и сега когато някой е изказал недоволство и може би основателно,хол всички ни плюят и ни обърнаха гръб ала ние сме пичаги и ще покажем характер и ще им покажем как се минава Пирин и Монтана...бла бла бла А истината е че проблема не е нито треньора,нито играчите а тъпото ръководство дето всичко прави под сурдинка,за да не се развали видиш ли работата а цялата работа е че това статукво тях ги устройва пък и току виж наистина изпреварили накрая Пирин и Монтата и пак ще ги хвърляме във въздуха и носим на ръце заради огромния подвиг!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.11.2015 г.
+9
 
 
Хубаво правеше всичко за вас, ами вие защо не направихте ВСИЧКО за него?
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 17.11.2015 г.
+8
 
 
Е как няма да ви плюем, като всички помним по-добрите ви игри с Лудогорец и Литекс и как точки ни се изплъзнаха само заради съдиите? Изведнъж започнахте да играете без хъс, като абсолютни мърди и все едно ви карат на зор да ритате за без пари. В началото оправдавахме слабите ви игри с многото наказания и контузии, но после се видя, че не искате да играете, "забравихте" дори и малкото което можете да направите на терена.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: