ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Легенда на Ботев критикува честата смяна на треньори в тима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:09 / 13.11.2015Коментари (7)3911
©
Легендата на Ботев Георги Попов-Тумби заяви, че не треньорите носят най-голяма вина за съ­стоянието на отбора. Според него нещата в клуба не вървят заради липсата на дългосрочна стратегия. И оттам се стига до рокадите на наставници - Николай Костов е третият то­зи сезон след Ермин Шиляк и Петър Пенчев, пише в. "Тема Спорт".

"Не мога да коментирам в де­тайли кризата с мъжкия отбор на Ботев. Вярно е, че при поре­дица от неуспехи първо се сменя треньорът. Лично за мен Ермин Шиляк няма толкова голяма ви­на. 

Направи ми впечатление как в един мач побърза да смени Мариян Огнянов, за когото имаше опасност да се контузи. Значи този човек има глава на раменете си и чувство за отговорност за здравето на футболистите си. 

Ние в Ботев обаче бързаме да сменяме треньори­те - Петър Хубчев, Милен Радуканов, Ферарио Спасов, Стани­мир Стоилов, Велислав Вуцов, Петър Пенчев и Ермин Шиляк...Видно бе, че ръководството трябваше да вземе решение след послед­ните загуби, изхож­дайки от принципа 

Всяка смяна е положи­телна. Дано с новия старши треньор Ни­колай Костов пробле­мите започнат да се решават. Не бива обаче да се правят тра­гедии от всяка загуба. Трябва работа в по-дългосрочен план. Трябва да се изчаква, да се мисли в перспек­тива, за да се стабилизира клу­бът. Трябва школата да зарабо­ти и да бълва играчи. 

Но не съм чул да е станало нещо такова при нас. Явно в Ботев работят хора, нямащи нищо общо с него. След като има прекрасни усло­вия на базата, а от школата ни­що не излиза - явно има пробле­ми. 

Това говори, или че не се ра­боти, или че някой спъва рабо­тата. Ако не се създават добри футболисти в школата, логич­но е да си зададем въпроса - има ли смисъл от нея. Явно на тези, които я ръководят и работят в нея - не им е там мястото", зая­ви Попов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Най-бързото крило на Българския футбол за всички времена.Много добре е, че и той има позиция в момента, което означава, че нещата ще отидат към оправяне.Ако и този треньорски щаб не успее да се справи с поставените задачи, то следващия трябва да бъде Тумби,Чико и Глухара и всичко ще си дойде на мястото.Само Ботев.
+6
 
 
Рибата мирише,откъм главата!Стара и много вярна приказка!
+5
 
 
Тумби е прав, школата не работи както трябва, а има такава база! Първопричините трябва да се търсят там, ако се работи с перспектива.
+5
 
 
Чико-Тумби=гол --- грешка има в управлението на проекта Ботев ,това е слабост в цял свят - видяхте колко банки обраха като ,че, ли ще изчезват а при нас инвеститорите наемат спецове за тази програма ама нещо не е апдейтнат софтуера им или са сигурни,че ще постигнат това макар и да не са го осъзнали ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: