ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Ботев прие оставката на Шиляк!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:08 / 10.11.2015Коментари (14)4350
© Plovdiv24.bg
Николай Киров ще е временен наставник на "канарчетата"
ПФК Ботев АД и старши-треньорът Ермин Шиляк прекратиха отношенията си по взаимно съгласие, информира официалния сайт на "жълто-черните". Повод за това бе подадената по-рано днес оставка на старши-треньора, която ръководството на клуба прие.

Ботев се разделя и с асистента на Ермин Шиляк - Санди Сейдиновски.

Ръководството на ПФК Ботев обмисля възможните варианти за нов старши-треньор.

До назначаването на такъв, представителният отбор ще се готви под ръководството на досегашните помощници от щаба на Шиляк - Николай Киров, Светослав Гърков и Тихомир Тодоров.

В четвъртък от 14:00 часа Ботев ще изиграе контролна среща срещу младежкия национален отбор на клубната си база в Коматево.

Още по темата: общо новини по темата: 15
15.11.2015
14.11.2015
13.11.2015
13.11.2015
12.11.2015
11.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Феновете на Ботев само акъл дават, назначават, уволняват, декларации пишат... ! По голямата част дори никога не са плащали заплата на един човек, но са големи специалисти, направо академици в областа на мениджмънта. Скоро очаквам да започнат да водят тренировките и да си изберат някой от тях който да седи на резервната скамейка до треньора по време на мач. Много ниско паднахте през последните две години. Оставете хората да работят и нещата ще започнат да се случват.
+1
 
 
Не може ли временно да се назначат всички анонимни Интернет специалисти от Ботев Пловдив и да ги видим кой колко може?
+1
 
 
Пак започнахте да назначавате и да уволнявате. Новия благодетел ви го каза, ама вие сте си такива, нямате оправяне. Ето това е една от причините нещата в Ботев да не се случват. Прекалено много мрънкалници и специалисти. Тоя да не е, ами защо не е онзи, но никой не може да се обоснове с доводи и да даде смислено обяснение с факти. Хайде спрете се вече, че идвате в повече на клуба!!! Има шефове те решават. И аз не харесвам някои неща, но това е положението в момента.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.11.2015 г.
+5
 
 
Повръща ми се от тоя интригант и некадърник Белият. Парашутист, Юли го доведе и сега е негово ухо и око. Същият го прати на треньорски курсове във Франция, но от тоя и чеп за зеле не става. Трябва да бъде уволнен веднага от клуба, а не да води първия отбор.
+6
 
 
Не мисля,че Белия трябва да ръководи отбора,той е един спуснат парашутист в отбора ни с недоказани качества,защо не се сложи примерно Кочев,който освен,че е треньор на старшата,знае възможностите на всички играчи от младите,ботевист,който би могъл да върне ботевиския дух в отбора,бих казал,че е една от легендите ни,изиграл стотици мачове за Ботев.Нека през зимната пауза да се намери доказан специалист,а не само да се гонят треньори,така отбор не се гради.Ако няма пари,нека от ръководството кажат,че ще се разчита на евтени играчи и треньори,което значи некачественни.Освен това мисля,че трябва да се плаща при свършена работа,не да им се дават 3000 евро,а примерно 2000лв. заплата,при победа1000лв.,при равен 500лв. примерно,ако нямат победи-няма и пари,впрочем нещо подобно направиха говедата и вижте как им тръгна отбора.
+6
 
 
Като ще е временен , по-добре ще е да е чoвек школата . Трите хикса или Кочев . От тоя белият , вече наистина на всички им се повдига.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: