ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Крушарски обяви: Локо ще има 3,5 млн. лв. бюджет догодина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 04.11.2015Коментари (0)5054
© Plovdiv24.bg
Бизнесменът Христо Крушарски, който от днес се очаква да стане едноличен собственик на Локомотив, е запретнал сериозно ръкави по реализирането на плана си за развитие на клуба. Той и екипът му от специалисти вече са определили бюджета на клуба за 2016 г. да е в размер на 3,5 млн. лв. Очакванията са около 2/3 от него да бъдат осигурени от новия финансов благодетел.

"Планирали сме сумата за издръжката на клуба за следващата календарна година да е в размер на 3,5 млн. лв. Част от тези средства ще бъдат набрани от сумите, полагащи се на клуба за телевизионни права, приходи от продажба на билети, различни постъпления от рекламни договори и други пера, включително и евентуални изходящи трансфери на наши футболисти. Недостигът до общата сума от 3,5 млн. ще бъде осигуряван от мен. Очакванията ми са около 2,5 млн. лв. да ги осигуря аз. Идеята ми е сметките на клуба да бъдат освободени и постъпленията да влизат директно по сметките на Локомотив, а не на различни сдружения или други сметки", разкри пред "7 дни спорт" Христо Крушарски.

Собственикът на компанията за производство на противоградови ракети "Стойпроект ЕООД" обяви и какви са резултатите от финансовия анализ, извършен на "Лаута".

"Клубът е на минус, дефицитът на Локомотив е около 2,2 млн. лв., по-голямата част от задълженията са към държавата, става въпрос главно за дълга към НАП, който се погасява на разсрочени вноски. Около 500 хил. лв. са другите борчове към бивши футболисти и всички останали контрагенти, с които се работи по сключване на споразумения", обяви бизнесменът.

Днес за около 16 часа в Пловдив е планирано прехвърлянето на мажоритарния дял от акциите на клуба на Христо Крушарски. В момента 97-те процента от акциите се държат от сдружение "Обединение за Локомотив" с председател Николай Неделчев.

Христо Крушарски разясни каква е ситуацията около евентуалното влизане в клуба на чуждестранните инвеститори - ирландеца Киърън Бренън и италианеца Марчело Джаварино.

"С италианския бизнесмен разговарях надълго в неделя, той няма сериозни намерения към клуба. Колкото до Киърн Бренън, на 17 ноември ще пътуваме за Дъблин, където ще гледаме мач. След това ще видим как ще се развият нещата с него. Засега акциите ще бъдат прехвърлени на мен", обясни Крушарски.

Още по темата: общо новини по темата: 38
01.12.2015
27.11.2015
27.11.2015
27.11.2015
07.11.2015
06.11.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: