ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Крушарски: Планът ми за развитие на Локо е петгодишен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 31.10.2015Коментари (39)9593
© Plovdiv24.bg
Финансовият благодетел на Локомотив Пловдив и бъдещ мажоритарен собственик на клуба Христо Крушарски заяви, че е готов с петгодишен план за развитие на клуба. Той трябва да придобие акциите на "черно-белите" в сряда. В момента те се държат от Сдружение "Обединение за Локомотив".

"Не ми се говори дали съм готов да взема Локомотив - това, което съм направил до момента, е показателно. Имам разработен петгодишен план за развитието на клуба. Всичко е просто - виждам го като производствено предприятие. През първите три години ще се инвестира, а след това до петата година средствата трябва да започнат да се възвръщат и накрая да се излезе на печалба. На срещата със запалянковците след мача с Монтана за купата не съм се ангажирал с конкретни цифри за бюджет. Защото можеш да обещаеш много неща, а да не ги изпълниш. Това не искам да се случва."

"Всичко опира до проста математика - трябва да си направиш добре сметката, за да излезе. В началото не исках да се ангажирам с влизане в клуба, защото изчаквах да излезе финансовият анализ. Но работата е проста. Когато човек иска нещо да върви - винаги разчита на добри партньори. Вратата е отворена за всички. Такива ще дойдат, когато се вижда, че в дадено дружество или предприятие има живот. Ако го няма - никой няма да припари до него. При нас трябва да има живот", заяви Крушарски пред "Тема Спорт" и посочи, че ще продължи разговорите с ирландския (б.р. - Киърън Бренън) и италианския бизнесмен, които имаха интерес към дялове от Локомотив.

"Тези разговори бяха първични, ще има нови. Рано е още да търсим някаква яснота за тях. Те първо ще искат да видят как се работи, какво е българското виждане за този бизнес, има ли резултати. Защото безплатен обяд няма. Италианецът бе доста ентусиазиран, но интерес към клуба ще има, ако ги има и резултатите", отбеляза той.

Крушарски заяви, че няма да има никакви промени в спортно-техническия щаб.

"В такива работи няма да се меся. Поверил съм нещата от този характер на Христо Бонев и Атанас Узунов. Важното е играта да се харесва на публиката. Защото в спорта трябва да имаш и шанс. Локомотив загуби от Монтана, но се бори, игра с хъс. Като ги има тези неща, всичко ще е наред", завърши той.

Още по темата: общо новини по темата: 38
01.12.2015
27.11.2015
27.11.2015
27.11.2015
07.11.2015
06.11.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
С този треньор и тиа стари ракети какво развитие очакваш от тях.......
+3
 
 
Първа задължителна стъпка през зимната пауза - СМЯНА НА ТРЕНЬОРСКИЯ ЩАБ!!!
+1
 
 
Инвестирай в Локо пд Крушарски.Вижда се ,че без спонсор нещата не вървяха.Пет годишен ,десет годишен важното е плана да действа.Цървулите от коматеу да си гледат селото а не Локо пд .Успех в начинанието и само Локо пд
-2
 
 
Потници,узуни и зулуми.С тези древни беси ще се сблъскаш скоро.Те за една кебапчийница и дюкан за черно бели дрехи си продадоха душата,а Вие г-н Крушарски нямате и бегла представа с какви ракетохвърлячи се заемате.
-3
 
 
Г-н Крушарски ако не направиш промени в спортно техническиа щаб ще е объркаш много , тези двамата ги интерисуват само парите.....
-3
 
 
Ще строим завод! До третата година ще го построим,до петата ще произвеждаме фишеци,след петата ще си ги забием в задниците и БУМ ! РАКЕТЧИК!
+2
 
 
Големи Благодарности Гн Крушарски .. Берое да си свьрши работата тая седмица..
+2
 
 
Локомотив Пловдив върви напред, а Ботев - назад!
0
 
 
Ако искате да ме разберете за какво говоря!
+2
 
 
Личи си от пръв поглед!Повечето"дзведзви"..догодина се пенсионират...или излизат на терена с кислородни бутилки!Само на Императора няма да му тежи...щото е Император!Трагедия с две думи....другата е Голяма!Но ще го разберете след пет години!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: