ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Ермин Шиляк остава начело на Ботев, отстраниха четирима играчи!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:46 / 28.10.2015Коментари (68)15765
© Plovdiv24.bg
Ермин Шиляк остава начела на Ботев. Това разкри ексклузивно пред Plovdiv24.bg спортния директор на "канарчетата" Георги Марков и уточни още, че ще бъдат наложени солени глоби за всички футболисти.

"Няма да има треньорска смяна, засега не сме обсъждали такава. Така или иначе договорът на Шиляк е до декември", коментира за читателите на сайта ни Марков.

"Глоби ще има не само за футболистите, а и за целия щаб. Уверявам ви, че санкциите ще са големи", сподели още спортния директор на "жълто-черните".

"Има и четирима временно освободени футболисти. Йордан Христов, Мариян Огнянов, Пламен Николов и Жоел Чибамба. Това е по преценка на треньора. Може да ги върне след седмица, може и да не ги върне", добави Марков.

"Говорихме с всеки един поотделно. За мен също не е нормално поведението на футболистите. Двама-трима да не играят - ок... но целият отбор да не играе?! Увериха ни, че няма бойкот и всичко е нормално. За мен обаче не е нормално. Созопол не е отбор от нашата класа. Трябва час по-скоро да намерим къде е проблемът и да го решим", завърши Георги Марков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Върнете се преди 2-3 години за да видите какви ги дрънкаше Ахил. На него му се плаща за да пише разни неща. Не му вярвайте!
0
 
 
Шиляк,Рендето и Белия веднага вън, не футболистите , те нямат никаква вина. След Кривия Николай Киров-Белия трябва незабавно да се изхвърли.....няма място там !!!!!!!!!
+1
 
 
Винаги съм защитавал ръководството, но според мен това което става е лошо, меко казано. Отборът е в упадък, нямаме собственик, спонсор, с две думи, пари и сигурност. При това положение нещата не вървят, и добри футболисти не могат да се представят добре. Футболистите ни не са лоши, макар да не са и звезди. За мен най-притеснително ще е, ако ръководството се е вслушало в призивите за гонене на футболисти по форумите. Ако се предполага, че Данчо, Мариян, Пламен Николов са бойкотирали треньора, да ги накажат. Но нека това да е дискретно. Трябва да се съхрани човешкото достойнстово. С какво самочувствие ще играят за нас, как ще ни погледнат в очите! Можем ли да очакваме успехи от наведени глави! Ако пък това е с цел да се угоди на феновете, е недостойно, нечовешко!
+4
 
 
Колкото и да ми беше симпатичен Шиляк, факт е че той не успя да си нареди състава както трябва - а разполага с нелоши, макар и не толкова "квалитетни" футболисти. Качеството на игра спадна рязко, без мисъл и стратегия. Така че и оченката за неговата работа е слаба.
+1
 
 
абе каде изчезнаха черно белите шибеци никви ги няма ааааааааа сега разбрах отишли са да празнуват победата муха ха ха ха ха ха
+3
 
 
Мнение на новия човек в клуба е, че Шиляк не бе оставен да работи, затова ще му бъде даден шанс да се докаже.Спорд него, както и според повечето от вас, проблемите са по-горе в управлението.А за футболистите, бъдете сигурни, че тези четиримата са само първите освободени!На другите просто им се дава втори шанс, но при първия слаб мач или опит за бойкот са пътници.Няма да се търпи подобно поведение, бъдете сигурни.Просто съм виждал как работи този човек.Захванал се е с десетки неща и нищо от тях не е занемарено, всичко се развива!Чакат ни по-добри времена!
+5
 
 
Рибата започва да се вмирисва винаги от към главата....сещате се мисля.Всичко куца от селекцията.Неправилните футболисти в неправилният отбор.Ботев не е Монтана,не е Пирин.В Ботев трябва да играеш с високо вдигната глава дори и без пари.СЛАБО СКАУТСКО ЗВЕНО-ГЛАВНА ПРИЧИНА ДА СЕ ВЗИМАТ АНОНИМНИЦИ ОТ ЗИМБАБВЕ И ТИМБУКТУ. Таланти в Бг колко искаш,ама трябва някой да търси.И това е отдавна.Колко футболисти изтървахме. Само един пример -Илко Пиргов -страхотен вратар. Стоя сумати време без отбор, а ние знаехме че Стаховяк си тръгва.И още и още...лично мнение не ангажирам никой с него,но смърди яко.Нищо няма да се оправи и с тия рокади. Подмладяване на състава тотално и тва е.
+2
 
 
Имаме нов благодетел!Именно той е наредил Шиляк да остане, а футболистите да напуснат.Нашето ръководство искаше да уволни треньора, но вече не те взимат решенията!В момента този човек държи друг отбор, ще докара нови футболисти и нови хора в управлението!Недейте да мрънкате, за добро е, нямаше как да се продължава така!Човека не е супер богаташ, но има мозък и достатъчно умения да ръководи отбор като Ботев.За доброто на клуба, ще изчакам той сам да се представи, когато реши!
+3
 
 
Мноооого СПОРНО решение!От една страна футболистите не са тези,който ще определят кой ще е треньора/посочените 4-ма именно това правят/,а от друга бай Шиле е за моментално гонене!Нищо няма в него!Друг е въпроса,че и новият тренер може да му подлеят вода горепосочените 4-ма"тартори"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: