ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ники Неделчев: Свършихме си работата, от тук нататък друг поема Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:36 / 09.10.2015Коментари (9)8102
©
Председателят на Сдружение "Обединение за Локомотив" Николай Неделчев потвърди пред Plovdiv24.bg напускането от пловдивския клуб. Той сподели още, че вече се подготвя официалното прехвърляне на акциите на сдружението, което държи 97%, на човек на финансовия благодетел Христо Крушарски.

"Решението ми е много просто и логично. Когато поехме клуба със Сдружението искахме да го стабилизирам. Знаете, през май месец Локомотив се разпадаше, от дълго време не бяха получавали заплати. Имахме две задачи със Сдружение "Обединение за Локомотив" пред себе си, да спасим клуба и да направим прилична подготовка и селекция. Това което обещахме се случи. В момента г-н Крушарски осигурява финансите. Водят се преговори и с други хора. Много скоро ще разберете кои са те. От тук нататък нашата роля е да бъдем по трибуните и да помагаме с каквото се налага", коментира Николай Неделчев. 

Още по темата: общо новини по темата: 38
01.12.2015
27.11.2015
27.11.2015
27.11.2015
07.11.2015
06.11.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Двете сдружения показаха още веднъж по безспорен начин, че Локомотивската общност е страхотна. Голям респект към хората, които не спестиха време, средства и усилия за отбора във тежък период и условия, при които реално малцина футболни клубове биха оцелели. Те ще останат в нашата история, като символ на локомотивският дух и любов, а след време децата ще се гордеят с това.. Поклон и пред хората подкрепили малко или много финансово отбора в тежките моменти!
с .. . с. с.с .с с. с.с
+4
 
 
За едно нещо неможе да се отрече, в управлението на двете сдружения, кажете колко бомбички се хвърлиха? отг. 1-2 максимум. С тази проява доказахме че сме Европейска публика ! Това сдружение ни помогна да разберем, че публиката е зад името Локомотив Пловдив и целите му. Благодаря на двете ръководства, че в най - трудните дни беше инициатура и пътеводителя на отбора, и не се и отказаха от каузата ЛОКОМОТИВ Пловдив. Гордея се че съм част от привържениците на Локомотив Пловдив.
+9
 
 
Блaгодaрност и увaжение към Николaй Неделчев! Гордост зa всеки клуб е дa имa ръководители с подобни визия, имидж и възможности! Блaгодaрение именно нa него и сдружението му Локомотив отново е нa верния път!
+6
 
 
Уважение към хората и от двете сдружения за свършеното!Без тяхната работа сега нямаше да ни има.За пореден път любовта към идеята Локомотив спаси отбора.Нека вярваме,че хубавото предстои. Само ЛОКО!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+11
 
 
Благодарим на братята Колеви, Велин Терзиев, Димитър Ботушаров, Николай Неделчев, Думанов, Христо Колев, Бонев, Узунов и всички футболисти, които играха в клуба ни през тежките месеци след като изгонихме санданския боклук. Въпреки скандалите и обидите, които се размениха, всички изброени доказаха, че Локомотив не им е безразличен и ще направят всичко по силите си, за да го извадят от кризата. Благодаря ви момчета, време е скандалите да приключат, защото всички сме ломомотивци и трябва да вървим напред!
+14
 
 
Нека наистина благодарим на Николай за усилията, които направи. Истината е, че едното сдружение без другото не можеше да съществува и без подкрепата едни на други нямаше как да се получат нещата. Това не стана заради личностните конфликти, които избухнаха, които се надявам вече са минало, за да може клуба да върви напред. Тук е момента отново да благодарим и на Сдружение за Локомотив, без което нямаше как да се отървем от най-големия кърлеж в историята ни!!! Надявам се оттук нататък клуба да попадне в добри ръце и да започне най-вече да развива школата на клуба, инфраструктурата и да се управлява с по-малко средства, ако трябва, но разумно и дългосрочно. Успехите сами ще дойдат...И да не забравяме също така, че локомотивската общност е крайно време да погледне в една посока и да разбере, че по-крайните фенове не могат без по-улегналите и ОБРАТНО!!! ЛОКОМОТИВ ЗАВИНАГИ!!!
+15
 
 
Благодарим. Наистина направи много за времето в което клуба съществуваше, благодарение на сдружението "Обединение за Локмотив". Аз също искам да благодаря и на предното Сдржение "Бъдеще за Локомотив", което пък се справи със задачата да изкара клуба от блатото в още по тежко положение и невероятно негативна ситуация в която беше попаднал. Дано вече сме се отърсили от лошите неща и ни сполети нещо положително за да погледнем с един оптимизъм към бъдещето. Затова естественно ще ни трябва един стабилен финансово и разумен президент. Дано, дано, дано.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: