ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Обединение за Локомотив" запазва място в управата на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:32 / 25.08.2015Коментари (17)7747
© Plovdiv24.bg
"Обединение за Локомотив" ще запази място в управата на Локомотив. Това обяви председателят на Сдружение Николай Неделчев на официална пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. По думите му станя ясно още, че ще има рокади в управлението на клуба. 

"Преди време ние казахме, че имаме две цели. Да спасим Локомотив и да намерим спонсор на отбора. Вече знаете има двама спонсори в отбора. Водят се преговори и с чуждестранни бизнесмени. Искам изрично да го повторя пред вас, ние нямаме намерение да управляваме клуба. Феновете не са да ползват и управляват един клуб. Радвам се, че тези две цели, които си поставихме са изпълнени", сподели Ники Неделчев.

"Следващите неща, които ще искаме да променин е да сменим управителния съвет. Сега е от трима човека, но ще го направим да е до девет. Тук ще трябва да влезнат собствениците и спонсорите на клуба. Другото нещо, което ще променим е да назначим човек, който който да се занимава с делата на отбора. Не искам да имаме никакви съмнения, че ние имаме борба за власт. Локомотив трябва да има нов човек на позиция финансов контрольор. Трябва да има пълна прозрачност какво влиза в клуба и какво излиза от него. Това ще е един гарант за мен, за спонсорите и за собствениците на клуба. До тогава решихме г-н Атанас Печев, който е един професионалист и локомотивец, да поеме длъжността на оперативен директор на отбора. След като изберем новия изпълнителен директор нещата, ще бъдат поети от новите лица", уточни още силинят човек на "Лаута".

"Нашето сдружение ще продължи да съществува и средствата, които ще събираме ще ги даваме за ДЮШ на Локомотив. Така всичките пари ще бъдат насочвани към децата на Локомотив. Ние не абдикираме, защото стоим с вдигнати глави пред вас и ще продължим да правим каквото можем за благото на Локомотив", каза още председателят на "Обединение за Локомотив".

"До края на тази седмица ще стане ясно, кои са новите спонсори. В момента тръгвам за Стара Загора, където имам среща с един от тях. Това, което се случи през изминалата седмица бе толкова безумно, че дори няма нужда от коментар. Оставям на вас да коментирате мотивите на тези хора и любовта им към този клуб", завърши Николай Неделчев.


Още по темата: общо новини по темата: 38
01.12.2015
27.11.2015
27.11.2015
27.11.2015
07.11.2015
06.11.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Днешният ден показа какво е Локомотив Пловдив. Не просто футболен отбор, а симбиоза от интелект, ентусиазъм и гореща младежка кръв. Всичко си имаме! И по-важното е, че когато е необходимо се проявява. Познавам поне един академик на Българската академия на науките и няколко професори от пловдивските ВУЗове, които не пропускат мач на Локото. Да не говорим за знакови привърженици от близкото менало като Слона, които ще останат вечно във клубния форклор с техните сентенции. По-важното е, че когато се появи необходимост от съчетание между интелект, финтансови възможности и предприемачески умения се появиха точните хора! Хвала вам и на всички, които живеят с идеите на черно-бялото райе. Всички тези хора, за които споменах са гаранция, че Локото ще пребъде!
+10
 
 
Такива хора са нужни не само на Локомотив, на цялата държава!!!
+13
 
 
Нека не се сравняваме с никой, а просто да признаем много адекватното и правилно управление на любимия ни клуб в лицето на новото сдружение и най-вече на Ники Неделчев! ДО МОМЕНТА тези хора показаха, как трябва да се управлява нашия клуб още повече, когато го правят феновете му! Тези хора може и да имат слабости(до момента не се виждат такива), но имат всички качества, за да може да доведат Локомотив Пловдив до по-добри дни и определено го правят до този момент!
+13
 
 
Браво- с такива хора като г-н Неделчев ще вървим нагоре.Благодарим.
+13
 
 
Шапки долу гн- Неделчев много направи за Локомотив благодаря ти за всичко
+11
 
 
Г-н Неделчев наистина излезе голям мъжкар. Оставам на страна това че е Локомотивец, но човека си върши много съвестно работата и става това което обещае и каже, което в днешни времена е адски трудно. Човекът заслужава признание, но не трябва да забравяме и предното Сдружение, защото и то ни спаси в един много труден момент за клуба. Така че засега нещата макар и трудно се поправят и всички се надяваме с помоща на новите спонсори и евентуалните нови собственници любовта на хиляди пловдивчани, отбора на Локомотив да се завърне там където заслужава клуба и публиката - на върха.
+15
 
 
Браво на господин Неделчев, изпълниха си обещанията, успех и занапред в ДЮШ на Локомотив. Дано няма повече финансови проблеми в мъжкия отбор на черно- белите.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 25.08.2015 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: