ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ермин Шиляк: Вече виждате философията ми
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:25 / 09.08.2015Коментари (18)6458
© Plovdiv24.bg
"Труден мач, първа победа. Доволен съм от представянето. Дойдохме тук, за да направим добър мач. За съжаление, двубоят не се разви по най-добрия начин предвид червените картони. Но през второто полувреме направихме това, което искахме", коментира след мача с Пирин (1:0) в Благоевград треньорът на Ботев Ермин Шиляк, който постигна първата си победа във втория си мач, откакто е начело на тима.

"Нямах време да опозная футболистите, не съм научил още имената на футболистите. Техните качества обаче тепърва ще се показват. Имам своята философия, вече я виждате. Времето е кратко да се правят много сериозни неща. Ние трябва да практикуваме повече, по време на тренировките да усъвършенстваме. Моите виждания трябва да влязат в главите на футболистите, мога да кажа, че днес показаха достатъчно от това, което искам. Дисциплината е в основата, организацията", каза още специалистът.

За следващия двубой срещу Славия треньорът сподели: "Най-напред трябва да отпочинем, след което ще изгледам DVD-та. Трябва да придобия информация за Славия, а и за всички отбори, срещу които се изправяме. Това е много важно", завърши Ермин Шиляк.

Още по темата: общо новини по темата: 24
13.08.2015
12.08.2015
11.08.2015
10.08.2015
10.08.2015
10.08.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Почти играем по стила на Вили - 4-4-1-1, НЕ Е МГОГО АТРАКТИВНА СХЕМА , НО АКО НОСИ УСПЕХИ , ЗАЩО НЕ?
+8
 
 
Да се дава оценка на треньор, който не е правил селекция и не е водил подготовка и то след 10 дни работа е безумие, при това е и чужденец, та той още дори не познава всичките си футболисти!!!Днес мача го взе огромното желание на отбора и пълното не можене на Пирин да вкарат дори и с двама души повече на терена!!!Нека поработи поне два месеца с тези футболисти и тогава да му даваме оценки, иначе за днес поздравления, много правилни смени макар и принудителни, а и не избърза с последната смяна нищо че бяха уморени и това помогна при червеният картон на Златков!За съжаление оставаме почти без защита за мача със Славия единственият вариант е Терзиев и Пламин Николов с бекове Даната и Лазар Марин и да се молим да няма контузии през седмицата на тренировките, че тогава просто не ми се мисли..... Дано и контузията на Варела да не е сериозна и заедно с Мацата да са на линия .
на 09.08.2015 г.
+5
 
 
ЗА ИМЕНАТА ПИТАЙ БАТЕ МИТКО ПЕНЕВ И ТОЙ НЕ ГИ ЗНАЕШЕ НО ПОСТИГНА МНОГО С ПОЖЕЛАНИЯ ДА ПОСТИГНЕШ НЕГОВИТЕ УСПЕХИ С БОТЕВ
+15
 
 
Рано е още да се дават оценки за работата на треньора,самият той казва,че още не е в час!Но футболистите се раздадоха на макс!
+11
 
 
Браво Ермин, за победата!Представа си нямаш, с какво си се захванал, друже.Ние сме най-вярната , но и най-претенциозната публика.За добро или лошо, ние имаме дербита, които ако почнеш да губиш , си отиваш . Освен, това,искаме нашите момчета от школата да водят дружината.Иначе , нямаш проблеми .Бобан, Томаш,Адам, Вандер и Артур още са част от нас.Успех , Ермин!
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 09.08.2015 г.
+8
 
 
Интересува ме "големите разбирачи", които говореха как Данчо Христов не го бивало сега скандират ли името му и въобще разбират ли колко не им е ясна тази игра? Искам да им кажа, че с това на ниво на БГ футбола Данчо може да играе спокойно до 40 г. възраст без никакъв проблем на своя пост в А група, а не да ми обясняват някои, които хал хабер си нямат от тази игра как бил за смяна и прочие...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 09.08.2015 г.
+13
 
 
Сигурен съм, че двамата треньори ще наложат европейски професионализъм в работата си. Момчетата вече свикват с това, а и в разговори казват, че много са доволни от новите треньори. Надявам се резултатите да дойдат бързо.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.08.2015 г.
+17
 
 
Браво Ермин - все така!!!
на 09.08.2015 г.
+14
 
 
Дисциплина - Организацийа - Сигуратсиъа ...
-2
 
 
Браво, Ермине! Този мач бе и бойното ти кръщение!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: