ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо отстъпи на Левски в драма на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:21 / 31.08.2008Коментари (0)7975
Това блъскане във въздуха на вратар, който вече е овладял топката НЕ е нарушение според критериите на Стефан Спасов
Малшансът и съдията Стефан Спасов не позволиха на Локомотив да вземе точки от двубоя с Левски. Двубоят на стадион Локомотив бе истинска драма, като и двата отбора имаха множество възможности за гол, но в крайна сметка незаслужено гостите стигнаха до 2:3. "Черно-белите" на два пъти повеждаха в резултата, но в крайна сметка загубиха в продължението. Димитър Илиев изигра най-добрия си мач с "черно-бялата" фланелка и асистира за двете попадения на Анатоли Тодоров.

Срещата започна изключително силно. Двата отбора се захапаха в остра битка от първата минута, без да правят каквото и да е разузнаване на противника. Още в 9-та минута падна и първото попадение. След хубаво разиграване в центъра на двамата бразилци Даксон и Том, последният пусна към Георги Мечечиев, който нахлу от дясно и центрира топката по земя. В наказателното поле Димитър Илиев спря кълбото, блокира защитниците на Левски, завъртя се и подаде на свободния Анатоли Тодоров, който сам срещу вратаря го простреля за 1:0.

Сините много бързо върнаха попадението. Еньо Кръстовчев проби от дясно, бе блокиран от Мартин Сечков, но успя да пусне към нахлуващия Живко Миланов. Капитанът на гостите влезе на скорост в наказателното поле и матира Ставрев.

Още след като изпълниха центъра обаче, "смърфовете" успяха отново да излязат напред в резултата. Митко Илиев навърза няколко защитници от дясно, влезе в наказателното поле и почти от аут линията успя да намери отново непокрит Анатоли Тодоров, който направи 2:0 с гол близнак на първото му попадение.

Левски се впусна в опасни атаки, за да обръща резултата, но безпогрешна игра на Йордан Милиев и невероятен Стоян Ставрев отказаха "сините" нападатели. Гостите до такава степен се отчаяха, че започнаха да ритат в главата вратаря и да го блъскат с лакти при въздушните двубои когато овладяваше топката, но тези техни действия дори не бяха маркирани от тенденциозния Спасов, като при едно такова очевидно неотсъдено нарушение гостите за малко да стигнат до изравняване.

До обрата се стигна след почивката. Главната причина бе късата резервна скамейка на Локо и наличието на равностойни смени в състава на гостите от София. Драган Канатларовски се видя принуден да пуска двамата неопитни Петър Лазаров и Веселин Марчев, докато колегата му Велев пусна далеч по-класни смени, една от която бе юношата на "черно-белите" Георги Иванов. Именно той донесе победата на своите след меле в последната минута на двубоя. Преди това Жоазиньо в 75-та, останал сам срещу Стоян Ставрев направи 2:2.

Още по темата: общо новини по темата: 13
02.09.2008
01.09.2008
01.09.2008
31.08.2008
31.08.2008
31.08.2008
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Локо посъветва феновете си да дойдат по-рано в "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: