ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дубълът на Ботев падна с 2:4 от Левски, феновете чакат играчите след мача
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:57 / 19.08.2008Коментари (0)6739
Ботев Пловдив загуби с 2:4 от Левски при дублиращите тимове, след загубата с 0:6 на първия отбор. Феновете пък трябваше да се бръкнат цели два лева за билет за мач на втория си отбор. Въпреки загубата тимът стоеше доста добре на терена и през първата част не само, че превъзхождаще втория тим на Левски, а и показа много по-добра игра от първия тим, който игра в София. На почивката "жълто-черните" водеха с 2:0 след две много красиви попадения. Първо юношата Илиян Йорданов прехвърли вратаря на гостите след страхотен извеждащ пас на Николай Манчев. Второто попадение падна малко преди края на полувремето, когато от пряк свободен удар Тодор Тимонов сътвори истински шедьовър, забивайки топката точно в ъгъла, като тя оплете мрежата на Левски след удар в горната греда.

Започналият като титуляр мача Красимир Кръстев излезна на почивката и играта на тима съвсем рухна. Левски взе инициативата и за няколко минути обърнаха резултата от 2:0 до 2:4 след грешки в защитата и на вратаря Павел Станев, който иначе се справи много по-добре от колегата си Славчо Тошев в София. Левски довърши мача с човек по-малко, след като нападател на сините замери с топка Димитър Витанов, който също изигра много добър мач. През първата част пък се сдърпаха Николай Манчев, Тодор Тимонов и няколко футболисти от гостите, сред които и бившето канарче Веселин Минев.

По трибуните всъщност бе доста по-интересно и част от недоволството на агитката се изсипа именно върху Веско. Защитникът дори потърси саморазправа с един от феновете, който се провикна "Брат ти е по-добър", но бе спрян от полиция и треньори. Агитката от около 200 човека освиркваше Димитър Христолов, който отсъстваше от мача и изпълнителния директор на тима Борислав Димитров. Последният бе седнал на централната трибуна заедно със старши-треньорът Костадин Ангелов, а съвсем изненадващо между тях седеше уволненият италиански спец Стефано Кусин. Треньорът на гостите също се изяви, като напсува главния рефер, че не свири дузпа за симулация на нападател на Левски в наказателното поле на Ботев и бе изгонен да догледа мача от трибуните.

След края на мача групичка от 50-ина привърженици на "канарчетата" пък изчака играчите, преди да си заминат и по-специално Тодор Тимонов. Лимона бе скочил на част от агитката, която го освиркваше след края на мача с Левски в София. Фенове опитаха саморазправа с него, искайки му обяснения за слабата игра, халфът спокоен каза, че е най-лесно да се псува от трибуните, а не да се играе на терена. Всъщност за двата официални мача на "канарчетата" и днес в срещата на дублиращия отбор именно Тимонов създава най-интересните опасни положения пред противниковата врата. След края на разправията феновете чакаха на входа на стадиона още 20-ина минути, след което се разотидоха.
Още по темата: общо новини по темата: 7
18.08.2008
17.08.2008
17.08.2008
17.08.2008
17.08.2008
16.08.2008
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: