ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Цветков си тръгва от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:22 / 14.05.2015Коментари (26)8656
© Plovdiv24.bg
Новият административен директор на пловдивския Ботев Иван Йотков е направил предложения за нови договори на Мариян Огнянов и Пламен Николов. Той обаче не е говорил със звездата на тима Иван Цветков, което е сигурен знак, че той си тръгва от Пловдив през лятото. Вуйчо Ваньо се превърна в любимец на "жълто-черните" фенове в последните две години, но явно е дошъл моментът за раздяла с клуба. 

Ветеранът е в конфликт и с треньора Петър Пенчев от момента, в който Цветков напусна лагера на тима, след като разбра, че няма да е титуляр срещу Лудогорец. Той най-вероятно ще се върне в родния Пирин, където игра с успех преди трансфера в Левски, твърди вестник "Меридиан Мач".

На Огнянов и Николов са им предложени максималните заплати от 3000 евро. Двамата имат няколко дни, за да дадат отговор на Ботев. Към Мацата има интерес и от бившия му клуб Левски, като "сините"са сигурни, че халфът се връща на "Герена". Централният защитник Николов се ослушва за оферта от чужбина, но ако не стана трансфер, вероятно ще остане в Ботев.

Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Много време се въздържах от коментари,защото не съм в кухнята и не знам реално как стоят нещата,но искам да изброя няколко факта-среща между ръководствата на Ботев и Лудогорец преди мача,затопляне на отношенията,ръководствата се разбират за парите по трансферите,на лудогорец им трябват точки,Вуйчо Ваньо отказва да излезе да играе-официално защото щял да е резерва,той и друг път е бил резерва,но не е отказвал да е в групата,дали пък не е имало нещо друго,което ние не знам,но каквото и да е имало е било от ръководството,Пепо го познавам лично и мога да кажа,че е супер свястно момче,Вучо Ваньо не го познавам,но съм с прекрастни впечатления.Дано всичко се оправи,защото точно сега трябва да сме единни всичките в този труден момент.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.05.2015 г.
+9
 
 
Вуйчо Ваньо - голям! Най-големият, който в последните няколко години е играл за Ботев! Той е с най-големият принос отборът да се съвземе след влизането в А група! Толкова ни е радвал - с красиви и незабравими голове, с пасове от южноамерикански тип, с дисциплината си на терена и извън него, с интелекта и добротата си. Около него се сплотиха новите момчета, него гледаха, от него се учиха! Не бързайте да го отписвате! Той сам ще си прецени колко сезона може още да играе и къде. Ще е жалко, ако е настъпил разрив между него и треньора и за това да си тръгне. Аз не вярвам на тая версия на Пепо, но това не е важно сега. По-скоро си мислих, че след прекратяване на кариерата си като футболист - ръководството би му предложило подходяща работа, такива хора с опит, интелект и познания не са за изпускане!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Явно наистина има нещо, за което не знаем, дали е между Цветков и Пепо, или между Цветков и някой друг, само може да гадаем. Принципно Цветков е много кротък човек, не ми се вярва да се е обидил, че трябва да е резерва в някакъв мач. И друг път е бил резерва, не мисля, че това е причината. За мен Цветков е добре да остане, дори само присъствието и опитът му са благотворни за младите в отбора. Реално ако Цветков, Николов и Огнянов се махнат, в отбора не остават опитни играчи, около които да израстват младите. В този труден за клуба момент най-малкото са ни нужни вътрешни дрязги между треньори, играчи и ръководство. А Цветков завинаги ще остане в паметта ми с онзи фамозен гол от воле срещу говедата!
+6
 
 
Подкрепям мнението на Каталунец. След всяко негативно писание за наш футболист ще го оплюваме ли! Ако Ванката е преценил, че е време да се разделим, трябва да му благодарим, и да го изпратим подобаващо. В интерпретацията за неучастието му в мача с Лудогорец не вярвам. Той е оставал много пъти резерва, даже считам, че е по-полезен, ако влезе като резерва, когато защитниците вече са поизморени! А и поначало не е конфликтен, той е над нещата. Възможно е все пак неяснотите и неуредиците да са му дошли в повече.
-3
 
 
Вуйчо е голям, спор няма, обаче аз искам малко да изместя темата и да припомня на жълтите помнят ли Апостол Апостолов, така наречения Поли къв адвокат го играеше на селския и колко години се блажеше от клуба покрай него. Сега същия този човек по незнайни причини отново се намърда в ръководството и отговаря за клба в този важен момент.Помните ли как вие плюехте селския, а Поли го защитаваше. Е правете си сметката какъв човек сега е начело на клуба ви. Не да ми говорите за нежния и адвокатата, защото при вас управленците са много по зле, защото са хиени и гледат само лапачката.
+10
 
 
Не говорете глупости по адрес на Цветков ! Дори само да стои в центъра е по-опасен от 1/2 от нападателите в А ГРУПА ! Покажете малко уважение към последният романтик в тази игра. Това е партенка на вестник Мердиан Лайна, аз на такива глупости не вярвам.
0
 
 
Вуйче, чакаме те на Лаута, там е твоето място. Ти ще станеш легенда на черно-белия клуб. Обичаме те.
+8
 
 
Голям футболист, който винаги ще бъде в умовете и сърцата на жълто-черната общност, но напускането е правилен ход и за двете страни. Очевидно Вуйчо Ваньо е изчерпан емоционално от нашите неуредици, това влияе на играта му, годинките също натежават и е време за промяна. Родният му клуб е точното място за него,а в нашия ще се отвори място за развитие на някой млад и перспективен играч. Поклон за стореното досега с цветовете на Ботев и успех.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: