ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби в Ловеч
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:35 / 11.05.2015Коментари (54)9213
© Plovdiv24.bg
Ботев загуби с 0:1 при гостуването си на Литекс в последен мач от 29-ия кръг, игран на стадион "Градски" в Ловеч.

Първото чисто положение за гол в двубоя се откри пред пловдивчани в 9-ата минута, когато Филип Филипов проби от ляво и нахлу в наказателното поле, но шутът му от малък ъгъл излезе в аут.

Ловчанлии стигнаха до гол в 34-ата минута, но той не бе зачетен, тъй като Бьорн Маарс беше в положение на засада.

В последните секунди на първата част Иван Горанов нацели сглобката на вратата след чудесно изпълнение от пряк свободен удар.

В 54-ата минута Асприля се отчете с невероятен пропуск за ловчанлии. Нападателят не успя да засече коженото кълбо на метри от голлинията и я прати висока над вратата.

Натискът на "оранжевите" даде резултат в 64-ата минута, когато след центриране на Асприля от свободен удар Страхил Попов засече с глава неспасяемо кълбото във вратата на Иванов.

Резервата Антон Недялков пропусна да сложи точка на спора десет минути преди края. Юношата на Литекс не успя да се възползва от грешка на стража на "жълто-черните", който след неразчетено излизане и отиграване поднесе топката на крака на защитника, но шутът му по земя не намери опразнената врата.

В заключителните минути Лазар Марин получи възможност да изравни, но прати кълбото високо над напречната греда.

Още по темата: общо новини по темата: 15
12.05.2015
12.05.2015
11.05.2015
11.05.2015
11.05.2015
11.05.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Първосигналните примати зад границата на Еволюцията -селскостопанския пак се превъзбудиха.Характерно за циганският етнос.Ако бяха го гледали,дори те с кривите си очички щяха да видят неадекватните реакции и решения на страничните.Нарушение става под носа му,той гледа последния за засада.После свири засади гледайки носа си.Спрямо нас стана епидемия.Като нямаме лоби,всеки те мачка.Хранителната верига ,,Боби и ко'' помни кой отбор първи му поиска оставката и не пропускат повод да ни ужилят.
на 12.05.2015 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+4
 
 
Браво на момчетата за раздаването. На младежите от школата просто им трябва игрови опит. С нищо не са по-слаби от привлечените от другаде, а когато играеш за родния си клуб, винаги си по-мотивиран. Единственото, което в основен план ни липсва (изключвам индивидуалните грешки, от които никой не е застрахован, включително много по- можещи и скъпоплатени играчи) е футболист тип "таран", към когото да се отправят подаванията на Вуйчо и полузащитата. Чунчука явно не е за тази позиция, по-подходящ е като подкрепящ нападател. Жалко, че Алекс Колев се контузи точно, когато навлезе във форма и започна да бележи. Призовавам треньорския щаб за още повече смелост. Нека видим в игра и другия нападател - Наско Милев, както и останалите, записани в представителния тим момчета от школата, за да знаем, ние, феновете, с какво точно разполага в атака отборът. Тези младежи само се разкарват с автобуса и седят на пейката, а не получават никакъв шанс досега. По-подходящ момент от мачовете до края няма да има! Иначе все се тръби, че Ботев залага на собствени кадри, но кои са те? Малко по-постоянно играят само Терзиев и Марин, Казаков го пускат по за десет минути и това е. Определено все още основата са играчи от други клубове. Нищо против тях, разбира се, но говоря за бъдещето, а то ще бъде по-сигурно (и по-евтино) с повече собствени кадри.
Сподели каквhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=1449079612049229
на 12.05.2015 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
Прилично...представяне,но...нямаме..точен..удар..в
ъв..вратата.А...ВЕЛИ3АРЧО...ТО3И...ГОЛ....СТАХОВЯК
...С...ЛЕКОТА...ГО....ОТРА3ЯВАШЕ.
-2
 
 
Добра игра на отбора. Пак сме ощетени от съдиите, но да не се концентрираме върху това, то е маловажно. Важното е, че след като ни напуснаха 17-18 от водещите футболисти, в момента без Алекс, Чунчуков, Цветанов, имаме добра атака. Дали ще са днешните титуляри, или резервите Дрянов, Серкан, Томов, Милев, Казаков, нивото ще се запази. Не искам да кажа, че е високо. Защитата без Дани Златков е добре, не е желязна, естествено. Средна линия без Балтанов, прилична. Вратарят, добър, не е блестящ. Във всички линии бяхме с нови футболисти. Нямаме уникални таланти, така че растежът им зависи от възможност за изява, амбиция, трудолюбие, шанс. Според мен отстъпваме като качество на игра на всички от първата шестица, включително и на някои от втората. Но да стопим разликата е по силите ни. Който от сегашния състав продадем, ще е добре. Сегашните титуляри в момента са малко по-добри от резервите. Как ще е догодина, въпрос. Зад резревите идват други, и 19 годишните, и 17 годишните са добри.
+5
 
 
Искам да благодаря първо на нашите фенове, нямах възможност да отида до Ловеч, но за пореден път показваме на всички в БГ, че сме с най-великата публика. А това, че съдиите ни режат беше ясно още, като влезнахме в първата шестица и тогава го казах, но вече е прекалено. Нямаме лоби в шибанато БФС и си правят с нас каквото си искат. Голям мач за Лачката, само трябваше да изравни в края на мача и щеше да е играча на мача. Дрянов го наблюдавам и на тренировките, много се раздава и си мисля, че Пепо трябва да му дава повече шансове. Като цяло мача си беше за Х , но пак ни порязаха и то няма да е за последен, помнетте трябва един от тея гадове в черно да го линчуваме и тогава да видите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: