ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пенчев: Цветков разбра, че ще е резерва и отказа да е в групата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:40 / 03.05.2015Коментари (26)5477
© Plovdiv24.bg
Стана ясна причината, поради която капитанът и основен футболист на Ботев Иван Цветков не бе в групата за мача с Лудогорец. Нападателят е решил да се отлъчи, когато разбрал, че няма да бъде титуляр. Това призна треньорът на "жълто-черните" Петър Пенчев.

"Да, той можеше да помогне. Не беше в групата, защото това беше негово решение. Разбирайки че няма да започне, предпочете да не бъде в групата", обясни Петър Пенчев след загубата от Лудогорец с 1:3.
Още по темата: общо новини по темата: 21
07.05.2015
05.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Има ли някой тук във форума, който да каже че нашите не се надиграваха с Лудогорец? Ако не са се надигравали, тогава упреквайте Пепо! Иван е футболист и длъжен да приема решенията на тренера. Точка. Аз лично смятам, че Иван е достатъчно почтен и вече е осъзнал грешката си и ще се извини на Пепо! И за емоцията му, и за псувнята, ако е напсувал Пепо.
+1
 
 
Аз не познавам по-интелигентен футболист от Иван Цветков. Дано да не съм прав, но май отново мишките се върнаха в отбора. Аз съм горд Ботевист, преживял съм много победи и загуби, но не искам да виждам отбор без дух и интриги в съблекалните!
-2
 
 
ВЧЕРА,ВИ..ПИСАХ,ЧЕ..ПЕПО..СЕ..Е,АВА...С..ВУЙЧО,НО.
.-МИНУСИ,А..СЕГА..ПИШЕТЕ..ПЛЮСОВЕ..НА..ПЕПО...ДОЛУ
..РЪЦЕТЕ..ОТ...ПРОФЕСОРА.
+6
 
 
Дайте да видим фактите и малко четене между редовете:Съмнителна среща на хора от ръководството с мангала Петричев, ни в клин ни в ръкав, след хурката, която ядохме от Лудогорец за трансферите, скандал в съблекалнятя с най добрият ни футболист и то от типа душата на отбора, явно разбрал за какво става въпрос и не желаещ да участвува във фарсове, слаба и вяла игра, почти без картони, и за капак на всичко една от най яростните групи привърженици, висящи над главите на треньорите гости и влиятелни членове на Сдружението, днес любезно отсъстваха или си бяха си сменили местата! Айде няма нужда ни правите на глупаци, бтова и следващите нагъзвания минаха всички граници!
+3
 
 
Пепо май причината ще да е,че не е съгласен да падате с 3:0!А?
на 03.05.2015 г.
+2
 
 
Чувате ли се изобщо какво говорите? Каква да е истинската причина ако не тази? Да не би Пепо да е искал пари от вуйчо за да го пуска,че да си уреди трансфер в Аякс? Нормално е след толкова неуспешни мача(в дупка сме,не сме слаби) да се потърси промяна. До вчера защо Гамаков бил резерва а сега Пепо вън! Днес чух,че Адам трябвало да остане резерва а ако пък наистина беше останал и резултата бе същия пак щях сега да чувам Пепо вън. Ако трябвало да се избира между Пепо и Иван,Пепо трябвало да си ходи! Що за глупости. Ако трябва да се избира между Пепо и вас,по добре да играем на празни трибуни!!!
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 03.05.2015 г.
+8
 
 
Сложете ли играч да бъде над треньор остави тази работа.
-3
 
 
Ако трябва да избирам между професорът и Пепо, вторият си заминава.
на 03.05.2015 г.
-5
 
 
Пенчев и останалите мишки от ръководството на БОТЕВ вън от отбора същото се отнася и до Бултрас форума който от Христолово време до сега са на хранилка към отбора.Искате да изгоните единственият свестен футболист на БОТЕВ и го правите по комунистически с интриги .Пенчев ти ставаш само за треньор на заводски отбор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: