ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съдия се подигра с Ботев при загуба от Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:06 / 03.05.2015Коментари (84)18982
Ботев загуби с 1:3 у дома от Лудогорец в среща от първата шестица на "А" група. Срещата ще се запомни със съдииските подигравки на Александър Костадинов спрямо "канарчетата", което за щастие на него и помощниците му не доведе до нещо сериозно заради гнева на бултрасите. 

Шампионът поведе с гол от съблекалнята. Попадението реализира Жуниор Кишада във 2-ата минута. Бразилецът се възползва от грешка на Милен Гамаков, който направи несполучлив опит да изчисти топката, която попадна право в краката на нападателя. Кишада не сбърка и отблизо с мощен шут изведе "орлите".

Гостите от Разград бяха много близо до удвояването на резултата в 15-ата минута, когато Вирджил Мисиджан се впусна по лявото крило и подаде към Марселиньо. Бразилецът стреля технично, но за късмет на Адам Стаховяк кълбото се отби в левия стълб.

"Канарчетата" отговориха с изстрел на Лъчезар Балтанов с глава след перфектно центриране на Томаш Иршак от фаул, но ударът на първия профуча на сантиметри от страничната греда.

В края на първата част Лудогорец вкара втори гол след нова грешка в отборната на "жълто-черните". Кишада успя да се пребори с Даниел Златков при извеждаш пас на Кайсара и останал сам срещу Стаховях, дребничкият нападател не сбърка и реализира с хубав шут с външен фалц до дясната греда.

Само след няколко секунди игра през втората част играта бе прекъсната заради грозно спречкване между Светослав Дяков и Филип Филипов. Наложи се Александър Костадинов да дръпне двамата встрани и да ги предупреди устно.

Безумно неразбирателство между Божидар Васев и Филип Филипов лиши отбора от чиста ситуация в 55-ата минута! "Жълто-черните" разиграха отлично в центъра и пред наказателното поле. Последва подаване към Васев, който бе с гръб към вратата. Крилото се обърна умело и тръгна вляво, за да търси коридор за стрелба. В същото време Филипов връхлетя върху топката и двамата се сблъскаха, с което сложиха край на опасността.

Малко по-късно Владислав Стоянов с веща намеса запази мрежата си суха след страхотен шут на Мариян Огнянов. Халфът получи топка пред наказателното поле и от въздуха я намери много силно. Параболичният му удар влизаше под гредата, ако не беше намесата на Стоянов, който изби с дясната ръка.

Резервата Станислав Дрянов се отчете с изумителен пропуск 10 минути преди края. Полузащитникът от точката на дузпата стреля плачевно, пращайки кълбото далеч покрай левия стълб.

В 86-ата минута Вандерсон окончателно сложи точка на спора. Христо Златински изведе своя съотборник очи в очи със Стаховяк, като халфът на разградчани не остави шанс на стража на "канарчетата".

В ответната атака Томаш Иршак вкара красиво почетно попадение. Лазар Марин премина безпроблемно Кайсара и подаде към халфа, който с прецизен удар отдалеч опъна мрежата за крайното 1:3.

Така Лудогорец поне временно има преднина от 8 точки пред втория Локомотив София (50 т.), който днес гостува на Литекс. Ботев пък все още чака първа победа в плейофите, като дотук тимът има три загуби и три ремита.
Още по темата: общо новини по темата: 21
07.05.2015
05.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 04.05.2015 г.
+8
 
 
Да не би някой да си е мислил, че имаме сили да победим Лудогорец? Нямаме. Имаше грешни отсъждания на съдиите, но не смятам, че те повлияха на резултата. В настоящия момент това е върхът за нашия отбор (първата шестица). При по-голям шанс можехме да постигнем някоя победа. За нищо повече нямаме сили. Най-важното сега е да се осигури бюджет за новия сезон и евентуално собственик (спонсор), който да довърши стадиона. Нека ботевистите да продължим да си обичаме отбора, а останалите - да го ......
+6
 
 
Бяхме надиграни и заслужено загубихме.Оправдания със съдията са неуместни.Лудогорец бяха по-мотивирани и са с класа над останалите отбори.И аз не вярвам Цветков да е поставил ултиматум.Времето ще покаже.
+8
 
 
Истината за Цветков е друга и няма да се хареса на мнозина от нашите канари. Да, Вуйчо е достоен за укор за това, че публично пред малките от отбора е унижил Пепо. И тази постъпка трябва да бъде наказана, защото не може футболисти да се дървят на треньора и да го наричат по най-долния начин. Но.... След като Вуйчо е казал въпросната псувня, е добавил, че НЯМА ДА ИГРАЕ В ПОРНО КАТО ТОВА С ЛУДОГОРЕЦ. Защо той така е определил неиграния още тогава мач, само той си знае. Може би Вуйчо знае неща, за които ние не знаем. Да не бързаме да го съдим прекалено строго. И още нещо... Тези, които твърдят, че Вуйчо не ставал и бил вече стар - като е толкова стар и неможещ, защо говедата му продъниха телефона от Великден насам?! И какво като днес бяхме без Вуйчо, по-добре ли играхме?!
0
 
 
Съдиите с нищо не са ни виновни! Греда в 1 мин, и гол във втората, срещу Лудогорец мачът свършва преди да е започнал. Друг факт гледам, че не се коментира, това което каза Пепо след мача, че Иван Цветков му е казал или титуляр или да го вади от групата!!? Какво е това безумие, къде го има това?? Голямата звезда, няма гол от ноември.Това ли ви е "легендата", която сме трябвали да задържим на всяка цена?? От 20 дена пиша, че Адам Стаховяк,Иршак и Цветков, трябва да спрат да се пускат, защото след края на сезона си заминават и няма да разчитаме на тях повече. По-добре да си обиграваме Казаков,Наско Милев,Серкан,Дрянов и т.н. вместо тези напускащи звезди.Носи се слух, че сме продали мача в комплект с Гамаков, но това няма как да знаем. Факт е, че феновете ни са обезверени и не виждат нищо в този отбор.Един нападател нямаме. Какъв е този Момчил Цветанов, да го освобождават на секундата.
+6
 
 
И при двата гола няма засада, стига сме се оправдавали със съдиите. По-слаби сме и това са ни възможностите.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 03.05.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
Искам да чуя мненито на тия, дето ходиха през седмицата да затоплят отношенията с далиорманци.Да кажат нещо за мача, за съдийството и ако са недоволни да подадат констатация.
-5
 
 
Колко сте жaлки жълти селяндури! Товa днес не беше ли тото или полягaне или нещо от другите тъпотии , с които нaричaхте нaшите мaчове? Тaковa нaгъзвaне не бях виждaл след оновa нa сецa пaк нa Кумaтюу! Товa мaйче беше лицето нa честтa ви, зa която много дрънкaхте?.....Нaкрaя си покaзaхте истинското лице и се нaгъзихте!Нaдявaте се селяни дa ви вземе Кирчо и пaк дa се прaвите нa големи a? Толковa сте жaлки, че мaйките си ще прпдaдете и ще си извъртите зaдниците нa 360 грaдусa, сaмо дa дойде някой, който дa ви дaвa! Кво стaнa с турнирите? Жълтa сгaн! Кaк сaмо сте се изпокрили и ви остaнa сaмо нaдеждaтa товa зa Домусa, че ви взимaл дa е вярно?! A?.......
+5
 
 
Отдавна не се бях вбесявал от такова съдийство. Когато си на стадиона това се усеща и няма нужда от безброй повторения. Но, така ще е, това и заслужаваме "славните" пловдивски отбори. През годините оттук минаха какви ли не - брокери, наркобосове, хазартни босове, банкери. Но явно няма подкрепа от известните пловдивски фирми. Няма подкрепа и от феновете. Не мога да проумея разсъждения на Базата, дали 45 лв. за карта не са много за 5 мача !? В кампанията за нови членове на Сдружението за 1 месец се записахме 12 (дванадесет) човека !!! Преди време споделих, че както похарчихме около 2 милиона лева за мачовете в Бургас, така бихме могли да ги съберем и да подкрепим клуба. Но явно не можем. Явно приказките ни са много големи, а делата - никакви. Чакаме да дойде поредния чичко-паричко, вместо да отделим време и средства за любимия отбор. И ако дойде такъв, ще приличаме на Лудогорец и ще ни псуват по стадионите в България, защото ние ще ходим със съдиите.
0
 
 
С тия рязани галони всеки мач се говори за съдийство. Не може да играете без тях. Един голям к*р за Киро Гела. При втория гол имаше си засада а при третия имаше съмнения за нарушение на онова менте Хамзата. Но при първия гол сами сме си виновни. До някъде ни сме су виновни за загубата но тези пе**ли садиите ги подкрепяха. Аз като чух че това чучало Костадинов е съдия ми стана горе долу ясно кво ще бъде полужението.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: