ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стана ясно името на бъдещия шеф на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:26 / 30.04.2015Коментари (42)12893
© Plovdiv24.bg
Николай Неделчев ще бъде бъдещият шеф на Локомотив, разбра Plovdiv24.bg. Той е гласен за изпълнителен директор на "черно-белите". В момента тази длъжност на "Лаута" по документи заема Константин Думанов, въпреки че напусна клуба през октомври миналата година. 

Николай Неделчев е роден в Пловдив през 1966 година. Завършил е средното си образование в Английската езикова гимназия в родния си град и има магистърска степен по международни отношения от Университета за Национално и Световно Стопанство в София.

Той започва професионалната си кариера през 1992 г. като Мениджър маркетинг комуникации в BBS - представителен офис на Apple Computer в България. През 1995 г. започва предприемаческия си път с основаването на рекламна агенция M.A.R.C. с визия за предоставяне на интегрирани маркетингови комуникации.

В момента той е изпълнителен директор на Publicis MARC Group - най-голямата компания за маркетингови комуникации на българския пазар.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
кво ви става на лаута.тоя пич дошъл не дошъл и раздава интервюта със сложни думи.черно-бяла общност кво ще рече.първото което идва на ум е малцинство.ако ша върши работа да почва а не да се обяснява по вестниците от кое коляно е локомотивец и как синовете му ходели редовно на мачове.май поредния дърдор си имате.
-4
 
 
Дано със своята интелигентност и образованост, и мениджърска нагласа да успее да приобщи и мобилизира евентуални акционери, спонсори и то с мисъл за взаимен успех, в името на каузата Локомотив! Локомотив Пловдив е градският отбор на Пловдив, за разлика от селското такова от Ботевъ... Локомотив Пловдив е отборът на истинските пловдивчани, а не на навлеците от селата... Локомотив Пловдив заслужава да върви напред!!!
+3
 
 
Когато и последния потник се махне от ръководството, тогава публиката ще се върне на Лаута. ПОТНИЦИТЕ ВЪН
+6
 
 
Изглежда сериозен и добре образован човек, притежава опит на мениджър. Ако му осигурите нормална среда да работи, ако не се крие и се изправя с лице към проблемите ви, ако го подкрепяте и не му се месите, ще успеете. Вижте колко много "ако" се натрупаха. Но сте длъжни да се справите. Успех, Локо! И Само Ботев, разбира си!
+2
 
 
Нужна е промяна не на лицето, а на главата!!! Не разбрахте ли, че докато потниците са на Лаута, локомотивците няма да ги има! Престанете да хвърляте прах в очите на хората. Локомотивци не сме прости хора за да ни заблудите толкова лесно.
-1
 
 
Абе нови хора ама как нйамат пари да платйат таксите на садиите а се е намрил нйакакв фен И ги е платил....
+3
 
 
На това се казва " пременил се Илия , пак в тия " . Не разбрахте ли , че докато този ухиления и компания не се махнат от Лаута жестоката криза в Локомотив ще се задълбочава. Не само , че записват най-срамната страница в историята на отбора , но продължават и да се инатът и да трупат дългове . Такава наглост досега никой не е проявявал . Коко е кротко агне в сравнение с тях. За кратко време натрупахте повече дългове от него , а резултатите са плачевни. Ей нагли и без срам хора , напуснете Локомотив и оставете акциите в ръцете на почтени хора.
+2
 
 
А невестулката какво ще го правите :) Гледам нещо се е отчаял. Ще ви закрива, хахаха.
+3
 
 
Коко не знам дали има средно образование,ама финал за Купата играхте.....тоя и Сорбоната да е завършил,като няма пара и не разбира от футболисти,ползата е нулева.
-2
 
 
Крайно време беше за подобен ход, но за да повярват отново хората, трябват още такива назначения и най-вече средства! Всеки, който може да дава пари е добре дошъл, а всеки, който се явява като на хранилка, просто няма място в ръководството! "Акънлии" много, но "паралии" малко! САМО ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Героите на Локо от шампионския сезон получават овации от феновете преди мача с Левски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: