ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Не са ме търсили за помощ от Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:32 / 31.03.2015Коментари (14)5332
© Plovdiv24.bg
Не са ме търсили за помощ от Локомотив, а и не съм и мислил да помагам. Така отговори пред Блиц бившият собственик на "черно-белите" Константин Динев относно тежката ситуация на "Лаута", която отбора се намира в момента.

"Да, борят се за получаване на лиценз. Желая им успех", каза още бизнесменът.

"В Локомотив са хора, които се опитват да се облагодетелстват. Видя се, че този метод на управление с феновете не е сполучлив. Направиха инсценировка, за да ме прогонят. Смятам, че 90 процента от привържениците на клуба не бяха против мен. Беше направена инсценировка, за да ме махнат", добави Коко Динев.

Още по темата: общо новини по темата: 10
02.04.2015
31.03.2015
31.03.2015
31.03.2015
30.03.2015
30.03.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Кой го е плюл? Потниците и кебапчиите! 200 дроги и пияници! Още помня приказките им: "Коко печели на гърба на отбора, това е единственият му бизнес!". И още - Коко не плаща, ние ще плащаме, при Коко договорите за 1 година, при нас футболистите за 100 г., все едно се канят да наемат не играчи, а роби, маймуни бил докарвал от палмите... Но при него тези от палмите ставаха звезди в България! Нямал бил отбор - продавал и правел нов отбор на всеки 6 месеца. Да, продава, за да върже бюджета - дето потнико-кебапите не можаха да го вържат, при тях играчите също са с 1-годишни договори, не са умни и с връзки като Динев и не могат да намерят евтини играчи, които да продадат скъпо - а какви са плащачи стана ясно, когато избухна бунта на футболистите! Дали Коко ще се върне или не си е негова работа, но имам само един въпрос - дори да се съгласим с потнико-кебапите, че Динев е много, много лош пич - те с какво са по-добри, като резилът им е толкова голям, че се вижда некадърността им да управляват и със самолет? Сега ще ревнат - ела ти да управляваш, давай 4-5 милиона, ще ти дадем акциите. Че аз не се натискам - а вие защо се натискахте, като си знаете тъпите главици? Когато им разправяхме преди месеци, че ачове не могат да са собственици на футболен отбор, че това е скъпо удоволствие, те са си мислели, горканите, че ще печелят от тази работа! Е, днес им лъснаха дирниците! А ако Коко Динев наистина е печелил от Локото, чудесно, значи е умен и знае как да печели от отбора - а не да се свива и да проси като потнико-кебапчийската провалена клика, дето сега се крият като мишки!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 01.04.2015 г.
+3
 
 
ей това е нашия човек , но едва ли ще се навие вече. след толкова плюнки по него.
-1
 
 
Потник, гледай ти и останалите от интересчийско потнико-кебапчийска клика да не забравите вие за Лаута! Много се репчите и много се таралежите, ама забравяте, че тоягата има два края! Щото накрая, ако трябва, ще се вдигнем истинските локомотивци и ще ви изринем, 200 пияни дроги, само че ще направим цирка за цяла България. Долу ръцете от Локо Пловдив, че ще останете без ръце! Що не си направите, както беше писал един колега, ФК Потник 2015 и всяка година почвайте на чисто, ако щете. И недей много да лаеш за тото, че 0:4 от Локо София още го помним и помним как футболистите казаха - паднахме много, ама друга е причината... Ти и такива като тебе лепнаха петното на Локото за черното тото! Че кой не играе черно тото - Левски ли, ЦСКА ли, Ботев ли /1:7, 5:0 с Беласица, купиха си мача с Любимец, за да идат на бараж.../, Гришата редовно играе 2-3 мача с Латекса на точен резултат и тогава литесчиите падат с много и за балъците е супер изненада, да не говоря за Гигов, да не споменавам Венци Стефанов... Ти не виждаш ли, че пари вече във футбола няма? Без черно тото никой не може да се оправи, освен Кирил Домусчиев. И Левски е в г*за с парите, и ЦСКА, да не говорим за Локо София, Славия, Марек, Хасково и мн. др., даже довчерашните пишман милионери от Ботев днес нямат пари да пръднат. Така че не е само Коко Динев. Всички са в кюпа. Включително и новите "собственици", твоите приятелчета - и те натопиха човката.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-2
 
 
Коко Динев го няма и къде е Локо пд.Това ли искахте хора???Да унищожавате отбора и един ден никой няма да ви прости.Колко хлд бяха в Бургас ,Ловеч ,Лаута при Коко и колко са сега?????
0
 
 
всички сме с теб Коко!!! Публиката бойкотира мачовете. Лъжливите потници се провалиха. Измети простотията от Лаута и освободи Локомотив от потниците. Тези помяри изгониха публиката от стадиона, но със зъби и нокти стискат кокала!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 31.03.2015 г.
0
 
 
Ще ти викат плондер и дебело прасе, а? Нека сега ДГД потниците! А те пак уговарят мачове и правят кинти, но не влизат в клуба а в техните джобове. Жалко за истинските локомотивци, че ги прогониха, а при теб стадиона се пълнеше.
0
 
 
Проблемът на Локомотив Пловдив е настоящото ръководство, което с доста недостойни методи изгони Коко Динев, и той сега, човекът, е в правото си да се сърди! Ако трябва да си сложим ръка на сърцето всички Локомотивци, никой не е направил повече за Локомотив от него!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 31.03.2015 г.
-3
 
 
Само се чудя,кой е по-голям плондер...Коко или ония зад него?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: