ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ще спре ли Лудогорец полета на "канарчетата" ?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 22.03.2015Коментари (8)3367
© Bulphoto
Лудогорец е на път да направи решителна крачка към нова шампионска титла на България. "Орлите" на Георги Дерменджиев ще опитат да се възползват от поредната грешка на ЦСКА и да се откъснат на цели пет точки от своите основни конкуренти. Задачата на разградчани обаче няма да бъде никак лесна, тъй като техен опонент ще бъде непредсказуемия тим на Ботев. Самочувствието в лагера на "канарите" е приповдигнато, след като в последния кръг от редовния шампионат надвиха ЦСКА с 2:0, хващайки последния влак за така заветните Топ 6.

Възможно е наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев да даде почивка на част от титулярите си, за да ги запази за сблъсъка с ЦСКА в следващия кръг. Това са Светослав Дяков, Марселиньо, Даниел Абало и Роман Безяк, които висят с картони. Десният бек Жуниор Кайсара е наказан и също няма да вземе участие в двубоя днес. Марселиньо пропусна последните няколко мача на "орлите" заради травма, а заместникът му Вандерсон заслужи добри думи за играта си. Бразилецът ще се нагърби с диригентската палка срещу Ботев, атаката ще се води от Жуниор Кишада, а Михаил Александров и Вирджил Мисиджан ще са на двата фланга. В защитата се завръща националът Йордан Минев. 

Наставникът на Ботев Петър Пенчев няма да може да използва контузения Момчил Цветанов, но Мариян Огянов и Цветелин Чунчуков вече са на линия, след като изтърпяха наказания и не играха срещу ЦСКА. Двамата ще са титуляри и ще са най-голямата зпалаха за вратата на Лудогорец, заедно с ветерана Иван Цветков. В средата на терена отново ще си партнират Томаш Иршак и Лъчезар Балтанов, а по левия фланг ще действа Божидар Васев.

Още по темата: общо новини по темата: 23
24.03.2015
23.03.2015
22.03.2015
22.03.2015
22.03.2015
22.03.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+18
 
 
От 1 месец не съм коментирал нищо,защото просто при нас не се случва....нищо.Днес реших да драсна малко...та по темата-трябва родната ни група да се прекръсти на"Кирчо"Именно този Кирчо промени доста неща-парите са при него и уби всичко направено досега!Преди години "А"група беше почти предрешена,имаше само два софийски отбора и всичко останало беше"шкарто"Вече 4г. в "А"група има само един отбор?!Съгласен съм,че имат балансиран отбор,но когато"ножа опре до кокала" влизат в действие други похвати например-дузпите които не се свиреха срещу тях,симулативната игра на Марек и Миньор,а гола на Цветков изобщо не се коментира,мога да дам още примери,но ще спра,защото се дразня!Кирчо вече си има платен канал(който няма да платя)и именно с този канал направи "А"гр. по"интересна"Колко е"интересна" като той накара чрез различни похвати всички отбори да хвърлят кърпата и лично за мен единствената надежда останахте вие,за да се противопоставите на Кирчо!В тази борба сте сами...днес ако можете не ги бийте-убийте ги!!!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 22.03.2015 г.
+12
 
 
Тръгваме си от там поне с хикс!
+15
 
 
Крейзифорест имат доста балансиран отбор, в който не е ясно даже кои са резервите. Нека нашите да играят играта си без страх, с пълно раздаване на терена, както им е казано, пък каквото стане.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: