ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петър Пенчев: Не очаквам ЦСКА да ни подари победата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:37 / 13.03.2015Коментари (3)3730
© Plovdiv24.bg
"Отминаха емоциите от мача с Локомотив. Предстои ни един изключително труден мач в неделя. Знаем, че ЦСКА ще излязат за победа, но и за нас тя е жизнено важна", коментира старши треньорът на Ботев Петър Пенчев преди решителния сблъсък с ЦСКА от 22-я кръг на "А" група. 

"За нас този мач е финал и ще го изиграем по начина, по който играхме в предишните два мача. В България за мен малко са истинските неща и затова хората толкова ни подкрепят. Виждат, че сме честни и че всичко се решава на терена. С тези резултати, които постигнахме засегнахме много интереси. Това е ясно по много неща. Не сме удобни, но сме честни. Искаме всичко да се реши на терена", заяви още Пенчев.

"За мен това са абсолютни спекулации, че ЦСКА ще играе симулативно. Повече ме притеснява това, че трябва нещата да се оставят да се решат на терена, както и обективността на съдийската бригада. Публиката на Ботев е достатъчно компетентна и ще разбере кога има тенденция. Съдиите трябва с отсъжданията си да не провокират привържениците", каза още младия специалист.

"Притеснява ме не само съдийството, но и нещата, които се случиха в последната седмица, както и обстоятелствата около мача с Локомотив, картоните, които получиха точни футболисти. Мачът не е предрешен. Ние знаем, че ще е труден мач, но ще се борим да се представим добре. Ясно е за всички чий сметки объркахме", допълни Пенчев. 

"Гоним първата шестица, но сме обсебени от тази мисъл. В двата мача от началото на годината показваме израстване и искаме да продължим така. Освен наказаните нямаме други проблеми. Всички са здрави. Надявам се, че хората, които получат шанс, ще покажат същата съпричастност за доброто представяне на отбора", завърши треньорът на Ботев.

Още по темата: общо новини по темата: 58
20.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
16.03.2015
16.03.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
честно казано предпочитам да закопаете чорбата, които и без това ще фалират и ще им отнемат точки заради дългове, пък за говедата 5 пари не давам. Ама какво ще правите вие в първата 6-ца един Господ знае.
+13
 
 
Вярвам в Пепо и Коцето Видолов! Убеден съм, че и в този мач нашият отбор ще ни зарадва със сърцата и добре организирана игра! И с Победа, разбира се!
+13
 
 
Това е голяма провокация от чорбата!Естествено,че няма да ни легнат,та те се борят за титлата и се говори,че тройчо ще го уволнят,ако загуби мача,така че нашите трябва да ги ударят,със сърцата игра ще стане!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: