ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Милен Гамаков: Мачът с ЦСКА беше изцяло феърплей
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:06 / 17.03.2015Коментари (15)4532
© Lap.bg
Мачът с ЦСКА беше изцяло феърплей. Това обяви халфът на Ботев Милен Гамаков при получаването на наградата си за футболист на 22 кръг. Той изпревари Лъчезар Балтанов и Владимир Гаджев за приза.

"Вчера, като видях новините, не ми стана приятно от това, което прочетох, но мачът с ЦСКА беше изцяло феърплей. Това, което се говори, не е хубаво. Аз се надявам на по-голямо класиране и да сме в призовата тройка. Показахме на цяла България, че играем добър футбол и с късмет, и повече увереност можем да постигнем топ 3", каза още Гамаков.

"В Ботев всичко е наред. Изплатени са всички заплати. Не е имало проблем и не смятам, че ще има. Според мен всички мачове от плейофите ще са трудни. Събрани са най-силните отбори и всеки мач ще е много интересен", допълни той.

За евентуална повиквателна в националния тим той коментира: "Не съм разговарял с Петев, но само той може да реши дали ще ме повика или не. Очаквам добра игра срещу Италия и да спечелим точки".

 

Още по темата: общо новини по темата: 58
20.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
16.03.2015
16.03.2015
16.03.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 17.03.2015 г.
-5
 
 
Наистина си беше феърплей - всички които го гледахме по телевизията като такъв го оценяваме. ГОЛЯМАТА и МАЛКАТА чорба.
+9
 
 
Милене, винаги кога дръпнем напред, почват да излизат от дупките си разни мишки и се опитват да разнасят зараза...Не искаме от вас нищо максимално. Играйте все така с душа, за ваше и наше удоволствие задружно, пък каквото стане. Сега е моментът да се изгради обликът на отбора такъв, какъвто го видяхме тази пролет! Не е нужно да се гони задължително някакво трето място или непременно Лига Европа. Пък ако ги постигнете, ще се радваме, разбира се!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
А ,ето го и жакито , абе жакинце , притесни ме бе пиленце , чак сега излезе от дупчицата си , помислих си ,че си си метнал въжето , но нищо по хубаво късно да станеш за смях от колкото никога. Ще ти се и на теб мача да не беше чист но уви , то пък щото вашите мачове всичките бяха чисти , чисти , та още миришат. Абе буфер наакан , наври си главата изодзадзе , па дишай , дишай дълбоко и накрая си хапни от твоето шоколадче и после се обесиииии . Това са жалките жаклинчета от лаута , злобнички , нисички , смешнички и като гледам класирането изпадащи , но пък устати и както винаги без покритие . Е , нормално е да знаеш , че никога не си бил и никога няма да бъдеш отбора на Пловдив , а цял живот си бил отбора на Столюпиново , ама трябва вече да свиквате , не може с около две , три хиляди души публика и то не постоянна да се напъвате , а то не е само това ...
-25
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: