ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Защитата е най-силното оръжие на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:07 / 06.08.2008Коментари (0)3829
© Plovdiv24.bg
Една от основните задачи пред щаба на Локо бе да намери партньор на централният титулярен бранител на "смърфовете" Йордан Милиев (N 5). Канатларовски се справи налагайки Мартин Сечков, който пък от своя страна се справи много добре. Дошлият от Спартак Людмил Николов също е равностойна алтернатива, което е индикация, че "черно-белите" трудно ще допускат голове този сезон.
Локо (Пд) за първи път от няколко сезона започва първенството без големи амбиции. Ръководството на клуба сякаш умишлено отказа да постави високи цели. Дори треньорът Драган Канатларовски на няколко пъти обяви, че задачата е да се изгради нов отбор.

Отборът бе напуснат от основни фигури в средата на терена като капитана Красимир Димитров и бразилеца Даниел Моралес. Умишлено темата за напусналия Мартин Камбуров още през зимата на 2008 се отбягва. Ръководството успя да привлече петима нови, които едва ли ще внесат коренна промяна в отбора. Става въпрос за дошлите от Спортист (Своге) халфове - Петър Лазаров и Любомир Чернев, защитника от Спартак (Пд) Людмил Николов, нападателя на Марица Георги Данов и Искрен Писаров от Видима. Всички те дойдоха с големи амбиции на Лаута, но въпреки това не успяха да се наложат в титулярния състав. Така на практика Канатларовски ще разчита на отбора от миналата година.

Пловдивчани изиграха 7 контроли, в които записаха 5 победи и две равенства. Добрата новина е отличната игра в защита, където младокът Мартин Сечков запълни мястото на върнaлия се в ЦСКА Иван Иванов. В проверките Локо пусна едва три попадения, което не е за пренебрегване. Оптимизъм вдъхва и добрата форма на капитана Явор Въндев и на другия нападател Герасим Заков. Въндев се превърна в основен голмайстор и отказа да се върне в родния Сливен, въпреки че там му предлагаха по-добри условия. Зевзеците на Лаута пък обявяват, че Заков вкара повече голове в предсезонната подготовка, отколкото в цялата си досегашна кариера.
Отборът се радва на прилично финансово състояние и много добър треньор в лицето на Драган Канатларовски. Въпреки че този сезон поставените цели не са високи, Локомотив (Пд) може да бъде приятната изненада в "А" група. По традиция футболистите играят силно срещу основните претенденти за първите места. Това може да се повтори и в предстоящия сезон.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 165
08.09.2008
03.09.2008
03.09.2008
29.08.2008
29.08.2008
29.08.2008
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: