ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев взима единия ганаец, част от отбора се прибира с автобус
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:16 / 31.07.2008Коментари (3)4858
© Plovdiv24.bg
Ганайският нападател Ерик Кабу ще остане в Ботев Пловдив, след като остави добри впечатления от изявите си в Италия. 19-годишният футболист едва ли ще успее бързо да се наложи в титулярния състав на „канарчетата", но има необходимия потенциал.

Другите двама чужденци - ганайският десен бек и опорният халф от Камерун няма да останат в Ботев.

Ерик Кабу обаче няма да се прибере с останалите футболисти утре. Той ще се върне в България с автобус заедно с още 7-8 човека от щаба на „канарчетата", за които не бяха намерени самолетни билети. Утре на летище София с полет от Рим ще кацнат 22-ма футболисти и част от треньорите.

В същото време се разбра, че в началото на следващата седмица ще стане известно на кой стадион ще се играе срещата с "Черноморец Бургас". Вариантите са два - в Несебър и на Националния стадион в София.

Единственият проблем е, че стадионът в Несебър няма лиценз за мачове от „А" група, но по всяка вероятност БФС ще избере именно него за първия мач на „канарчетата" в първенството, заради наказанието с лишаване от домакинство.

Ако все пак комисиите на футболната ни централа не разрешат Несебър да приеме домакинството, то тогава мачът ще е на стадион „Васил Левски".

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 121
10.09.2008
09.09.2008
07.09.2008
04.09.2008
29.08.2008
07.08.2008
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
ИСТИНАТА
на 31.07.2008 г.
0
 
 
aLahPORTALA NEWS : МЕГАСЕЛСКО , ЕДИНСТВЕНО , ФЕНОМЕНАЛНО И НЕПОВТОРИМО ДЕРБИ И ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОТБОРИ : дрийм тима от село Долну Лайнутнище ( най-доброто от LAINUTA FOOLS , ALAH MIT UNS и наПОЛЕебани) ЩЕ СРЕЩНЕ : куцокраката , урудлива пасамина на Зеки Байрям !! Вонята ще е убийствена , дори наркоманските кокали на Жоро /Снайпера/ ще се обърнат от смрад !! Аналните страсти в селото вече се разгорещяват !! Публиката мляска кебапчета и вафли , полива обилно със зелева чорба и крещи в екстаз : Ювентина , Шумйен, Ювентина , Шумйен, !! Очаква се срещата да бъде прекъсната за кратко за да премине стадото от свине-майки на Зулум Свински , водено от свинята Станка !! Събитието ще бъде уважено от месните любимци , черно-бялата гордост и примери за подръжание : Митю Селския , Пеню и Ахмед Доган !! Ура !! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . .. .. . ЛАЙНОМУТИФ - ТИ СИ ПО СРАМЕН ДОРИ И ОТ АНАЛНАТА БРОЕНИЦА НА ЗЕКИ БАЙРЯМ !!!!
Aнонимен
на 31.07.2008 г.
0
 
 
ама виж как само си го написал -радва пловдив а не село крумово .защото на вас ви се радва само едно село.прав си ,че в локо пд има цигани,българи, арменци, турци, евреи. та това му е хубаво бе папагал смотан.всичко това е пловдив със своето многообразие.да прав си ,че всички са от ЛОКО ПД а не от селския тим.
Aнонимен
на 31.07.2008 г.
0
 
 
СТАНИСЛАВЕ ! ХОДИ СЕ ГРЪМНИ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Директор в Ботев: Финалът да е в Пловдив!
ЦСКА-София постави цел на Белчев, но всичко зависи от Ботев
В Ботев се захласнаха по свой юноша, грабнал шампанското
Бивш нападател на Ботев с асистенция в Швейцария
Ботев попадна в престижна класация с италианския Дженоа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: