ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бохемианс дойде за преговори с Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:14 / 31.07.2008Коментари (0)1744
© Plovdiv24.bg
Представител на Бохемианс (Прага) пристигна в България на преговори с ръководството на Марица. Емисарят от Прага кацна на летището в Сарафово край Бургас и се установи в курорта Слънчев бряг, където ще остане до края на седмицата. Той е оторизиран да води преговорите от името на президента на Бохемианс, който заради личен проблем се е наложило да си остане в Чехия. Босът на пражкия тим също лично ще пристигне по-късно в Слънчев бряг.

Пратеникът на елитния чешки клуб вече проведе една работна среща с президента на кършиякалии Рангел Берберов и с мениджъра на клуба Радослав Аврамов. Предстоят обаче още няколко такива, на които ще се обсъждат не само евентуалните трансфери на футболистите на Марица Емил Стоев-Бадема и Иван Димов в Чехия, но и други теми.

"Три са основните пункта, по които дискутираме и работим с хората от Бохемианс. Първо - при какви условия за Стоев и Димов евентуално могат да преминат в чешкия отбор. Второ - преговаряме за по-дълготрайно приятелско сътрудничество с Бохемианс, за съвместни подготвителни лагери и обмяна на футболисти и специалисти", обясни президентът на Марица Рангел Берберов. - "Можем да приемаме на лагери техни отбори и да изпращаме при тях пък наши тимове, но тепърва ще уточняваме тези детаили, както и базите, където ще се тренира на тези лагери".

Според Берберов в Марица трябва да се мисли с перспектива и тези бъдещи планове ще спомогнат за по-доброто развитие и реализация на младите футболисти от Кършияка.

"Третият пункт, по който ще работим с Бохемианс е съвместно сътрудничество по отношение на мениджмънта и трансферите в Чехия не само на играчи на Марица, но и на други български футболисти", каза още Берберов. - "Знаете, че сме създали и вече работи мениджърска агенция към клуба, а чехите проявиха голям интерес към нея. Те дори предлагат да им станем нещо като техни представители за България и да поемем част от работата им по отношение на селекцията и издирването на талантливи български футболисти. Ние ще бъдем натоварени със задачата да им даваме пълна и обективна информация за всички български футболисти, към които се проявава интерес".

"Тепърва ще уточняваме детаилите с хората от Чехия, но перспективите, които се откриват пред нас и пред тях наистина засега изглеждат добри", допълни работещият за маричани футболен мениджър Радослав Аврамов. - "Както очаквахме чехите дойдоха направо с готови оферти за Емо и Иван, защото те двамата се представиха достатъчно добре по време на тестовете си там. Все още обаче нищо по трансферите им не е сигурно, тепърва ще преговаряме. А и тежката дума в крайна сметка ще има нашият президент Рангел Берберов", каза още Радослав Аврамов.

Още по темата: общо новини по темата: 59
06.08.2008
06.08.2008
06.08.2008
05.08.2008
04.08.2008
02.08.2008
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: