ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Куп пропуски лишиха Ботев от разгром над Хасково
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:50 / 07.12.2014Коментари (79)15134
Ботев победи с 2:0 Хасково в последното си домакинство от есенния полусезон, играно на "Футболен комплекс Ботев 1912" в пловдивския квартал "Коматево". Точни за "жълто-черните" бяха Цветелин Чунчуков (56) и Лъчезар Балтанов (70). 

Още след първия съдийски сигнал на Радам Мирянов, "канарчетата" взеха инициативата и започнаха да редуват атака след атака пред вратата на Николай Банков

"Жълто-черните" бяха близо до откриването на резултата още в 7-ата минута, но Цветелин Чунчуков се отчете с фрапантен пропуск. Нападателят бе изведен очи в очи от Балтанов срещу стража на гостите, но младежкия национал стреля встрани от вратата. 

В средата на първата част Мариян Огнянов се отчете с по-голям пропуск от Чунчуков. Халфът издебна отбраната на Хасково, след един чудесен удар на Иван Цветков от дистанция, който бе спасен с вещина от Банков, но при добавката Огнянов подходи несериозно и при опита си да прехвърли вратаря, прехвърли и вратата.
© Plovdiv24.bg
Бившото "канарче" Бобан Грънчаров изгледа победата на Ботев над Хасково от ВИП ложите в "Коматево"

В края на полувремето Цветелин Чунчуков пропиля нова брилянта възможност за гол. Нападателят не успя да засече центриране на Лазар Марин на метър от голлинията. 

През втората част Ботев вдигна оборотите и стигнаха до две попадения, с което успяха да пречупят водения от Емил Велев-Кокала тим на Хасково. 

Първо в 56-ата минута, Лъчо Балтанов намери на границата на наказателното поле Цветелин Чунчуков, който с мощен удар разстреля Банеков за 1:0.

60 секунди по-късно Педро Еуженио получи втори жълт картон, с което улесни задачата на "жълто-черните". 

Лъчо Балтанов сложи край на интригата в 70-ата минута. След продължителна атака преминала през Иван Цветков и Йордан Христов, коженото кълбо попадна в краката на Балтанов, а той с премерен удар оплете топката за втори път във вратата на Хасково.

Така Петър Пенчев дебютира с чиста победа начело на Ботев, след като през седмицата замени Велислав Вуцов.
Още по темата: общо новини по темата: 8
10.12.2014
07.12.2014
07.12.2014
07.12.2014
05.12.2014
05.12.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 08.12.2014 г.
-5
 
 
Верно ли че група папагали пътували до Сърбия за среща с мистър Банго и той бил казал няколко пъти че говеждото ръководство на клуба остава и няма начин то да се смени, но той щял да продължи да помага? Ако е така ни очакват още забавни новини
+14
 
 
Абе кой беше написал един транспарант :"цигани се родихте, турци ще умрете"? Тогава сина ми ме попита как така бе татко..викам му ще пораснеш и ще разбереш! Сега сина ми разбра и ми казва : ей татко, помниш ли оня транспарант, вярно било, разбрах...буферите!!!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+14
 
 
Дано Пепо да убеди Коцето Видолов да са тандем и да водят отбора ни занапред!
+17
 
 
Мангустите са в шок! Линейки хвърчат! Ботев, отбора на Пловдив, събра повече публика в мача си с Хасково, отколкото те в дербитата си. Това е болезнената истина. Вечно втори.
+13
 
 
В подкрепа на твърдението ми,че бивше говедо няма!Кокала на пресконференцията ,след мача,завърши коментара си с израза"важното е,че тук Левски победи с 3-0"!Както искате го разбирайте.....
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-22
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+23
 
 
Наистина добро впечатление остави посещаемостта. Напук на проблемите напоследък, жълтата футболна общественост се сплотява в трудните моменти. А черно-белите отрепки ги разбирам напълно защо са в темите на пловдивския гранд. След 6 години редовен бой, най-после се докопаха до една победичка. Но седмицата се изтърколи, тях пак ги отупаха, Ботев пак победи и нещата се върнаха в обичайния си вариант...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: