ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица пусна Крачунов в Карталспор, вдига цената на 120 000 евро
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:16 / 21.07.2008Коментари (0)1815
© Plovdiv24.bg
Президентът на Марица Рангел Берберов вече се съгласи да пусне един от титулярите си - Пламен Крачунов, в турския втородивизионен тим Карталспор. 19-годишният защитник замина за Истанбул заедно с турски мениджър, който посредничи за евентуалния му бъдещ трансфер в южната ни съседка.

Снощи Крачунов се присъедини към подготвителния лагер на истанбулци и от днес ще започне лятна подготовка с тях. Той ще изкара едноседмични тестове в тима от азиатската част на Истанбул и в този пробен период ще изиграе две контроли.

Импресариото при трансфера пък се е обадил снощи по телефона на Берберов, че ръководството на Карталспор са ги посрещнали много топло и сърдечно. Изпратили дори служебен автомобил, който да ги посрещне още на границата българо-турската граница. В истанбулския клуб вече са разрешили своите организационни проблеми, заради които пътуването на Пламен бе отложено с няколко дни.

Турският тим дори тези дни заминава за курортно селище в близост до Анкара, където ще се подготвя за новото футболно първенство и ще изиграе и няколко контроли. В тях маричанинът ще бъде тестван в центъра на защитата и на десния халф-бек.

Още преди заминаването на маричанина за Турция, в телефонен разговор президентът на Марица Рангел Берберов категорично е заявил пред колегите си от Карталспор, че минималната трансферна сума, от която ще започнат евентуалните преговорит за Крачунов е 120 000 евро.

"Няма да го пуснем за по-малка трансферна сума. Пламен е отличен играч, който го искан няколко български отбора и си има реална цена. Ако толкова турците го харесват, както твърдят, нека да заповядат в Пловдив и ще преговаряме при базисна цена обаче от минимум 120 000 евро. Другото наше условие при преговорите ще бъде да осигурим възможно най-добрите лични условия за нашия футболист", коментира Берберов.

Както е известно емисар на Картаспрор веднъж вече бе в Пловдив и отведе със себе си Крачунов. По средата на пътя обаче изненадващо го върна с мотив, че в турския клуб неочаквано са се появили организационни неуредици и не могат в момента да приемат пловдивчанина.

Истанбулци много са харесали качествата на младока от Кършияка по време на двете контроли на маричани - срещу бургаския Черноморец и английския първодивизионен тим Крю Алекзандра, на които мачове турските емисари са присъствали.

Сериозен интерес към Крачунов има от Ботев и от Славия. Славистите дори обявиха, че ще предприемат офанзива по привличането на таланта от Кършияка по лично настояване на старши треньора им Стевица Кузмановски, веднага след като белите се завърнат от лагера си в Словения.

Още по темата: общо новини по темата: 59
06.08.2008
06.08.2008
06.08.2008
05.08.2008
04.08.2008
02.08.2008
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: