ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума: Бащата е точният човек за Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:01 / 03.10.2014Коментари (19)4373
© Plovdiv24.bg
Почетният президентът на Локомотив Христо Бонев се обърна към привържениците с призив да подкрепят новия старши-треньор на отбора Христо Колев - Бащата.

"Познавам Христо отдавна и съм убеден, че той е точният човек за Локомотив в този тежък момент. Той е способен да се справи. Бащата беше уникален талант като футболист, има огромен футболен интелект и съм убеден, че ще стане голям треньор. Освен това е стопроцентов локомотивец. Искам да призова всички наши привърженици да дойдат на стадиона срещу Литекс и да подкрепим отбора. Сега любимият ни клуб се нуждае от подкрепа. Бащата и Локо могат да успеят само с нашата подкрепа. Нека да не жертваме Христо и отбора, заради дребни вражди. Повече от всякога сега имаме нужда от обединение" сподели Зума.

Относно досегашния наставник на "смърфответе" Неделчо Матушев, Бонев коментира: "Много ме боли за Неделчо, тъй като за кратко време той свърши огромна работа. Само след едно кратко телефонно обаждане, без да се пазари той дойде да поеме отбора в един от най-трудните му моменти. За съжаление в тази обстановка той просто прегоря. Може би не чувстваше достатъчно подкрепата ни. Матушев обаче показа, че е истински локомотивец за разлика от много хора, които сега се крият по дупките и злорадстват, но един ден съм сигурен, че ще изпълзят, когато дойде нов собственик и клубът отново тръгне нагоре. От името на нашата общност искам да изкажа благодарност на Неделчо и да го уверя, че го чувстваме като един от нас".

Още по темата: общо новини по темата: 9
13.10.2014
07.10.2014
04.10.2014
01.10.2014
30.09.2014
29.09.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Уважавам Христо Колев като голям и добър футболист , но не го познавам като треньор. Някой знае ли дали някъде е бил старши треньор и какви успехи има , защото има много примери когато големи футболисти са били слаби треньори и обратно . Не казвам , че и с Колев ще е така , просто питам дали има опит като старши треньор.
+4
 
 
Без пари нищо не става а отивайте да се молите на Динев да се връща
+6
 
 
Абе Бонев пак ли ги върти тези номера онази пенсия където играе където се прави на голмайстор беше някого да вкарва голове а сега не струва и да играе във зоните гонете го докато му е време
+3
 
 
истината е, че тоя мазут много хора немогат да го понасят ... което не пречи да са локомотивци и да ходят на мачовете ,... макар да ни бият като брашняни чували. Веднъж да вземе и той да поеме отбора ..
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.10.2014 г.
+4
 
 
Зумче, когато и да те изгонят от стадиона, вече ще е късно! Ти не ставаш за нищо..Браво на Kartagen!
+6
 
 
Г-н Бонев , не те ли е срам да говориш сега за подкрепа. Защо не поиска подкрепа когато Локомотив имаше за собственик единствения човек , който милееше за Локомотив и с малко подкрепа сега щяхме да сме силен и добър отбор. Ти организира преврата срещу него и с мутренски прийоми му взехте акциите. Как да подкрепим хора , който за да махнат Коко Динев , записаха най-срамната страница в историята на любимия ни отбор.Хора , които организираха истинска бомбена канонада за да прекратят мача с Ботев , хора , които оскверниха стадиона ни като нарисуваха фашистки пречупен кръст и запалиха клада в центъра му .Тези хора превърнаха един силен и голям ЛОКОМОТИВ в едно недоносче , носещо неговото име. Кажи ни , г-н Бонев как да подкрепим такива хора !!!
+11
 
 
а защо не пое ти отбора?! Хем щеше да си увеличиш заплатката, хем нямаше да набутвата Бащата? Или пак те болят колената, сребролюбецо?
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
не те ли е срам да говориш така, бе сребролюбецо?! Та ти си главния интригант и виновник за това, което се случва на Лаута. И то за една заплатка разби готов отбор. Сега ще си играете пред 50 потника и това е. Запитай се, как така се превърна в най-мразения човек в Пловдив и си помисли с какво ще те запомнят поколенията. Не знам за какъв "нов спонсор" говориш, но неведнъж си говорил празни приказки досега! е*ати легендата!!
+7
 
 
Зума какво може да направи Бащата с този отбор.Защо не си кажете най накрая ,че убихте Локо пд.Къде ще бъде отбора догодина това е въпроса.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: