ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крачунов се върна в Марица без нито една тренировка с Карталспор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 18.07.2008Коментари (0)1586
© Plovdiv24.bg
Футболистът на Марица Пламен Крачунов се завърна днес на високопланинския лагер на "жълто-сините" в курорта Цигов чарк, без да направи нито една тренировка с турския втородивизионен тим Карталспор, откъдето бе поканен на тестове, съобщиха от пресслужбата на клуба. 19-годишният защитник тръгнал за Истанбул заедно с мениджъра, който урежал трансфера му, когато на половината път, турците изненадващо се обадили по мобилния телефон, че засега отлагат привличането на българина на проби и щели да се съобщят допълнително кога да отиде.

От Карталспор мотивирали решението си с организационни проблеми в клуба и някои неуредици. Съобщили, че след като решат проблемите щели да изпратят служебна кола до Пловдив, за да вземе Крачунов.

Другата причина за отказа била, че турският втородивизионен тим не е заявил Пламен в списъка на отбора за участващите футболисти в традиционния местен турнир "ЙОЗ къп" в Истанбул, в който щеше да бъде тестван маричанинът.

Както е известно пловдивчанинът трябваше да излезе довечера като титуляр за Карталспор срещу Йозгатспор. В мача той щеше да бъде изпробван в центъра на защитата, както и на мястото на десния халф-бек.

"Пламен вече се върна при нас и започва отново тренировки. Настина се получи малко неприятно, защото момчето се разтъкава с излишни пътувания в разгара на лятната подготовка. Това може да наруши подготовката му. Но и това го има във футбола", коментира изпълнителният директор на Марица Георги Фиданов.

Шефът подчерта, че истанбулци не са се отказали от привличането на Крачунов и при първа възможност щели да го вземат. И допълни, че интересът към маричанина е сериозен.
Както е известно скаути на Карталспор много харесаха качествата на младока от Кършияка по време на двете контроли на маричани - срещу бургаския Черноморец и английския първодивизионен тим Крю Алекзандра, на които мачове турските емисари са присъствали.

Комшиите спешно търсят млад и качествен бранител и са се спрели на пловдивчанина, защото искали да вземат футболист точно с такива футболни възможности като тези на Пламен.
Амбициите на клуба от азиатската част на Истанбул пък били още през новото първенство да се спечелят промоции за първа футболна дивизия на Турция.

Още по темата: общо новини по темата: 59
06.08.2008
06.08.2008
06.08.2008
05.08.2008
04.08.2008
02.08.2008
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: