ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шеф на Лудогорец разкритикува остро Ботев: Това не е нормално
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:50 / 15.09.2014Коментари (10)4235
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев разкритикува остро ръководството на Ботев Пловдив за случилото се по време на мача между двата отбора в петък.

На стадиона в Коматево шефът на шампионите отнесе много плюнки и обиди от фенове на Ботев, които не бяха спрени от ръководителите на "канарчетата".

"Никога не съм мислил лошото и не съм извършвал лоши неща срещу Ботев, напротив. Симпатизирах на тях и на тяхната публика. Но не мисля, че ръководството на Ботев трябва да бъде гордо от начина. По който бяхме посрещнати в петък. Гарантирам ви, за мен е въпрос на чест, когато някой ми дойде на гости в Разград, аз да му осигуря максимум комфортни условия. На нашия стадион никой ръководител на клуб няма да бъде оставен във ВИП-а да бъде плют, да бъде псуван, обиждан. Каквото зависи от мен ще го направя за да осигурявам комфорт на нашите гости. Това, че не получихме реципрочно отношение там не искам да го коментирам", сподели Петричев.

"Лудогорец винаги е бил коректен към Ботев. Вчера поискаха безплатни билети за мача с Реал Мадрид за децата от тяхната детско-юношеска школа, които ние най-вероятно ще им осигурим. Защото искаме децата в България да стават свидетели на големи мачове, а не на това как футболните ръководители биват псувани, плювани, ругани и малтретирани. Не мисля, че по този начин българският футбол ще върви напред."

"Аз се чувствам изключително дискомфортно от това, което се случи в петък. Мачът протече нормално, нямаше предпоставки да се получат такива сцени. Не съм ги провокирал, единствено се зарадвах на нашите два гола, но аз не съм отишъл там да се крия като мишка. Това не е нормална обстановка, няма как да го коментирам, чувствам се зле, че това още съществува по българските стадиони. Докато някои мислят, че това е нормално, Докато живеем с тази психика и този начин на мислене, докато не си спазваме някакви нормални правила, българският футбол няма как да върви напред. Гарантирам ви пак, на нашия стадион няма да допусна никой ръководител да бъде плют."

"Започна ремонтът на стадион Лудогорец Арена, той ще стигне и до клетката за гости. Нашият стадион ще отговаря на всички изисквания."

Относно провеждането на мачовете от младежката Шампионска лига на стадион "Георги Аспарухов", Петричев сподели:

"Постигнали сме пълно съгласие, благодаря на колегите от Левски за разбирането, за позитивното отношение към нас. Те много добре знаят какво предизвикателство е да участва български детски отбор на такъв форум. Договорили сме финансовите условия, ще има някои козметични промени, които ще се направят, те са съвсем протоколни неща. Колелото се завъртя."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 23
18.09.2014
16.09.2014
15.09.2014
13.09.2014
12.09.2014
12.09.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
не е нормално да си такъв голям шеф и да ходиш само с тая зелена вратовръзка
+2
 
 
какво ще контролираш,първо вие нямате публика,дори и да направи нещо,пък било то и лошо,второ законите г-н петричев важат за всички,вие не сте богопомазан или си мислите,че 3500 човека не могат да пушат,а вие можете,това би го направил един ниско образован човек,без възпитание какъвто сте явно вие,не се сърдете на бултрасите и ръководството,сърдете се на родителите си,че не са ви дали елементарно възпитание.
+2
 
 
Ами тя тая мижитурка Петричев беше пиян на всеки завой на базата се спираше и подхилкваше към публиката ,не знам само ,защо полицаите го допуснаха на стадиона ,а пък и си пафкаше цигарки като комин.
на 15.09.2014 г.
+2
 
 
Еми да те сега витаят в облаците. Разбира се че може да пуши там където 3500 немогат,на него облаците му са до колене и когато въпреки това е заваляло над главата му е разбрал че все пак феновете на Ботев са по-високо от него. Ако ме разбирате какво искам да кажа :)
+3
 
 
И освен това не се прави, на биг бос цървул съдран. Той бил винаги осигурявал комфорт на вип персоните ра`ираш ли. Кво се правиш бе мангал, голямо важно, че плащате на петдеситина мутри, ако от тях ги е шубе разградската ви публика що не ни припомниш как говедата овикаха и опсуваха баш на откриването на вашия стадион и Пожарникаря, и Киро Гела, а? Нали никога не си допускал някой да го плюят, псуват и овикват, цяла България тогава се смя.
+3
 
 
ба*ти лъжливия мангал майна, никога не бил помислил камо ли извършил лоши неща срещу Ботев. Ами да, той може и така да го възприема, това, че урежда съдии, не е лошо за другите клубове, а добро за Лайногорец. Аве аланколу, ти още от 2012-та ни мислиш доброто нали, дето "хвана" тогава Таско, боклук.
+1
 
 
За съжаление не пушеше само Петричев,а започва да става масово явление.
+14
 
 
А нормално ли е да пушиш цигари на стадиона като има забрана а. Боклук.
Цъкам минуси на буферите :)
на 15.09.2014 г.
+21
 
 
Петричев провокира феновете!Прокуратурата трябва да се самосезира!През целия мач подвикваше като редови махленски запалянко и най-нагло палеше цигари,което е абсолютно забранено на Базата! Част от хората се афектираха най-вече от арогантното пафкане на мургавелкото! Значи бай Панайот може да изтърпи,без да запали,макар че е страстен пушач,а Петричката не може? И има наглостта да се възмущава!?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 15.09.2014 г.
+24
 
 
"Аз се чувствам изключително дискомфортно". Ей, селянин рязан - не ми се прави на арабски шейх! Това твоето си беше жива провокация към нас!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: