ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Домусчиев: Всички играят с нас, все едно и те играят в Шампионска лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:42 / 12.09.2014Коментари (18)4069
© Plovdiv24.bg
С усмивка прие заканите от Пловдив босът на Лудогорец Кирил Домусчиев. Шампионите гостуват днес на Ботев, а Вили Вуцов откри огън по съперника, от който загуби за Суперкупата.

"Всички се опитват да играят с нас, все едно и те играят в Шампионска лига. Това е щастието им. Идва Лудогорец - ако бием, все едно и ние сме били Стяуа, каза в интервю за "Стандарт" бизнесменът.

"Че падат от Зимбру, знайни и незнайни отбори, никой не гледа. Това е мотивацията им - мачът с Лудогорец е мачът на годината им, както за нас са Реал и Ливърпул. Не е лошо, предпочитам да е така. Имаме нужда от по-сериозна конкуренция. Може би това е единственият начин - ние да сме някакъв дразнител".

Той призна, че играчите трудно преминават от Европа на вълна "А" група.

"Най-силно мотивирани ще са в Шампионската лига. За нас това е голям проблем - превключването. Опитвам се да мисля през мирогледа на нашите футболисти. Например, играл е в Испания срещу Роналдо на "Бернабеу" и в един момент го пращаш в Хасково", обясни Домусчиев.

Още по темата: общо новини по темата: 23
18.09.2014
16.09.2014
15.09.2014
15.09.2014
13.09.2014
12.09.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.09.2014 г.
-5
 
 
Абе глупаци, ония ден писахте, че всички отбори лягали като играят с Лудогорец, че съдии и незнам си кви ги подкрепяли, ся ми плямпате, че всички се раздавали на 100% срещу тях. де**а и мишоците дето сте. Айде гледайте си мизерните отбори с голяма история и мълчете. Смешници. И вземете се научете къде се слагат главни букви, запетайки, точки и пр.
на 12.09.2014 г.
+7
 
 
Ама ето това е наистина селска изцепка. То не е комплекс,дето викате щото домуса какъв комплекс да има от Хасково ама на ще кажеш че е президент на Реал а не на едно село колкото Труд. Какъв му е на него проблема с Хасково? Хасково са играли в А група,когато той си е играел на чилик с чибука на дядо му и с шалварите на майка си. Много му е криво на този мазник,че отборите се хвърлят срещу тях а не им играят кротко та да си стават шампиони 10 кръга преди края пък те да си мислят само за лигата. Слаба силна А група,никой не омаловажава проекта Лудогорец,но винаги решават титлата в последния кръг и сега сигурно ще е така а иначе нека си играят с Реал на нас не ни пречи.
+10
 
 
Комплексиран собственник на един отбор без история и фенове!
+5
 
 
Що не се поставиш на мястото на Реал (Мадрид) и Роналдо, а? Пробвай. Може да са много "стреситани" и много "мотивирани" срещу еничерския корпус на Домус агата, за който до сега дори не са чували. Сигурно ще излязят с третия отбор, и те ще ви размажат на шега палячо.
+8
 
 
много на велики се взехте нещо бе домус,а какво предлагаш,да не се хвърлят здраво,щото идва най-великия отбор или имаш предвит,че си платил където трябва и няма смисъл другия отбор да се напъва,заради голямата ти уста никой в България не ви обича, многобройната публика е от 300 човека твои рабатници,да не мислиш,че някой ще идва да ви гледа вас,не ще идваме заради реал и ливълпул,тогава ще разбереш и колко сте малки
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 12.09.2014 г.
+8
 
 
Коко, шибни му един на тоя гелосания. :D
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
Дколкото си спомням точно Хасково ги отнесе 1-я кръг :)
+17
 
 
Ами и аз ще се изразя по същия начин-Ай ша те ева у звездата и тебе!Голяма работа стана и ти!Купи от к/д/ мача за купата,даде пари на Миньор да скочат на Левски,а в същото време те играха срещу вас с набор 99!Купените мачове ги забрави!Ееех Марто как не я вкара оная дузпа бе...а иначе-празнувате титли с 15 човека,футболистите ви като хвърлят фланелките си,поне 5 остават облечени,защото нямате публика!Бийте ги тия днес!Да ги ева у "звездите"И после да нямаш оправдание,че си имал важен мач!Ще използвам пак твои познати думи-Ай сиктир от тука бе!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: