ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Матушев: Локомотив показа характер, много съм щастлив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:38 / 03.08.2014Коментари (6)4480
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив)- Неделчо Матушев бе доволен от победата с 2:1 над Хасково като гост в третия кръг на "А" група, но отново подчерта, че неговият тим трябва доста да подобри играта си.

Специалистът планира това да стане с привличането на опитни футболисти, при това бивши играчи на тима, част от които най-вероятно ще дойдат на "Лаута" през следващата седмица.

"Локомотив на този етап показа характер и много се радвам, че победихме днес, защото Хасково е много труден съперник. В първия мач се представи много добре срещу шампиона Лудогорец и ние сме много щастливи от тази победа. Показахме хъс и характер пред феновете, които отвън скандираха имената на всички футболисти в отбора", коментира наставникът на пловдивчани.

"Не използвах последната смяна заради текучеството на играчи. Някои не са напълно готови. Мартин Камбуров се умори и мислехме да го сменим, но така протече мачът."

"Наистина е тежко положението при нас и тази победа е в резултат на характера и духа, които феновете дават на момчетата. При нас има какво да се гради като стил на игра. Единствено характерът и себераздаването на играчите ми харесват, иначе от техническа гледна точка имаме много да работим."

"Не търсим само ляв бек. Търсим хора с опит, които да помогнат в този труден момент. Дано другата седмица пак да изненадаме с привличането на хора, които ще бъдат от полза на нашия отбор. Всеки мач ни е много труден, защото физическата подготовка ни липсва много. Опитваме се да наваксаме в хода на шампионата. Следваме си нашия план и докъде ще стигнем, ще видим есента."

"Не искам да коментирам кой е убедил Мартин Камбуров да се върне. Важното е, че той е при нас и радва хилядите локомотивци, които обичат отбора. Аз ви казах, че ще има още изненади, и то локомотивци, имена ,които са играли в Локомотив. Не искам да говоря предварително, защото те си имат договори и отбори", каза още Матушев.

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ивомир
премахни филтъра

-1
 
 
Само жалък НЕградски комплексар може да пише като това турче Аврамов. Вместо да се радват на сдружение СопотЪ те храчат под статиите за Пловдивския любимец. Комплексирани аграри.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Локо посъветва феновете си да дойдат по-рано в "Коматево"
На този ден титлата бе факт! Гледайте уникални архивни кадри от локомотивската радост!
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: