ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Празен автобус тръгна към Банско за подготовката на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:11 / 16.06.2014Коментари (44)11030
Празен автобус тръгна към Банско за подготовката на Локо, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В него бе натоварена екипировката на отбора.

Както се бяха заканили, днес феновете блокираха главния вход на стадиона. По-късно, с помощта на полиция и паяци, входът бе отворен, но треньорите и новите футболисти не посмяха да припарят до "Лаута".

Отборът реално ще започне подготовка от утре направо в Банско, където ще е първият лагер на "черно-белите".

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 17.06.2014 г.
+1
 
 
аз не съм за коко малоумнци.нали много лаехте имали сте спонсор-даите го де.как я мислите с билети да издържате клуба.не се поддавайте на узуна -той е бил винаги против локо и за парите които окраде от коко.срам няма тази гнида.а за кебапчията и адвокатчето да минат прес касата и си платят наема и тогава да реват.
-1
 
 
С надрусаните пубери явно, че няма да се разберем - с тях ще трябва да се разправи с цялата си тежест полицията и прокуратурата! Радвам се, че днес имаше нормални хора, с които нормално и спокойно разговаряхме, спорихме, но разговаряхме и търсихме съгласие! Явно зомбираните лепиларчета на Нежния винаги ще бъдат против, против всичко, но ние, истинските локомотивци сме ЗА, за всичко локомотивско! С обичта и любовта към родния клуб, а не с омразата, ще ги победим! Само Локо!
+1
 
 
Коко минал с рейса по Околовръстното да си събере отбора - мести ги на Е-79!
-4
 
 
днес се случи и нещо много хубаво - имаше мирен диалог между двете страни. Това доказва, че публиката на Локомотив все пак е най-интилигентната. Е, не става въпрос за някоi пубери от този форум. Те все пак си заработват стотинките от Узунов. Само да внимават, защото накрая и двете страни ще ги намразят.
на 16.06.2014 г.
0
 
 
10 човека подръжници на динев срещу хиляда днес. Но хората са си в тяхното право- идват и изразяват мнение' не като отрепките във тоя форум.Наркоман се прибра на село, а още трима лаят във тук като заклани прасета. Така ще бъде докато комарджийника не се изнесе. Свиквайте
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 16.06.2014 г.
+4
 
 
Някои ще кажат, ами по-хубаво в А група, отколкото в А регионална - ако нямаме нормален собственик, то по-добре докато се намери такъв да сме с Коко в А. Да, ама не! Не знам за вас, но в мачове, в които отивам на стадиона а играчите излизат за мач в който крайният резултат се знае предварително, за мен това е пародия, аз порно мога да си гледам и вкъщи. По-хубаво да гледам истинска игра в Б регионална, отколкото предварително решен мач в А. За мен това не е моят Локомотив. Но има и друго. Миналия път Коко, за един плакат се разплака и хвърли акциите на Узуна, сега така е захапал, че не дава Локото и с топ да го гърмят. Много ме съмнява да е заради идеята Локомотив и заради любовта си към отбора, но предвид така създалата се ситуация предлагам следното: Коко понеже много гарантира, че не участва в черно тото, та . . . да му дадем ПОСЛЕДЕН шанс до Коледа. До тогава трябва да са изчистени дълговете, да е започната работа по ДЮШ, Локо да е фактор в първенството (както миналата година до Коледа) и най-вече, и това сериозно, ПРИ ПЪРВИЯ МАЧ, ПОРАЖДАЩ СЪМЕНИЯ ЗА СИМУЛАТИВНА ИГРА - КОКО ДА СИ ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ПОСРЕЩНАТ С КАМЪНИ И ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ. Да си знае, че стои на много тънък лед и само сериозно отношение може му осигури бъдеще като собственик на клуба
+2
 
 
Къде са коковците? Къде са женичките му : наркоман , посран , олигофрен и т.н. Така ли ще е карате бе коковци ? На всеки мач паяци , полиция и една постоянно озъртаща се СВИНЯ ? Много сте силни във форумите , ама като ви опре яйцето на задника бягате към околовръстното да си вършете работата ! Така ли ще съществува Локомотив ? СВИНЯТА е гладна и иска да вади манги , ама няма да стане !!! , поне не на гърба на Локо ! Няма такова безочие и цинизъм ! ВЪН СВИНЯ ОТ ЛАУТА !!!!!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 16.06.2014 г.
+3
 
 
Добре че нищо не зависи от кокофилчетата по форумите, че и те като санданския, не Локото, ами и майките си ще продадат за жълти стотинки. Добре че има трезвомислещи и жертвоготовни хора, които се оказаха огромно мнозинство на Лаута днес!!!!!
0
 
 
к-***ата иван патува кьм Банско в момента редат обрьщалката
-5
 
 
На старите фенове на Локомотив им викат заблудени пенсионери
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: