ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете няма да позволят на коковия отбор да започне подготовка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:01 / 11.06.2014Коментари (91)11330
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив от вчера се организират в социалните мрежи и са категорични, че няма да позволят на отбора, който Коко Динев сформира, да започне подготовка.

Припомняме, че в понеделник привържениците на "черно-белите" поставиха срок на Динев от 3 дни, да им предаде акциите и да напусне отбора.

В същото време бизнесменът бе категоричен, че остава начело на Локо и вече сформира нов отбор под ръководството на Емил Велев.

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ей гъсеници едно време се радвахте когато Христолов прецака единствения Пловдивски отбор , хахахаха Ся вас ще ви клеца Господина който е*е всички Пайнерки и Смърфчета хахахахахахахахха ай яжте му главата и вашето време дойде Столипиновци !!!!
на 11.06.2014 г.
+1
 
 
Една забележка към локомотивците. Момчета сега говорите разумно,но знайте че имате основна вина потниците да еволюират до степен да ви заплашват с линч ако идете на лаута.Да определят срок на собственика в който да им подари собствеността си. Да узурпират стадиона и да го ползват за разпространение на расизъм,фашизъм и политическа пропаганда. Вината ви е че бяхте пасивни и дори подкрепяхте потниците а именно те подеха следните инициативи : 1-Локомотив да не е локомотив а да е Спортклуб 2-Годината на създаване да не е 1936 а 1926 3-Да се радвате на загуби на отбора си. 4- да се ходи на мачове в които локо не участва (Добрич,Стара загора и мача с камъните по чорбарите) .Знам че гледахте доброжелателно на тези македонски тип измишльотини и простотии а потниците един път поощрени решиха,че са всесилни! Какъв финал ще добият нещата зависи от вас.
+4
 
 
хаха. а на бас, че тренировка ще има! Невестулката Оскар е против Коко, защото не му е плащал за сайта. Заради това този комплексар иска Локомотив да играе в Б окръжна.... правете си изводите за какви "фенове" става въпрос...
+1
 
 
Ало Диневци така като чета ВИЕ тези ли ЗВЕЗДИ от ЛЮБИМЕЦ,ВЕРЕЯ,МОНТАНА ли искате ??? А не е ли по добре момчета от школата,а???Не напразно хората са го казали "ПРОСТ НАРОД,СЛАБА ДЪРЖАВА" .Единственото което искам в момента е да няма ексцеций в събота,искренно се надявам
на 11.06.2014 г.
-3
 
 
на 16 всички които обичат Локомотив ще са на стадиона, тренировка няма да има, боклука ще бъде изметен, а иван, напикан, повърнал и наркоман грижливо настанени в психиатрична клиника.
+1
 
 
Имам огромното желание да се видя реално с потребителите IVAN,narkoman,poison,jako.Това е единствено и само да дискутираме проблемите в Локомотив Пловдив като нормални фенове.Като успокоение за тях пиша откровенно 1.Нямам един татус по тялото си 2.не членувам в нито една от фракцийте 3.не употребявам наркотици ,пуша обикновени цигари,не пия алкохол 4.не тренирам в залата 5.разполагам с известна сума да почерпя всеки от вас по една бира Ако имате желание ,моля пишете ми на лично
+2
 
 
искам да се обърна към полицията в Пловдив. Господа, с вашето бездействие вие дадохте смелост на разни граждани да заплашват с физическа саморазправа други такива, да заплашват с прекратяване на мачове и тренировки, с отнемане на правото на труд на трети такива.. Моля ви да си свършите работата и да спрете този произвол в града ни. Ако не можете да го направите по една или друга причина, моля подайте си оставките за да бъдат назначени такива които могат. Ние, данакоплатците, все още вярваме, че може да ни защитите от индивиди, които са безсилни да "ни убедят в тяхната правда" по цивилизован начин и поради този факт прибягват към първичното и животинското.
+6
 
 
Потниците правят всичко възможно за да си затрият отбора. Не разбирам как може да се наречеш фен на нещо, което искаш да унищожиш. Потници, какво искате, да се появи нов отбор с име Локомотив Сандански или Кюстендил?!?!?! Потници и гащници за да изгоните дебелия осеменител първо трябва да сте се подплатили с достойна алтернатива, а вие нямате такава. АХАХАХАХАХАХ! Не схванахте ли, че тези потници са фенове на Ботев? За да разцепят мощната мангалска публика!!!
0
 
 
само да обърна винамие на няколко факта: 1. данните изнесени от "интелигентните хора" ЯСНО показаха КОЙ е виновен за дълговете... и за тяхно съйаление това СЪВСЕМ НЕ Е КОКО! 2. На последния мач имаше 3000 човека локомотивци (да срамно за дерби мач, но дотам докарахте отбора). "га апнахте коча" бяха ..200 "достойни" фена... е имаше и недостойни като моя милост с няколко приятеля, но ние Ариана с коч не ядем и пием. Сами си направете извода колко са за Коко и колко за Б окръжна.. 3. последната точка ще е отделен коментар :)
+4
 
 
хахахаа. мислех да не се впускам в излишни полемики с хора с празни картуни, но един коментар ме накара да се разсмея наглас и да стресна целия офис: "Аз видях едни интелигентни хора,с образование,с интелект,с професии,със семеиства" - не можах да повярвам, че някой може така да се изкаже за ...НЕЖНИЯ!!! :) :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: