ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Надявам се да се стигне до споразумение между фенове и президент
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:01 / 20.06.2014Коментари (34)5856
© Plovdiv24.bg
"Надявам се да се стигне до споразумение между фенове и президент, за да може да има една нормална обстановка за тренировъчен процес и при провеждането на мачовете. Смятам, че тези отношения могат да се изгладят и да се стигне до някакъв консенсус, както и да има разбиране между тези две страни. Неприятно е и за футболистите, както знаете и тях не ги допуснаха да тренират", заяви Емил Велев по TV7. 

Както е известно в момента Локомотив Пловдив е на лагер в банско, а до края на седмицата се очакват няколко футболисти на проби от чужбина. До този момент Велев е доволен от новите попълнения. "Смятам, че в този момент те могат да помогнат на отбора на Локомотив. Знаме, че нямаме много време до старта на първенството, но ще се опитаме да се подготвим максимално добре за тежкия сезон, който ни очаква", завърши Велев. До края на подготовката Локомотив Пловдив ще изиграе 3 контролни срещи.
Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кокале пак идва момента с оцеляването.Продадохме отбора и сега всичко наново но няма да стане.Все пак има шанс.
-1
 
 
IP-то може лесно да се смени... Но нека ти отговора на сметките. 1. Общината не я брой въобще - там са само ботевисти, а и ботевисти ще вдигнат шум до небесата 2. ТВ права в В група няма. а в долната седмица са минимални. Освен това идват в края на сезона. Дотогава? 3. 8000 публика!!! - може но в 2008. Сега е 2014 и на дербито за справка имаше 2800, а постъпиха парите само за 1500. Другите къде са да отговорят "честните и достойните" - те билети не плащат, а за съжаление ги и крадат.... 3. Спонсори няма - търсят ги вече 2-ра!! година. Не знам за какви милиони бюджет говориш, но ако не е ТЕЦ-а сте директно в Б група...
+4
 
 
Не може да се нарича фен някой, който прекратява мачове, замерва с бутилки и камъни играчите, копае гроб на терена, пали тревата, обижда и се заканва на футболистите си.... Това е антифен. Никакво споразумение с антифеновете, а ако обича полицията да си върши работата както трябва! Англия трябва да е примерът! Може да сме наполовина по-малко на трибуните ,но да ходим спокойно с жените и децата си на стадиона. Футболът не е война, а забавление!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Излезна новата програма....10 кръг Ботев-почива
на 20.06.2014 г.
-4
 
 
Кокала пак се прави на луд, говори за споразумения.. бая дълго беше без работа и сега иска по старата схема да посмуче още малко некадърника. А новите в отбора му направили добро впечатление. Кои нови бе Кокал, тия дето избягаха ли ??
+5
 
 
Саде Локо! Саде Коко и Кокал, и бат Зуме също саде! Юрууууш!
-5
 
 
Говедо нагло,не разбра ли че връщане назад вече няма? На Лаута пак ще е спокоино,но с друго ръководство. Не сте добре дошли в нашия дом.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 20.06.2014 г.
+8
 
 
Ясно е, че ще се създава нов отбор: Аматьорски футболен клуб АФК "Потник-2014". Областната група ще се попълни с още един член. Яки сте!-:))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: