ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Велев вече стяга селекция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:52 / 11.06.2014Коментари (15)6892
© Plovdiv24.bg
Въпреки скандалите между феновете и собственика на Локомотив Пд Коко Динев, бъдещият треньор на отбора - Емил Велев, вече работи сериозно по селекцията. Близкият до Коко ДИнев сайт "Лайвспорт" публикува част от играчите, които ще носят "черно-бялата" фланелка през новото първенство.

Става дума за защитниците Живко Желев и Росен Колев, които ще бъдат част от отбраната на "смърфовете" през следващия сезон. За последно Желев се подвизаваше във "Верея" от Стара Загора, а Колев бе част от Любимец. Друг опитен защитник също ще подсили пловдивчани. Това е Богомил Дяков, който игра последната една година в Монтана под ръководството на Николай Митов.

Отхвърленият от Александър Станков след скандал Станислав Маламов, също се е съгласил да се завърне на "Лаута".

"Надявам се всичко да е наред за първата тренировка на отбора. Не ме е страх от феновете. Вие знаете, че аз съм човек който търпи критика, стига тя да е градивна. А не примерно да не съм симпатичен на някой и той да идва, и да обижда на стадиона. Вярвам, че с феновете ще се разберем и заедно ще водим отбора към добро. Що се отнася до селекцията - знаете, че доста играчи напуснаха Локомотив. Ние обаче сме набелязали определена бройка, която към този момент е само от българи. Не е изключено да има и чужденци, но това вече зависи от собственика Коко Динев, тъй като той определя средствата, с които ще разполагаме за селекция", заяви Емил Велев пред същото издание.

От старите футболисти към този момент остават вратарят Йордан Господинов, Здравко Лазаров, Александър Якимов, Ангел Грънчов, Спас Делев и Тихомир Трифонов. За първия лагер в Банско ще пътуват и някои от юношите на клуба.

Тимът заминава за курортния град в понеделник, 16-ти юни, където ще изиграе 4 контроли, които ще се уточнят в следващите дни, а първата от тях е предвидена за 21-ви юни. За втората част от подготовката вариантите са два - Боровец или чужбина.

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тез са машини, завинаги едни от вас.
-1
 
 
Плановете на Коко са да съсипе нацяло клуба финансово, да закрие школата, да си напълни гушата като за последно и накрая да се "обиди" и да си иде...
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 12.06.2014 г.
+1
 
 
Мен само едно не ми се вързва - миналия път, заради един нищо и никакъв транспарант Коко се разплака и си тръгна и изчезна в тотално забвение. Сега не транспарант, ами бомби и заплахи се сипят, но той стоически не пуска кормилото. Някой да има идея какви са му плановете???
+11
 
 
Потниците правят отбор в Б окръжна и "почват на чисто". Златински, Камбуров, Тунчев, Котев, Дани Георгиев, Абушев, Кавдански... всички са обещали да играят без пари за новия Потник-2014/Пд/. Шефовете обещават шампионска титла през 2020, а Камбуров се закле дотогава редовно да е голмайстор на съответната група.
-5
 
 
Марко Ройс,Рибери,Фалкао,Лукаку и всички останали които пропускат световното са при нас!Останалите баберици-Меси,Шави,Иниеста,Неймар и Роналдо ще идват след световното.Нещо защитници и вратари се дърпат...к/д/ им дава по 10мил.на месец,те искали 5мил...абе кат ти дават взимай бе!Между другото ние докато си цъкаме тука на форума,трибуна Бесика е готова,5-те помощни игрища също.Треперете!!!This is kokoooo!Tonight we dine in hell.
-5
 
 
ООООО , виждам , че ЖЕНИЧКИТЕ НА СВИНЯТА пак са на работа ! Давайте ивановци , джаковци , индианци и тем подобни боклуци ! , заработете си жълтите стотинки !
+6
 
 
Дайте им шанс да блеснат на потниците,няма да разочароват,бъдете сигурни.
-1
 
 
Дано и Коко да доведе поне 4-5 от Гърция и /или/ френски африканци и ще направим пак боеспособен отбор, да стряскаме кошмарните сънища на духащите супата жълтури! Без играчи, минали през по-качествени школи и шампионати, играещи със самочувствие, не става! Стига сме идеализирали собствените юноши - от тях през 3-4 години излиза по един що-годе качествен! Днес футболът е глобален и няма никакви регионални сантименти!
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 11.06.2014 г.
+20
 
 
НАЙ ПОСЛЕ НЕЩО ХУБАВО ОТ ЯНУАРИ ДО СЕГА.СТИГА КЕБАПЧИИТЕ ДА НЕ РАЗВАЛЯТ ВСИЧКО
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: