ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съставът на Локомотив за новия сезон 2014-2015
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:08 / 16.07.2014Коментари (9)4807
© Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg публикува имената на всички 21 футболисти на Локомотив, които са картотекирани в БФС за сезон 2014-2015. Контрактите на всички са за една година.

На практика, от играчите, които тренират в момента с "черно-белите", без договор е единствено шотландецът Джордан Мортън, който продължава пробния си период в отбора.

Съставът на Локо за новия сезон: Йордан Господинов, Божидар Стойчев, Венелин Филипов, Христо Стамов, Ангел Грънчов, Васил Пайталов, Ивайло Димитров, Александър Витанов, Даниел Граматиков, Деян Молдованов, Георги Вълчев, Благой Наков, Богомил Дяков, Александър Якимов, Дани Кики, Станислав Маламов, Георги Стефанов, Бранимир Костадинов, Айкут Янъков, Иван Пудев, Александър Даков.


Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Прав е Jako.не го познавам но съм съгласен с него!Новите собственици на акциите трябва писмено да потвърдят,че се отказват безвъзмезно от тях при евентуална поява на някой с пари и желание(почти невъзможно)В БГ първо се мисли каква ще е далаверата,и тогава се прави нещо!Така и те се захващат с любимото Локо!
-2
 
 
Множо са жалки сега потниците.Предчувстват резила на Потното ЛОКО. Къде ще се скрият в Пловдив? Ние, честните локомотивци тепърва ще ги побъркаме с въпроси.Няма да има никакво измъкване.Потното ЛОКО не е моят любим Локомотив.Истината е една- потниците и Узунов чакат есента помощ от Б.Борисов.И Локо ще стане ЛОКО на Боко!
-3
 
 
При още едно наказание срещу клуба, заради безмозъчна проява на 30-40 олигофрени, които хвърлят военни димки, бомби...палят и ломят седалки...Ще останат 300 души на стадиона макс. Ще подкрепя отбора както винаги, но след толкова изцепки на "ултрасите" е факт, че всеки сезон сме като осакатени в най-домакинските си мачове ! Последен шанс давам и аз и приятелите ми на тази част от феновете, които нямат никаква разлика с дебилите в жълто, които ломят и се правят на бабаити за наша сметка ! Скриха се сред нас на мача с жълтурите, за да целят собствените ни играчи. Няма да го забрави никой....На Лаута трябва да прославяме Пловдив, а не да го позорим !
-4
 
 
Обединението е неизбежно и ще стане с времето. Никой не очаква да се обединява с Джако или един двама други драскачи тука (най вероятно жълтури). Обединението което търсим е с хора от "златната среда", които по една или друга причина имат съображения относно новия начин на управление и финансиране на клуба. Не се влияйте от пропагандни и фаталистични писания във форума а елате на стадиона да видите за себе си, срещнете се с хора, поговорете, дайте шанс на новото ръководство, и най вече подкрепете отбора. Ние сме едно цяло и вярвайте, че всички ние заедно можем да направим много за това ново, чисто и неоптнено начинание. Само Локо!
+6
 
 
Не мога да обединя с хора, които копаха терена на собствения си стадион и го гориха, които докарваха по най-гаменски начин съзнателно и нарочно огромни глоби, прекратиха пловдивското дерби, обвиниха в уреждане на резултати собственика, нещо недоказано и без никакви официални подобни обвинения, и по най-мутренски начин му отмъкнаха акциите! Нека те първо да се ИЗВИНЯТ пред всички останали, след това да бъдат готови да предоставят във всеки един момент БЕЗПЛАТНО акциите на сериозен собственик, защото без такъв нищо не става! Едва тогава можем да седнем заедно един до друг и да се обединим! Дотогава - поне от мен - БОЙКОТ ! И още нещо - гледам, че ми се е появил някакъв клонинг JakO, с когото нямам нищо общо и не споделям това, което той пише. Това още повече издава морала, етиката и наглостта на потниците!Настоящото "ръководство" да подпишат публично ДЕКЛАРАЦИЯ , в която заявяват ясно и категорично, че както са взели акциите, така и ще ги предоставят БЕЗПЛАТНО веднага на нов СОБСТВЕНИК , който се съгласи да поеме и развива клуба с всичките му пасиви и да построи новата трибуна! Едва тогава ще се намерят СЕРИОЗНИ кандидати за клуба!
+9
 
 
Вчера гледах отбора на Марица ..повече ми хареса по мъжкари и футболисти има там!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: