ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Локо се мръщят на 2 бона заплати
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 13.07.2014Коментари (36)5972
© Plovdiv24.bg
Играчите на Локо (Пд) са излезли намръщени от срещата с новите шефове, след като са научили, че таванът на заплатите в клуба ще бъде 2000 лева, твърди "Меридиан Мач". Както е известно, доскорошният бос на "черно-белите" Коко Динев се оттегли от клуба и остави акциите на феновете.

В Ботев също значително понижиха месечните възнаграждения след проблемите с КТБ, но въпреки това таванът е 3000 евро, с три пъти повече отколкото на "Лаута".

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Джако, не знам жълтур ли си или какъв си братле, ама на заплата при Коко да беше, нямаше да пишеш толкова много глупости, мизерник!!!
0
 
 
по-добре 2 бона заплата и да си ги получаваш всеки месец навреме, от колкото да се разпишеш на 5 бона и да не получиш една стотинка и като бонус да те разкарват като панаирджийска мечка в Испания на 2 януари!!! и кога видяха тия нещастници, че са излезли намръщени??? да видя тези футболисти кога ще си намерят друг отбор 5 дена преди началото на първенството, че да се мръщят на 2 бона заплата!
+4
 
 
Някаква си група некадърници взеха властта в Локо с майдан! Прекратяваха мачове, докарваха нарочно и напълно съзнателно огромни глоби на собственика, копаха гроб на терена на стадиона си, гориха го! Тези никаквици никога, ама никога, няма да имат подкрепата на нормалните и достойни фенове на Великия Локомотив Пловдив! Никакво уважение, респект и толеранс! Написаха сълзливи декларации за обединение, а на този, дето му викаха к***а и паразит - една неискрена и фалшива декларация , в която уж му признават заслугите! Като му признавате заслугите - платете му за седалките и ремонта на трибуни и съблекални, боклуци! То само с декларации не може - пари се искат! Сега искат с трици маймуни да ловят - ще правят отбор със заплати до 2000лв!? Само пропаднали некадърници ще се съгласят да ритат в този "отбор", ще продават мачове на поразия, тотото тепърва предстои и когато искат и влезат във форма - ще изчезнат в посока на други, плащащи по-добре отбори! Очакват ни срамни резултати, вероятно дори Хасково и Марек ще се гаврят с нас! И всичко това го дължим на т.н. потници - едни алчни пишман адвокати и напълно посредствени личности с мания за величие...
+5
 
 
И кои са тези "нови шефове" ? И как смятат с 2000 лева на месец да правят отбор? Нормално е играчите да се мръщят, защото Коматевци, въпреки че реално нямат вече покровител, дават 6000 лева на човек. Това няма как да не дразни, нали? Но пък си мисля откъде и как жълтите успяват да намерят такива пари, а нашите "нови шефове" не могат ! Това е много интересно. Искаха свободен Локомотив без Коко Динев и продажниците, но не знаят как се вършат тези неща. Оставането на клуба в "А" група, та макар и само за една година бе голяма грешка. Акционерното дружество трябваше да се закрие и да се изгради нов отбор, който да започне на чисто от "В" група с лиценза на "Гигант" Съединение. Там няма да са необходими такива суми за заплати и отборът мног бързо щеше да стъпи на крака и да се върне в елита до 2-3 години. Но сега стана мног трудно. Догодина ще играем в "Б" група, и ето ти още една изгубена година на вятъра, и след това ще изпаднем във "В" група и тогава ще гоним Михаля, както се казва.А уж, тоя Диян Колев е адвокат и би трябвало да разбира от тези неща. Но явно, толкова е и адвокат.
-5
 
 
До всички НЕградски провокатори, кога ще има информация от новите собственици вече се каза. Отивайте да си приберете надниците за днес, че се постарахте. И може и да покоментирате защо "Магьосника" ви отсвири да Ви е треньор? Защо футболистите не взимат Бакалов на сериозно? Да не дава Господ "легенди" като Вашите - пияндета, селяни и магьосник, който няма топки да поеме отбора в толкова важен момент!!!
+1
 
 
Къде са новите собственици нали имало много?Измамници съсипвате ЛОКО!
+5
 
 
Играчите ако са пичове трябва да излезат първия мач с Левски и да паднат с 15-20 на нула! Само така на кирливите потници ще им светне, че не е за тяхната уста лъжица управлението на футболен клуб!
-1
 
 
Нямат спирка коплексираните НЕградски. Колко много злоба има в малките ви свински очички. Молете се сега на Аллах да ви изпрати следващия Караибрахим!!! За пари сте готови да продадете и майките си.
Цъкам минуси на буферите :)
на 13.07.2014 г.
+6
 
 
Нежната началничка да добави в договорите и по 5-6 кебабчета на ден и работата ще заспи!Кой няма да иска да играе за Локото!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: