ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бившият лекар на националите влиза в щаба на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:07 / 18.06.2014Коментари (26)7474
©
Локомотив Пловдив привлече в редиците си именит доктор след напускането на Костадин Павлов. за здравето на черно-белите футболисти вече ще се грижи бившият доктор на Левски и националния отбор Мишо Илиев. Новината потвърди самият Емил Велев Кокала, който е в основата на привличането му. Илиев заяви по време на юбилея на Левски, че се оттегля от футбола заради възрастта си и не желае на 63 години да куца по терена, но сега явно е размислил. С привличането на доктор Илиев щабът на Кокала е на 90% окомплектован. Самият Велев разкрива, че търси да назначи единствено анализатор.

Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А вие против Коко колко бяхте?! Да нямаше снимки, та да приказваш небивалици.... Вие какво право имате да "ползвате базата"? И как така точно сега се оказа, че Локо няма право да ползва базата. Една база не прави отбор, драги! Та дори за подръжката на тази база трябват пари...много пари. А вие ги нямате и никога няма да ги имате. Защо ви е страх да си направите отбор - нали вие сте Локо? Нали сте 99% от локомотивците? На лъжата краката са къси ....
0
 
 
Отбора не е на Коко, ние дори не знаем на кой е точно... всмисъл че не го познаваме този човек. Той е абсолютен анонимник, както са и повечето хора подкрепящи плондера. Какво право за ползване на базата има този анонимен човек? Кой е специалиста от Тотнъм, как се казва? Къде е тази многочислена група подкрепяща на Коко отбора? Онзи ден дойдоха 4-5 човека на преклонна възраст ама не ви видяхме другите. Кои сте, къде сте? Не може само да компенсирате с гръмки но анонимни писания.
0
 
 
хаха, ние отбор си имаме и той се казва Локомотив! Вие сте тези, които се опитвате да го разбиете! Ясно е, че потниците ги е страх да си направят отбор защото сами не си вярват на лъжите.... Тарикатите искат да прилапат парите от ТВ права! Жалкари!!!
+2
 
 
Свинята ,прасето все оше държи този отбор и той се казва Локомотив Пловдив.Длугия не го знам и като го създаде ми се обадете малоумници.Като не искате този Локомотив си намереге друг във В група .Спрете да се правите на велики защото ще унищожите отбола завинаги.Този който си вярва ,че Локо пд ще се върне от В група е идиот .
-2
 
 
Ей наркоман , ти си много по голям нещастник от колкото си мислиш . Вие няколкото идиота начело със СВИНЯТА си направете отбор и си го кръстете БАРДАК ! Ония работещите момичета/футболисти ще играят в еротични сцени , а ти нещастнико , тъй като нямаш ценза , ще свириш - знаеш на какво и ще пишеш по форумите !
+2
 
 
Пълна тъпотия е да се карат локомотивци и лиокомотивци.Станахте за смях на цялата планета.И това ви го казва бултрас.
на 18.06.2014 г.
+1
 
 
Локо се развива в правилна посока. Успех.
-4
 
 
Свинята драпа ли драпа и неговите глашатаи се хващат тука за сламки и се опитват пак да манипулират. Ама няма майна, решено е вече и просто си е време да се вземат необходимите мерки за подобряването на нещата в клуба в дългосрочен план. Сваляйте капаците и стига ревахте на умряло. Той бащицата ви пак ще се оправи някак си, няма да остане гладен. Един въпрос за тези които са били на срещата с плондера...някой може ли да ми каже името на финансовия специалист от Тотнъм на който английския му, меко казано, куцаше?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: