ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Joma ще облича Локо на Коко през новия сезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 11.06.2014Коментари (60)9628
©
Както вече ви информирахме, Коко Динев няма намерение да сдава лесно Локомотив и ще остане начело на отбора и през новия сезон.

Освен, че ще подмени всички футболисти, Динев е сключил и нов договор за екипировката на отбора.

"Смърфовете" през сезон 004/05 ще бъдат обличани от испанския концерн Joma, който ще снабдява с екипировка голяма част от отборите в "А" група.

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Полицията трябва да се намеси и прокуратурата да се сезира за закани за лична саморазправа и прекратяване на обществени публични мероприятия, каквито са футболните мачове. Очаквам отчет от Регионалната дирекция на МВР-Пловдив какво констатираха и предприеха на прекъснатия официален мач Локо- Ботев, кои са виновните, какви доказателства разкриха дознателите и какви обвинения им бяха повдигнати от прокуратурата. За кога е насрочено делото срещу тях и какви ще бъдат евентуалните присъди, ако бъдат признати за виновни. Това очакваме, ако България е държава, но тъй като е една неправова губерния, май няма да го дочакаме!
-1
 
 
Добър вечер , потници и гащници . С нетърпение очаквам 16-ти . Като за начало ви предлагам да им съблечете тези фланелки Joma , вашите анални другарки от гейарена ви показаха как се прави...!
на 11.06.2014 г.
0
 
 
ЛОКО НА КОКО? ДЕБЕЛАКЪТ НЯМА ЛИ ДА ИЗЧЕЗНЕ И ДА ОСТАВИ ОТБОРА НА МИРА, ЧЕ ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ НЕЩО НЕ ВЪРВИ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ... ПРЕДСТАВЯМ СЯ ЛОКОТО АКО ИМАХ ШЕФ КАТО НАШИЯ, КАКВО ДЕРБИ ЩЕШЕ ДА Е.. ;)
+3
 
 
За отбора на не коковците,днес бях на рашан пазара,има страшни екипи на ювентус.Бягайте купувайте 10 кинта е бр.страшни са пише и jeep отпред.Нали някой питаше що нямало спонсор отпред.
Цъкам минуси на буферите :)
на 11.06.2014 г.
-5
 
 
Има жълт надпис -чудесен избор на султан Коко.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 11.06.2014 г.
+10
 
 
КАКВО ПРИЛИЧА ТОВА.КЛУБА ПЛАЩА ЗА ОХРАНА НА ЕДДНА ЖАЛКА ПОЛИЦИЯ А 50-60 НАРКОМАНА ПРЕКРАТЯВАТ МАЧ А ТЕ СТОЯТ И ГЛЕДАТ .ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ В 21 ВЕК.НЯМА АРЕСТУВАНИ НЯМА ИЗГОНЕНИ НЯМА НИКАКВА РЕАКЦИЯ.ПЛАТИЛ СЪМ БИЛЕТ ДА ГЛЕДАМ МАЧ А НЕ КОРИДА.ДО КОГА ДРАГА ПОЛИЦИЯ .СЕГА И НЯМАЛО ДА ИМА И ТРЕНИРОВКА-А КЕБАПЧЕТА ЩЕ ИМА НАВЯРНО.А УЗУН БЕЙ ОЩЕ ЕДНА ВИЛА ЛИ ЩЕ ПРАВИ ЧЕ НАПИРА ТАКА ЗА ПОСТЧЕ В ЛЮБИМОТО ЛОКО.А ЗУМА ДА НЕ ВЪРТИ ОПАШКА АМИ ДА ИЗЛИЗА ВЕЧЕ В ЗАСЛУЖИНА ПЕНСИЯ И ДА НЕ СЕ БЪРКА ВЕЧЕ.НЕСЪМ ЗА КОКО .АЗ СЪМ ЗА ЛОКО В ''А'' ГРУПА
+1
 
 
Има ли друг Локо, освен този на Коко? Всъщност Локо на Коко ли е или е на шофьорът му? Моля авторът на публикацията да информират широката общественост като отговори на тези въпроси.
+16
 
 
Добре, дойде време и аз да си кажа думата. Какво имаме като реалности в настоящия момент? Едно търговско дружество с реален собсвеник и, от другата страна, неистово желание да се управлява същото от други хора. Абе майнички, във всяка нормална държава проблемът се решава по един от двата начина: 1) купува се въпросното дружество и то започва да действа под управлението на новите собственици или 2) създава се ново дружество със сходен предмед на дейност и се впуска в конкурентна борба. Какво не ви е ясно?! Ако нямате кеш, правете ново дружество, договаряйте с общината концесия (стадион Пловдив е свободен) и започвайте. Другото са приказки (в общия случай празни), избиване на комплекси или каквото се сетите там. Аз лично впоследствие ще реша на кои мачове да ходя - най-вероятно и на двете дружества, тъй както ходя на всички пловдивски отбори от време на време. Това са възможностите, друг път няма!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: