ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Матушев с първа победа начело на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:00 / 12.07.2014Коментари (87)9512
Александър Якимов (вляво) прави ефектна странична ножица
Неделчо Матушев постигна първата си победа начело на Локомотив, след като тимът надви третодивизионният Гигант (Съединение) в контролна среща с 2:0.

Дани Кики изведе "черно-белите" с капитанската лента. Деветката на "смърфовете" вече е имал честта да носи лентата на пловдивчани при предишния си престой на "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Първият гол, който бе дело на Благой Наков, дойде след прекрасен пробив на Ивайло Димитров. Шведа, както е известен повече по нашите терени намери изпусналия от бранителите на гостите нападател на домакините и от близо той мушна топката във вратата на Съединение.

Александър Якимов пък удвои аванса на тима си, възползвайки се от пас на Венелин Филипов. Това стана в началото на второто полувреме.

Титуляри за Локо започнаха Диян Молдованов, Благой Наков и Венелин Филипов, които могат да се смятат за сигурни попълнения в състава на Матушев.

Игрови минути за пловдивчани записа и шотландското крило Джордан Мортън.

Локо - Съединение 2:0
1:0 Наков 35'
2:0 Якимов 56'

Състав на Локомотив: Стойчев, Димитров, Молдованов, Дугалич, Филипов, Дяков, Янъков, Якимов, Кики, Наков Атанасов (Витанов, Стамов, Григоров, Мариян Ангелов, Стефанов, Маламов, Йовчев, Джордан Мортан)
Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
НЕградски, отивай да пишеш във форума как трябва да сте толерантни към истинския бутивистъ БюрекОФ. Остави Пловдивчани да си пишат под статиите за любимия отбор.Жълтури, вие сте срам за Българския фен и града ни.Може и да има свестни сред Вас, но повечето сте комплексирани, злобни, селски пръчки, които само тролят и пишат откровени лъжи под статиите за Локомотив.Просто трябва да се сравни колко локомотивци пишат и обиждат в коментари след статии за Сдружението Ви и да се надникне тук и да се видят помиите, които изсипвате.САМО ЛОКО!!!Всички на Герена.
+4
 
 
Неприсъщо е Локомотивци да обиждат Локомотивци. Моля, всички НЕградски аграри да си гледат отбора и строежа и да спрат да се правят на фенове на ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ!!! Организираха се стотици срещи на Лута и всеки си изказваше мнението свободно. Време е да застанем отново рамо до рамо в името на голямата си любов - ЛОКОМОТИВ Пловдив!!! Всички на Герена и САМО ЛОКО!!!
-4
 
 
Третодивизионният Гигант (Съединение) ...Смешни цигани ,тая година ще му ядете главата!!!
+1
 
 
Аз лично не съм привърженик на пуча, който организираха потниците и кебапчиите и мисля, че честно съм си казвал мнението, без да ми пука на кой потник му харесва и кой потник скърца със зъби. Но смятам, че е дошло време всички локомотивци да си застанем зад отбора, да забравим дрязгите, защото най-голямата ни грешка няма да е гоненето на Динев, а разцеплението - отборът има нужда от нас, тези никому неизвестни момчета трябва да видят, че ние горим и сме готови на всичко за Локомотив Пловдив - само така можем да ги мотивираме и те да дават всичко за Локомотив Пловдив, да играят за своята чест и за честта на отбора, пък дай Боже, скоро да се намери и сериозен спонсор, НО ГОЛЯМ СПОНСОР ЩЕ ДОЙДЕ САМО ПРИ ОБЕДИНЕНА И МИЛЕЕЩА ЗА ОТБОРА ПУБЛИКА, САМО ОБЕДИНЕНИ ЩЕ ПОСТИГНЕМ КАКТО УВАЖЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ, ТАКА И ПОБЕДИТЕ НА ФУТБОЛНИЯ ТЕРЕН!
-1
 
 
Бесика както искахте да стане паркинг ...... БСП джамия да построи на вашия стадион
-4
 
 
Веднъж Лорд Самързби си облякъл новия потник, но се подхлъзнал на кубче лед и паднал в една помийна яма. Така се родило Сдружение " Бъдеще за Локомотив"!
+3
 
 
малоумници..... може да нямаме отбор още ама на вас къде ви е стадиона питам аз ??? цял живот на красивата ви база да стоите дано :)
+3
 
 
Аз лично съм изключително доволен от интервюто на Банго. Много изчерпателен в отговорите, просто не остави камък необърнат. Смятам че всички вече сме наясно с всичко относно клуба, банката и бъдещето. Браво!
+4
 
 
Въпреки неизвестните момчета в отбора,ние сме с тях,без да ме е грижа за фракции и организации.Щом махнахме паразита,всичко ще се подреди,но се иска време.На фенчетата,които са зад отбора само когато е силен им плюя в лицата директно.Организацията за мача с Левски тече в пълна сила,щом дори хора на 50 г и отгоре са ентусиазирани и очакват новото начало,въпреки проблемите,значи ще сме единни.Ще има локомотивци,които винаги ще си искат кокича и ще милеят за него,но хичне ми дреме за тях.Другата събота ще сме над 1000....ССпоред мен е редно билетите отново да бъдат 5лв,за да има по-голяма посещаемост,защото още мин година много хора изпитваха затруднения.Постоянната група,която сме на почти всеки мач,нямаме проблеми с билетите,но нека направим реверанс към хората с по-скромни възможности,за да дойдат всички желаещи.По-организираните фенове можем да създадем месечна членска такса,с която да подпомагаме отбора,защото съм сигурен,че можем поне 500човека да даваме по 80-100лв на месец.За Локо до гроб!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: