ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Адвокат Колев: Динев се опитва да раздели феновете, няма юридическо право да стъпва на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 13.06.2014Коментари (47)11106
© Plovdiv24.bg
Ситуацията в Локомотив Пд продължава да бъде взривоопасна. Константин Динев обяви в понеделник , че ще остане начело на черно-белите. Малко по-рано същия ден представители на феновете отправиха молба покана към бизнесмена от Сандански да им предостави акциите на клуба в срок от 3 дни. Ултиматумът на ултрасите изтече вчера. Още при искането си към хазартния бос, тарторите на агитката изразиха позиция, че ако Динев не го стори, ще предприемат стъпки по отиването на любимия им отбор във В група. Феновете са категорични, че няма променят позицията си спрямо нежелания от тях благодотел на клуба и няма да допуснат нито него, нито треньорите и футболистите, които се готви да доведе на Лаута идния понеделник за старта на предсезонната подготовка на тима.

"Няма как отборът да започне подготовка тогава. На практика футболния клуб дори няма договор и за стадиона, който е собственост на Община Пловдив. Местната власт има сключен контракт за спортния комплекс с волейбойния клуб, но не и с футболния. Затова Коко Динев и чисто юридически няма право да е тук. Вече започнахме работа и по варианта за евентуалното отиване на клуба във В група, до което предпочитаме да не се стига. Надяваме се, че г-н Динев ще се вразуми, след като той не е желан в Пловдив за ръководител на футболния клуб, който е с ширка обществена значимост. Недопустимо е да премести отбора в Сандански. Това може да го направи с друг тим, но не и с Локомотив Пд. В момента целта му е да разедини феновете, обявайки плановете си за промяна, включвайки имената на легенди на клуба в бъдещата структура, която възнамерява да направи. Винаги постъпва по този начин, но за трети път няма да го позволим и да се хванем на тази въдица. Ако г-н Динев иска да му повярваме, нека да погаси задълженията на клуба, които са в размер на 5,3 млн. лв. и да внесе в банката като гаранция 2 млн. лв. Тогва ще ни докаже, че наистина обича Локомотив Пд и милее за клуба. Много е интересно обяснението му за неплащането на сметките с това, че не се знаело дали ще продължи да бъде собственик и дали клубът ще продължи да съществуа. И как още от февруари е разбрал, че може да не остане в клуба!?. За в бъдеще може да помага на Локомотив Пд финансово като локомотивец, ако желае, но не и да бъде собственик. Феновете трябва да сме обединени и да не позволяваме да сее раздори, каквато е целта на г-Динев.

Привържениците сме заразени с футболната болест наечена Локомотив Пд, а тя не се лекува. Искахме да се разделим с г-н Динев като приятели. Виждате, че на практика излъга и клубната ни икона, след като уж декларира готовност да му предостави акциите. Коко Динев призовава на първата тренировка в понеделник на стадиона да дойдат само истинските локомотивци. Той претендира, че е такъв, а дали ще се появи в Пловдив тогава - нещо, в което силно се съмнявам.", коментира адвокат Димитър Колев от УС на Сдружение "Бъдеще за Локомотив Пд".

Той допълни, че феновете не искат да влизат в конфронтация с Емил Велев-Кокала, на когото Динев е поверил задачата да гради нов отбор. "Надяваме се, че и Емил Велев ще прояви здрав разум в настоящия момент. Чудно ни е дали у нас още има футболисти наивници, които да повярват на Коко Динев, който излъга цял отбор през миналия сезон и ги завлече с петцифрени суми за заплати и премии. Неплащането на дължимото към играчите е публична тайна.", категоричен е Колев.

Адвокатът разкри и в каква насока са плановете им развитието на любимия им Локомотив Пд: "Сега клубът не е привлекателно място за потенциални сериозни инвеститори. Разработваме инвестиционен проект, който да ги привлече към клуба и да позволява отборът да се самоиздържа".
Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коко още е собственик на този отбор.намерихте ли нов спонсор за да продаде акциите и на кого.Това да викаш дай акциите без пари е просто наглост от ваша страна.Според вас излиза 1че този отбор няма цена и ей така всеки може да го има.Да ама не и никой идиот няма така да си хвърли акциите на вятъра.Ако има задължения на клуба нека ги обяват и кажат коко ще ги плаща или не.Всичко друго е само приказки за пред медиите.
0
 
 
Според мен, най-правилно ще е Коко да внесе 2 милиона лева за издръжка на клуба още от сега, за да му повярват феновете. Инак, с тези неизплатени заплати и премии, чак от Нова Година, няма как да му повярваме. Ако той няма нужните средства за издръжката на клуба, то тогава няма место на Лаута. Никой не би искал историята от миналия сезон да се повтори, нали? Ние станахме за смях и се превърнахме в боксов чувал на големите от седмицата. Футболистите ни умишлено не се напрягаха и затова се заредиха тези загуби. Никой не би искал да играе за без пари. Ние, ако не си получаваме редовно заплатите какво правим? Веднага се махаме, нали? Същото е и с нашите футболисти. От Нова Година до сега да им са дадени само по една заплата и две премии! Това на какво прилича ? И сега г-н Динев иска хората да му повярват и да го подкрепят. Как да стане това, след като с години той ни лъже, и не само нас, феновете, но и своите служители, треньори и футболисти. Сашо Станков си търси 30 000 лева от Коко. И знаете ли защо футболистите ни се разбягаха? Защото разбраха че на Коко му е много тънак джоба и затова разтрогнаха до един, по вина на клуба. Той ако имаше пари, поне на 5-6 от най-добрите щеше да им плати и да останат, но няма. Там е работата. Той сам се навря в това блато и сега не може да излезе от него, защото няма кой да му купи акциите. И за какви акции въобще става дума, след като на практика ние нямаме отбор ? Останали са само 4-5 човека от миналият отбор и то резерви. Така не се ръководи клуб г-н Динев. Като нямаш пари, да не беше се захванал.
+4
 
 
Драги потници, Вашият ентусиазъм е алкохолен! (Топло (1978))
+5
 
 
Започва новият сезон на комедийния сериал "стадион Полумесец".Очаквайте премиерния епизод в понеделник 16.05. от 11:00 часа.
+7
 
 
къде бяха верните фенове като предизборно бутнаха трибуната на ненужната покупка... на тоя етап Локомотив е заобиколен от кърлежи всякакви размери.
+8
 
 
А дали феновите имат юредическо право да им бъдат предоставени акциите на К.Динев?И като какви те се разпореждат на "ЛАУТА?И не е ли крайно време да има някакви доказателства за уредени мачове.И не на последно място кой докара К.Динев в Пловдив?Узунов и Бонев ли?Нека да се знае цялата истина,защото всичко друго е хвърляне на прах в очите на хората.Нека да има факти,а не недомлъвки.Така разбирам аз нещата.С тези думи не защитавам К.Динев,а искам да знам обективната истина.
+9
 
 
Бонев хубаво ни каза, че Локомотив Пловдив е силен, когато привържениците му са обединени. Това разединение не е на хубаво. Защо обаче се случва само при нас - жълтите, например, изживяха същото, продадени мачове от Караибрахима и с Дукла Прага, дето ги разследват, и прословутото 1:7. И купата загубиха - ама си мълчат, защото са хитри и затова ще имат отбор, ако циганина не го спукат от арести и гонки или не му вземат бизнеса. А ние след една загубена купа оревахме орталъка. Тия, дето гонят Коко сега - НАЛИ ГО ИЗГОНИХА И ПРЕДИ 2 ГОДИНИ! И КАКВО СТАНА! ДОЙДЕ МАРЕШКИ, СЕГА СИ ТЪРСИ 3 МИЛИОНА ЛЕВА. И ВИ БУТНА ТРИБУНАТА - ХЕПТЕН ВИ СЕ ПОДИГРА В ОЧИТЕ! Накрая се оказа, че за 1 година Марешки е направил толкова дългове, колкото Галя и Динев не направиха за 8-9 години. А ние сме разединени и нямаме нищо. И няма да се намери човек да даде и лев за отбор, дето утре привържениците му ще скочат срещу него да го плашат с бой, бомби и глоби. Доколкото съм запознат лично с нещата, т.н. потници само лъжат, че има осигурени спонсори. Има много малко бизнесмени, дето са им обещали, колкото да не им киснат постоянно пред офисите - но дори всичките да си удържат на думата, тези пари няма да стигнат за издръжка в Б група. Не съм нито фен, нито антифен на Коко Динев. Аз съм привърженик на Локомотив Пловдив - както и тези фенове, дето се изживяват като пишман собственици на клуба. Бъркате нещата, момчета. Без пари няма да стане тази работа. Мераклии да се правят на шефове в Локомотив Пловдив много - паралии малко. Само ще припомня, че когато миналия път гонихте Коко, пак пеехте същата песен - големия бизнес се бие за Локо, ама без Динев. Махна се Динев и кой от големия бизнес дойде? Никой. Дойде един мошеник от Варна, дето за да се подиграе с феновете, бутна трибуна Бесика. Искате Динев да ви даде акциите без пари. А ако Динев влезе във вашите частни фирми и ви поиска вие да му дадете вашия бизнес без пари, какво ще му отговорите - без пари ставаше по времето на комунизма. Комунизмът отдавна мина. Нали имате огромни спонсори зад гърба си, нали ще наливат 4-5 милиона лева на година? Тези мултимилионери нямат ли едни 700 000 лева за акциите? Вие толкова ли не помните, че когато Динев наистина взе акциите без пари оправи сектор В, освен това докара 30 играчи, спасихме се, останахме в А група, а почнахме втория полусезон едва с 9 точки. Не ги забравяйте тези неща. А като смятате, че Динев урежда мачове - докажете го бе, момчета. Ама не можете. Ще кажете - не сме прокуратура, нито следствие - и ще сте прави. Не сте. Вие сте едни обикновени фенове, които имат някакви мухи в главите. Искате да командвате в Локомотив Пловдив, ама без пари. Това е да искате да карате най-новия джип БМВ, също без пари. Няма да стане нито едното, нито другото, ще си останете само с мечтите.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Аз лично никога не съм злорадствал за колегите от Ботев, напротив от сърце им се радвам, че имат президент с възможности, който им направи най-модерната база, а сега и стадион. Дай, Боже, всекиму!!!. Та..., в този ред на мисли се питам, те(ботевистите) наистина ли искат да гледат тая гавра с Локото и като цяло с всички тото нареждачи в БГ футбол или просто си уплътняват лятото и гледат сеира.??? Това че преди 10години някой ви се е подигравал заради Христола, не значи, че всички са го правили. Коко е много по-нагъл, безкрупулен и алчен от Митко. Не искате ли да има силен Локомотив, за да гледаме всички едно красиво дерби, не онова между ЦСКА и Левски, а НАШЕТО - ПЛОВДИВСКОТО???? Каква е тая злоба и омраза. Айде Иван, насран и наркоман ги разбирам, те вземат пари, за да шарят тук, а вие????? То е лесно да риташ паднал човек.
-4
 
 
Браво на фен-клуба за достойната позиция. Дано Коко се вразуми и предаде акциите навреме за да си стартираме от А група. Само Локо завинаги
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: