ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Имам си отбор, искам да работя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:12 / 17.06.2014Коментари (22)5550
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локо (Пд) Емил Велев бе в добро настроение, въпреки проваления сбор на "Лаута".

"Аз няма какво да коментирам. Бях в Пловдив, сега съм в Банско и стартираме тренировки. Ще останем тук две седмици. Имам си отбор. Когото съм поискал от стария отбор, е тук при нас. Има и доста момчета. В следващите дни групата ще нарасне. Аз искам да работя и съм концентриран върху това, което ни предстои в подготовката", обяви Велев.

След новите имена в състава, освен Петър Атанасов, впечатление правят имената на Богомил Дяков, Славчо Шоколаров и Бранимир Костадинов. Светослав Диков от Марек все още не е подписал, но го очакват днес в лагера в Банско. Към тима трябва да се присъединят и доскорошните играчи на Омония Софяне Черфа и Антони Скармоцино. Французите са централен защитник и ляв бек. Висок нападател, определян като новия Дембеле, който за последно е играл в Англия, също трябва да подсили състава.

Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
ПОДКРЕПЯМ ОТБОРА! САМО ЛОКО! ПРОДАЖНИЦИТЕ ДА ГО ДУХАТ!
0
 
 
Кокали нищо нямаш това не е Локомотив Пловдив а сбирщайн от некадърници.Кажи поне един който става за футболист от класа.
+1
 
 
Подкрепям отбора! Който иска да ходи на мачове по селата и да си гледа честен футбол със селски изцепки и номера. Истината е, че оттам излизане няма, Питайте нашите съграждани за великото дерби с Етър Вт. Което така и не спечелиха.
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 17.06.2014 г.
+1
 
 
НЯМА ДА СПРЕТЕ ВЕЧЕ ЛИГЛЛЬОВЦИ ТАКИВА
0
 
 
За тези които мрънкат че футболът е бизнес искам да им кажа че този бизнес модел е пълен провал. Всяка една себеуважаваща се корпорация би направила точно това което правим ние в момента-режем главата на CEO-то. Този бизнес модел върви на загуба от много дълго време, губим клиенти (фенове на стадиона), губим пари, задлъжняваме, опетнява се марката, качеството намалява, не се плаща на работниците, голямо текучество на персонал, базата тъне в мизерия и се руши. По-добре спрете с тези сравнения, изглеждате глупаво.
+6
 
 
В целият свят си нагласят мачове писледните няколко кръга в Испания например. Сега подкрепиха селесао. Това е футбола, лично аз обичам Локо от както съм се родил. Сега не смея да отида на мач. Ясно е че Коко си върти интригите, но поне ще има отбор в А група иначе бъдещето на Локо е мрачно. Никой не задължавам с моето мнение просто искам нещата да са спокойни за да може когато локомотив играе в Пловдив да е празник
0
 
 
Само Локо! В тази слаба А група, в която измислените грандове са пълни със скъпоплатени и доста некадърни лигльовци /без Лудогорец/, можем с бойка и мъжка игра да станем страшен отбор!
+2
 
 
Успех, Майкъл! Коко ще доведе поне още 3-4-ма качествени от Гърция, ще съставим пак боеспособен отбор да треперят чорби, говеда и папагали!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: