ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо започна подготовка, ето с кои футболисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 17.06.2014Коментари (16)7109
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Локомотив (Пловдив) проведе снощи първата си тренировка, която се състоя на комплекс "Пири" в Банско. Новият треньор Емил Велев изведе възпитаниците си на терена, но не на "Лаута", а далеч от феновете. Както вече стана ясно, по-рано вчера ултрасите на Локо (Пд) не позволиха на футболистите да стигнат до стадиона в парк "Лаута" и да проведат тренировката си. Наложи се намесата на полицията и на паяците, които вдигаха автомобилите, които бяха барикадирали клубното съоръжение. По-късно Емил Велев и играчите му заминаха за планинския курорт, където "смърфовете" ще се подготвят. На първото занимание имаше доста нови имена. Някои от тях са бивши играчи на Локо (Сф), с които Кокала работи в "Надежда".

Кои тренираха с Локо (Пд):

Вратари: Йордан Господинов, Димитър Илиев - Калиакра, Димитър Витанов,

Защитници: Ангел Йошев, Георги Вълчев - Любимец, Валери Георгиев, Богомил Дяков - Монтана, Христо Стамов

Полузащитници и нападатели: Славчо Шоколаров - Черноморец, Бранимир Костадинов - Локо (Сф), Спас Делев, Петър Атанасов - "Раковски", Стоян Григоров, Антонио Цанков - Локо (Сф), Станко Йовчев, Александър Якимов, Здравко Лазаров, Александър Дюлгеров - Славия, Светослав Диков - Марек, Айкут Янъков.

Източник: Топспорт

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Това е състав за зоните, а не за "А" група.Разбира се, поне още десетина други ще се появят на лагера в Банско, но още от сега се вижда, че Коко няма пари за Локомотив и ще събира бабериците на другите отбори. Здр. Лазаров, Ангел Йошев, Валери Георгиев, Спас Делев, Станко Йовчев и Александър Якимов нямат повече место в този отбор. Доказаха че са некадърници, от които не може да се очаква нищо. Ако селекцията ще продължава както до сега, то ще е много по-добре да се разчита на нашите юноши, за да се обиграят. Нищо чудно, по време на първенството отборът да прекрати участието си в "елита" и да започне от "В" групите.
0
 
 
Майко мила...! Кокала го харесвах но с тази постъпка много се изложи! За селекцията какво да кажем....ДРЪВЧЕТА!!! А за здравко пенсията....просто и елементарно селяче! не стига че като дава интервюта плеще само тъпотии и едно изречение не може да сглоби...ми и в житейските ситуации е МРЪСНО И ПРОДАЖНО ЧОВЕЧЕ! ПЛОНДЕР САНДАНСКИ изчезни от живота ни и не дразни хората!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 17.06.2014 г.
-1
 
 
За съжаление ,така си минават годините на редица пловдивски таланти.Чий е този отбор "наричан" Локомотив. Кай е виновен освен Коко за този комедия??
на 17.06.2014 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Е с тая селекция вече шоуто ще е пълно. Тия мекерета могат да си играят в Благоевград,но не и на Лаута. Вратарчето Господинов, ти с каква наглост и безочливост започваш подготовка. Все някога ще доиде цирковата ви трупа в Пловдив и ще усетите всички клоуни където сте се събрали народната любов.
0
 
 
Президентът - цар на черното тото, треньорът - същата история, двамата в комбинация - много тото и лапачка. Здравко, Георгиев и Господинов, ясно, основни постове за редене на резултати. Останалите футболисти - баберици, които няма къде да играят. В допълнение таксиджия и още няколко ненужника, които ежедневно да повтарят на Коко колко е велик и незаменим. Не на последно място - Петрунов и Грънчаров, наливайки се с уискита, наслаждаващи се на танцьорките във Фешъна, които срещу безплатно спане и пиячка за 2 семици ще пускат ежедневно статии за великия Локомотив на Коко. А да не забравяме и главния селекционер на отбора, а именно Чики. ПАРАДОЯ и смях. Никой не ги иска тия, обаче те щели да се стягат и да играя финал на Шампионска лига:))) Нещастници, повечето от тия се продават за шепа монети, които ще чакат после с месеци, а Здравко подлогата за какво се бори, може би за треньор ще се натиска???Кой знае???
+1
 
 
Tоя Лазаров до кога ще я мъчи още? Нали щеше да се отказва? Явно баницата още не е изстинала..
+4
 
 
Стряскаща селекция! Да му мислят Марек и Хасково...
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 17.06.2014 г.
+2
 
 
като за начало бива не се предавайте .само локо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: