ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Освободиха входа на "Лаута", появиха се и защитници на Коко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:38 / 16.06.2014Коментари (16)6741
Главният вход на "Лаута" бе освободен, с помощта на полиция и паяци, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В крайна сметка и феновете решиха да не създават по-големи проблеми, засега.

В същото време пред стадиона се появиха и фенове-защитници на Коко Динев, които влязоха в пререкание с другите.

До напрежение обаче не се стигна, а всяка от двете страни опита да защити своята теза с думи.

Междувременно феновете закачиха трансперант, над входа, с надпис: "Локомотив свободен от паразити"

 

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Защо недоволните фенове след вси4ки пролетни протести и изцепки така и не докараха реален инвеститор.Имаха много време да го направят.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 16.06.2014 г.
0
 
 
НА СВИНЯТА КРАКА НЯМА ДА СТЪПИ ПОВЕЧЕ НА ЛАУТА.
-1
 
 
И аз мисля, че с Коко нямате бъдеще и агонията ще продължава. Но не съм сигурен дали сега е удобния момент да го гоните. За съжаление, пловдивските богаташи не дават пари за футбол или дават, но не достатъчно, просто защото в Пловдив нямд достатъчно богати хора. Фенове не могат да издържат отбор от А група. Избийте си тази идея от главите! България не е Великобритания! За да издържате отбора, трябва всеки месец поне 10 хиляди души да дават по 50 лева. И пак парите няма да стигат. Не виждам с тези заплати как ще стане. Плюете Цецо Василев, но само хора от неговия калибър биха могли да правят отбори. Същото е в Литекс и Лудогорец. Всичко останало е селски футбол.
+4
 
 
Добре де, аз все пак не разбрах на Нежния колата дигнаха ли я или тя е била днес на ремонт?
0
 
 
Всяко мнение на локомотивец е важно,поговорихме си с тези хора(предимно над 50г.)Те искат Локо в "А"група,все едно ние не искаме?Кой не иска отбора да е в "А"група и да мачка,дори и шампиони искаме да ги видим,но с к.д. няма как да стане!И какво му защитавате на този?!Дори и да оставим личния му живот,какво олицетворява той?!Как още от февруари знае,че ще напуска?!Защо футболистите и самия Станков дори не си признават,че имат да взимат по 3-4-5 заплати?Вие ако имате да взимате заплати в чужбина(защото повечето чужденци не са взимали)няма ли да се обърнете към властите?!Значи какво излиза-те не играят за заплати,дори не ги интересуват-интересува ги само крайния резултат от мача който им е казал к/д/ как да свърши!Всички тези дребни душици сега съдят Локомотив?!Защо след 5 месеца се сетихте?!Като взимахте пари от тото беше добре нали?!Защо момчетата преди мача с ЦСКА трябваше да влизат на терена и да ви кажат да играете за честта,и тогава наистина играхте!Значи можело а?Абе....Какво да очакваш от такъв,който сега се сети,че имаме школа?!Едва вчера разбрал,че трябва да се помага и там?!Всеки който има малко достойнство не го иска к/д/ повече на стадиона!Това е!Не мога да разбера и феновете на Ботев?!Точно те ни отвориха очите,че тоя играе тото,но тогава не ви вярвахме,защото ни предстоеше финал...и точно вие сега го защитавате?!Естествено,че искате слаб Локомотив който да бъде мачкан от всички отбори,но не защитавайте лицето к/д/
-5
 
 
Браво момчета всеки има право на мнение докато ку**ите от бирената цял живот ще си останат едни мишки турски лапачи на турски пари без чест и достойство 10 години ги е**ха тези турци гнусни и бяха на заплата !!!!
-1
 
 
Не знам Коко как я мисли???На всички мачове ли ще го пази полиция??Дори и временно да махне отбора от Пловдив, после какво????? Или разчита, че мачовете ще му потръгнат и феновете ще се наведат отново???? Или мисли да минат контролите да направи малко кинти, пък после може да хвърли кърпата...Иначе браво, че нямаше сблъсъци и селкси прояви, ако и занапред ще се правят протести трябва да са интелигентни, без сблъсъци с полиция, понеже те си вършат работата и нямат вина.
-5
 
 
По-добре така, отколкото наведени роболепно пред мустакат пресъпник! Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: