ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крис Гади подписа с Берое
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:48 / 20.05.2014Коментари (15)5259
© Plovdiv24.bg
"Берое" се разбра с нападателя Крис Гади от новия сезон да облече фланелката на старозагорци след като днес той прекрати контракта си с бившия си клуб. Французинът става първото ново попълнение за отбора и ще започне подготовка с новите си съотборници на 10 юни. В момента в "Берое" има още трима негови сънародници - Салим Керкар, Игор Джоман и Жуниор Мапуку.

Крис Гади е роден на 9 април 1992 г. в Рис-Оранжис, Франция. Висок е 177 см и играе като централен нападател и по двете крила. Има френски и конгоански паспорт.

Гади започва своята кариера на 18 годишна възраст в състава на френския колос "Олимпик" (Марсилия), чийто юноша е. През сезон 2011/12 г. изиграва 3 срещи за представителния тим на марсилци в първенството и 2 за Купата на страната.

През следващия сезон играе за френския "Булон", където има 21 мача и е отбелязал 6 гола. Записва участие и в 2 срещи за Купата на Франция.

През есента на 2013 г. бе привлечен в "Локомотив" (Пловдив), където записа участие в 22 мача, в които отбеляза 4 гола. Има 7 участия и в турнира за Купата на България и 3 гола в тях.

Записал е 16 мача и 2 гола за младежките национални формации на Франция.

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Абе хора оставете го нежния ,че както нямаше домакинства не се продават кебапчетата,минералната водичка,семчите и как ще ни издържа с този бизнес не знам,но може би пак само ъкъл ще дава на новия президент дето го няма.
+8
 
 
Няма да стъпя на стадиона! Накрая ще станем като Софийското локо-20 наркомана на стаддиона!!!
+14
 
 
Айде сега всички дето плямпаха.. това харесва ли ви, този отбор харесва ли ви, тази игра харесва ли ви... А сега аз да питам ТАЗИ РАЗПРОДАЖБА ХАРЕСВА ЛИ ВИ?????? Браво на алчните потници, които не спряха да крадат.. Айде сега да ви видя откъде ще крадете Нежни и всякакви малоумници ... СЕГА НЯМАМЕ ОТБОР, НЯМАМЕ ПРЕЗИДЕНТ, НЯМАМЕ ИГРАЧИ.... И СЕГА ОСТАВА ПОСЛЕДНАТА КРАЧКА ДА СЕ НАПРАВИ - ГРУПИРОВКИ, ТАРТОРИ, ПОТНИЦИ И ПРОДАЖНИЦИ - ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ!!!
+9
 
 
НАЛИ ИСКАТЕ КОКО ВЪН Е ТОВА Е ТО.И ВЪЛКЪТ СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО НЯМА НИКЪДЕ.СЕГА НАПРАВЕТЕ ВИЕ ВАША СЕЛЕКЦИЯ И ПЛАЩАЙТЕ ЗАПЛАТИ.ВЪРНЕТЕ САМО ФУТБОЛИСТИ,КОИТО НЕ ИГРАЯТ ТОТО ЗА ДА СМЕ БЕЗГРЕШНИ.И РЕШАВАЙТЕ ТОГАВА КОЙ НАКЪДЕ ДА ПРОДАВАТЕ.ТОВА СИ Е ПРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА.ТАКА Е БИЛО ТАКА ЩЕ БЪДЕ.СЕГА Е МОМЕНТА ДА КУПИТЕ АКЦИИТЕ И ДА КОЛИТЕ И БЕСИТЕ.НО ЕДНО ДА ЗНАЕТЕ НА ТАКИВА КАТО МЕН КРАКЪТ НИ НЯМА ДА СТЪПИ НА ЛАУТА ДОКАТО ФЕНОВЕ КОМАНДВАТ ПАРАДА А ПАРИ НЕ ДАВАТ.БЪДЕТЕ СИГУРНИ НЕ СМЕ МАЛКО С ТОВА МНЕНИЕ.САМО ЛОКО
+8
 
 
Добре де чудя се къде е онзи _IVAN да пише , че вечно защитава Коко и да каже нещо за това за Диего за Аймен за преди за Дембеле и Карвальо и още и още ?За това как не плаща с 3 - 4 месеца заплати как треньора ни не може да го намери да си подаде оставката как отбора с всеки ден има повече дългове .
+20
 
 
Бягайте това ни остана и без играчи ще останем само с потници и олигофрени.
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: