ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Велев: Не вярвам да ни позволят да играем в Сандански
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:50 / 15.06.2014Коментари (20)7701
© Plovdiv24.bg
Завърналият се на треньорския пост в Локомотив (Пловдив) Емил Велев сподели, че ще опита отново да изведе отбора до финал за купата. "Засега няма яснота около лятната ни селекция. Знаете, че всичко е много трудно. Но се надявам да успеем да привлечем достатъчно и качествени футболисти. Със сигурност ще ни трябват много нови, за да сме на нужното ниво. В момента не мога да дам повече информация, защото очаквам да се случат някои неща." "В понеделник най-вероятно ще има повече подробности около това кой ще дойде, кой ще подпише, кой ще бъде пробван. Поради тази причина не знам и какви цели ще си поставим за предстоящия сезон. В момента не мисля за класирания. Имаме много по-важна работа да свършим." "Първо искам да сформираме боеспособен състав, който да е тежък съперник за абсо-лютно всички. Надявам се все пак и при втория ми престой на "Лаута" да стигнем до финал. Миналия път го сторихме, така че не виждам защо да не стане и сега. Честно казано, не искам да гледам назад, защото знам, че предстои много работа. Със сигурност обаче ще се постарая Локомотив да е на нивото, което му подобава и да объркаме сметки", обясни Емил Велев. Той коментира и възможността тимът да домакинства далеч от Пловдив в първите мачове от новия сезон. "Ако започнем ремонт на терена, ще търсим някакви други опции. Но не вярвам от БФС да позволят да играем точно в Сандански. Тепърва ще мислим по тази тема. В момента приоритет за нас са други неща - селекция, треньорски щаб", каза специалистът.

Източник: в. "Тема спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ЕИ ПОТНИЦИ УТРЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ НАМЕРИТЕ В РАЙОННОТО УПРАВЛЕНИЕ И ДА СЕ ВОДЯТ ДЕЛА СРЕЩУ ВАС...ТА ДА МИРЯСА МАЛКО ИСТИНСКАТА ЛОКОМОТИВСКА ПУБЛИКА..ЗАСХТОТО САМО БОИ И ПСУВНИ ВИ Е В ГЛАВАТА...АМИ НЕ СЕ УЦХУДВАМ СХТОМ ВИ ВОДЙАТ ЗА НОСОВЕТЕ...ЙАВНО СИ НЙАМАТЕ СОБСТВЕН АКАЛ..
+2
 
 
Вонящите на пот и оригващи се на чесън "нежни"потници им се иска да определят съдбините на Локо,безплатно!!!Лошото е,че плиткоумните келеши назоваващи се ултраси са лесно манипулеруеми гниди,които ще закопаят клуба...
+1
 
 
Всички лепилари, потници и боклуци, които ми се заканвате на личен - вече ви препратих на сайта на МВР! Време е прокуратурата да се сезира за заплахи на наемни работници, каквито са нашите футболисти, да си вършат работата! Ако има демокрация и власт в България и тя е правова република, прокуратурата и МВР трябва да си свършат работата! Жълти комунисти, запомнете, комунизмът свърши! Вече не сте отборът на армията, ортак на ЦСКА, на когото му се позволяваха отвреме-навреме бронзови медали! Сега времената са други и без вас ще е по-хубаво!
+4
 
 
Коко не го искате .велев не го искате и кого в крайна сметка искате.кажете поне едно име малоумници.Кжете коко продава акциите и ги купува еди кой си.повтаряте само едно и също коко вън а насреща кой ще дойде .Искате отбора във в група и ще го получите и кой ви обещава ,че ще се върнем някога обратно защото аз помня как чакахме по пет- шест години да се върнем от Б група но вие язвно някои неща ви бягат.
+3
 
 
Кокал прави си тото селекцията и им покажи среден пръст на потниците!
на 15.06.2014 г.
-3
 
 
Велев, нито в Сандански, нито в Плевен, нито в Африка няма да играете, докато не се изнесе прасето. Набий си го в говеждата глава.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Абе ей говедо , ти да участваш в уговорени мачове , в които са заложени пари - игра ли му викаш ? Ходи си "играйте" със СВИНЯТА някъде другаде ! Нямате място в Пловдив !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: