ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изявление от ръководството на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:13 / 21.07.2014Коментари (28)11366
© botevplovdiv.bg
През последния месец и половина ПФК "Ботев" Пловдив е поставен пред поредица от изпитания, като се започне от оставката на треньорския щаб на Станимир Стоилов, дни преди началото на подготовката, премине се през блокиране на банкови сметки, наказание на Дисциплинарната комисия към БФС и се стигне до необходимостта от следваща промяна на треньорския щаб на Любослав Пенев.

През цялото това време ръководството на клуба е взимало своите решения, водено от разбирането, че в тези кризисни дни отговорността за просъществуването на клуба трябва да бъде максимално споделена. От началото на месец юни бе въведена практиката всички важни решения да бъдат съгласувани или взимани от Съвета на директорите, независимо дали това е предвидено в устава на дружеството.

В този смисъл искаме категорично да заявим, че в досегашните действия на ръководството на клуба няма решения, подчинени на едни или други лични интереси. Одобрението на новата бюджетна рамка, определянето на лимити на възнагражденията на играчи и служители, решенията за трансфери и условията за продажба на състезатели от "Ботев" са решения, които са взети от колективния орган на ръководството на "Ботев" - Съвета на директорите. Тези решения са оформени с официални протоколи, такъв е и случаят с назначението на последния треньорски щаб.

В заключение искаме да посочим още веднъж, че действията на сегашното оперативно ръководство и Съвета на директорите са еднопосочни. Полагаме всички усилия отборът да пребъде и сме убедени в успеха на това, което вършим, особено ако имаме искрената подкрепа на верните привърженици на "Ботев" Пловдив.

Съвет на директорите на ПФК "Ботев" АД:

Иван Джиджев - председател

Юли Попов

Ангел Палийски

Ангел Ванчев







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Съвета на директорите е съставен от 5 човека, а тук са упоменати само 4-ма?
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+17
 
 
В момента гледам Санкт Пиолтен в мач от тяхната 2 дивизия играят с отбор които миналата година едва се е спасил от испадане в 3 дивизия.Аболютна гола вода играта е съвсем равностоина тея ще ги бием съвсем спокоино и в 2 мач нямат никакви шансове срещу нас.
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 21.07.2014 г.
+51
 
 
До всички мои приятели от Ботев - споко момчета и стадиона ще стане и титла ще има пак в Пловдив. Търпение му е майката! 10 години скиторихте немили недраги, сега вече е по-лесно, пък макар и със закъснение. Ама ей на! Нещата не са зле като цяло. Имате що годе българско отборче вече, нещо което е похвално след интернационалния сбирщайн дето при първия сигнал за проблемите в КТБ и подви опашка и бегом. Приятелчета, не ви трябват такива лекета, дето заплатата им на месец е колкото издръжката на няколко детски отборчета. Ей на, аз събота на Герена супер много се изкефих на нашите - само българи и замалко да бием Левски. Е, че сме зле зле сме, ама сърцата игра от българи, това е кефа. При вас дано докато се оправят нещата с Цецо, поне да изградите хубав запас от БГ машини, щото се бяхте превърнали в свърталище на чужди к**ви - квито и ние бяхме до скоро . . . А тва не са нашите ботев и локо които искаме да гледаме, нали приятели? Все пак сме от града дал най-многото футболни таланти. Искам, може с малък бюджет, ама верни лъвчета дето се хвърлят за идеята. Айде, и които четейки това пият домашна ракия, едно голямо наздраве от мен :)
+8
 
 
Всички интриганти да си чукат майките!
+13
 
 
Имате доверието на феновете и те досега го показват.Това обаче плюс доверието на Цв Василев прави отговорността Ви още по голяма.Много е важно в тези трудни времена да вземате правилните решения.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 21.07.2014 г.
-24
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: